- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.871
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.741
Kekik suyu deneme ya.bebegin filan olursa farkında olmadan dusurursun çocuğu .bir aga civanpercemi denedim ve ise yaradi, sogan kuru denedim oda ise yaradi, kekik suyunu cok duydum onu deneyecegim yarin.
adacayida iyi diyorlar ama suan evde yok annemde yok yani
Aa öyleyse içilir doğru.oruca kac gun var? onu zaten 10 gun iciyosun 2 3 gunde regl olma suresi var
Sahurda hep kahvaltılık türevi tüketiyorduk biz.Sahura evdeki yivarlak pide ekmeğini domatesle ıslatıp pizza usulü mu yapsam napsam .
Akşam yemeği hiç zor olmuyor da sahurda ne çeşit yapsam ki olayı çok sıkıntılı geliyor yahazırlamak da zor değil.
Listen olacak listen
Ablamda da öyle bak .Valla hep böyleydi, 2 bebe doğurdum sürpriz şekilde.
Üstüne geçen sene pandemi öncesi gitmiştim doktora, tarlusal verdi yine sıkıntı görmedi.
Minicik 1 2 kist var dedi ama daha önce onlar yoktu, gene regl düzenim olmazdı.
Artık şeye kanaat getirdim, inanılmaz ağrı kesici kullanıyorum ya da çok sık hasta oluyorum.
Yoğun ilaç kullanınca adet görmüyorum ya, bunu farkettim resmen.
1 hafta üst üste her gün ağrı kesici içersem o ay regl olmuyorum.
bir ara abimler tasindi gecen yaz onlara boyle yaptik, nakliyeciler tasidi 5 6 gun eve ugramadilar ordan geldi aklimaÇok mantıklı bu söylediğin, eve atsınlar, kurulacak monte edilecek dolap vs kurup gitsinler.
Sağol bacım, gerçekten aklıma gelmemişti
yumurtali biseyler ye tok tutar.Sahura evdeki yivarlak pide ekmeğini domatesle ıslatıp pizza usulü mu yapsam napsam .
Akşam yemeği hiç zor olmuyor da sahurda ne çeşit yapsam ki olayı çok sıkıntılı geliyor yahazırlamak da zor değil.
Listen olacak listen
Esin yemese de sen ne tuketiyorsun ?Sahurda hep kahvaltılık türevi tüketiyorduk biz.
Kocam bu sene sahuru da bıraktı, su içiyor sadece ama tost ve haşlanmış yumurta, fırında peynirli yumurtalı ekmek, rulo omlet, kaşarlı gözleme vb şeyler yerdik hep.
hala bende bebek olabilecegine inananlar var yaKekik suyu deneme ya.bebegin filan olursa farkında olmadan dusurursun çocuğu .
Daha zararsız ve daha ispatlanmış genellesmis şeyler iç .
Ben soğan suyunu seviyorum.
Hayır tohumu icemem.
Civanpercemi denemedim.
Adaçayı da evimde tütsuydu.kaynatip da içem bari
O fiks .yumurtali biseyler ye tok tutar.
Hak teâlânın kudretinden sual olunmaz tamam mihala bende bebek olabilecegine inananlar var ya
nasil olsun bacim iman gucuylemi
Ablam annemlerde zaten, kız istanbula gitti 1 sene olmadan pandemi patladı.bir ara abimler tasindi gecen yaz onlara boyle yaptik, nakliyeciler tasidi 5 6 gun eve ugramadilar ordan geldi aklima
birde kadin doguma gittiginde adetin 2.gunu git senin icin daha garanti olurAa öyleyse içilir doğru.
30 unda gitcem muayeneye .
10 gün içsem 3 gün sonra bayram basliyo zateno oruc moruc kalmiyo
meryem anamiyim ben diyecegim olmayacakHak teâlânın kudretinden sual olunmaz tamam mi
Adet gelmiyo kibirde kadin doguma gittiginde adetin 2.gunu git senin icin daha garanti olur
özenmez mi hiçAblam annemlerde zaten, kız istanbula gitti 1 sene olmadan pandemi patladı.
Tüm eşyaları kurulu düzeni annemin evinde, ist a sıfırdan düzen kurmuştu, o geliyor işte şimdi.
Neyse ki yürüme mesafesinde annemin evine, artık yasak masak devam ederse pıt pıt yürüye yürüye gider yerleştirir gelirler.
Özeniyor asıl mesele o aslında, hayatında ilk edindiği ev, görsen çocuk gibi mutlu
Sürekli şuraya şunu yapalım bunu yapalım vs link atıp duruyor, haftasonu bizdeydi işte hep öyle konuştuk, planladık.
Tutmuyorum kiEsin yemese de sen ne tuketiyorsun ?
Bizimde hep sahurlar kahvaltılık.
Kim diyorsa gece sahurda yemek yennezmis yakarmis.
Yoo ben yedim yakmiyo diyorum ne muhalefetligim kaliyo ne uyuzlugum
Allah ağız tadıyla yaşamayı huzuru aşkı nasip etsin yeni evindeAblam annemlerde zaten, kız istanbula gitti 1 sene olmadan pandemi patladı.
Tüm eşyaları kurulu düzeni annemin evinde, ist a sıfırdan düzen kurmuştu, o geliyor işte şimdi.
Neyse ki yürüme mesafesinde annemin evine, artık yasak masak devam ederse pıt pıt yürüye yürüye gider yerleştirir gelirler.
Özeniyor asıl mesele o aslında, hayatında ilk edindiği ev, görsen çocuk gibi mutlu
Sürekli şuraya şunu yapalım bunu yapalım vs link atıp duruyor, haftasonu bizdeydi işte hep öyle konuştuk, planladık.
aynen ilaci ic adetliyken 2.gunu git.Adet gelmiyo kigelmediği için gideceğim .
Doktor test yapmak yerine adet söktürücü mu verir yollar ?
Gitmesem mi ?
İçip kanayip mı gitsem ?
İşte taliplere açığız, maddi beklentimiz yok, manevi olarak denk biri olursa alshshsjdjdjdjAllah ağız tadıyla yaşamayı huzuru aşkı nasip etsin yeni evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?