- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.871
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.761
Erkekler öyle sahi.Tutmuyorum ki
Tutsam da zaten oruç için değil tek güzel öğünüm malım gece yemeği olarak yiyorum ben.
Bu sene 2 kere tuttum ve Allah affetsin, midem mahvoldu.
Benim zaten açlık susuzlukla sıkıntım yok, iftardan iftara ağzıma lokma giriyor hatta bazen daha uzun süre açım ama kahve ve sigaram oluyor.
Halbuki gözleme yemiştik o midemizin bittiği gece, kocam da iftardan sahura manyak gibi yediği için yer kalmıyor.
Testler negatif çıktıaynen ilaci ic adetliyken 2.gunu git.
suan gitsen sana bi kan bakacak, ultrasonla oylesine bir bakacak ama asil gormesi gerekenleri gormesi icin adetli olman lazim.
yalniz bak o ilaci iceceksen hamile olmadigina emin ol.
Bana kanda beta hcg bakıp öyle yazdı, yok değilim diyorum yine de zorunlu olarak hamilelik görmemesi gerekiyormuş, kan sonucundan sonra yazdı.aynen ilaci ic adetliyken 2.gunu git.
suan gitsen sana bi kan bakacak, ultrasonla oylesine bir bakacak ama asil gormesi gerekenleri gormesi icin adetli olman lazim.
kaynanam vıh der oyle diyinceErkekler öyle sahi.
Şimdi ne yicez
Şimdi ne yicez
Peki şimdi ne yicez?
Annelerimizin meşhur bı lafı var ama neyse EDEP
İptal ettim şimdi girip .aynen ilaci ic adetliyken 2.gunu git.
belli olmuyor anacim benim kanda ispatliydi, o testlerde 2 hafta sonra falan pozitifi anca gordum.Testler negatif çıktıguvenilirler diye biliyorum
Kayserililerde var sanırım okaynanam vıh der oyle diyince
Test almaya gittiğimdebelli olmuyor anacim benim kanda ispatliydi, o testlerde 2 hafta sonra falan pozitifi anca gordum.
beta hcg once kana karisir sonra idrara
uuuyyhh terledim hahKayserililerde var sanırım o
Vihh terledim ha diyen bı teyze vardı Kayserili .
Avrupa yakası dizisinde.
Dizi mi stkom mu ne diyeyim bilemedim de
ben deprem falan olursa disari kacarken alirim hemen diye bile kapiya asiyorum nasi unutuyosunuz yaTest almaya gittiğimde
Nasıl telaşlı ciktiysam Evden .yüzümde maske yok
Eczaneye millette bana niye bakiyosa sanki insan görmemişler diyerek girdim.
Vah ağzımda maske yokmuş
Benim de annem ya ah annemuuuyyhh terledim hah
yazin gunde besyuz milyon kez kullandigim yillardir unutmadigim replik
kayserililerde varmi bilmem de kaynanamda var.
bide kayinbabamdan bisey isterse almayi unutursa boyunumu gezdirdinde geldin der
cok acayip laflari var ya aslinda kaynanam olmasa komik kadin
İşin garip tarafı kapıda asılı işte eveeeetben deprem falan olursa disari kacarken alirim hemen diye bile kapiya asiyorum nasi unutuyosunuz ya
bazi eczacilar recetesiz vermiyor şuan o ilaci.Bana kanda beta hcg bakıp öyle yazdı, yok değilim diyorum yine de zorunlu olarak hamilelik görmemesi gerekiyormuş, kan sonucundan sonra yazdı.
kan beynine cikmis demek ki cocuk fikri aklina gelinceİşin garip tarafı kapıda asılı işte eveeeet
Ne kadar Zor artık dimi evlenmek.İşte taliplere açığız, maddi beklentimiz yok, manevi olarak denk biri olursa alshshsjdjdjdj
ben hic bir bekar tanidigima evlen demiyorum artikNe kadar Zor artık dimi evlenmek.
Denk birini bulabilmek .
Adamlar ne istiyor ben anlamadım
Ablacim da o konudan dertli.
ben ne dedigimi hic yazmayimBenim de annem ya ah annem
Annem babama mesela bayraklı deli der
İlk yaptigim testi yaparken de catliyodum sinirdenkan beynine cikmis demek ki cocuk fikri aklina gelince
Sümüklü olan insanlara hortuklu derler mi sizin oralarda ?ben ne dedigimi hic yazmayim
yoo ilk kez duydum, ona benzer bir hötürüklü var onuda ishal olana derizSümüklü olan insanlara hortuklu derler mi sizin oralarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?