- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.261
çinçin mahallesini tek geçerimmmmüsenirler tabi hangi hirsiz sapik bizim burdan cikip taa sizin oraya gelir
otobandan basar gelirler neresi zorrrrSizin ora da şehre uzak ama bence.
Pek üşenmeden geliyorlar, ulaşımı rahat anacım ondandır.
medeni demedim kiz merkezi dedimakdere de arabamızın aynasını çalmışlardı teksas gibi yer neresi medeniiii
Aşırı derecede evcil. Doğduğu günden beri ben bakıyorum beni göremediği zaman deli oluyorfarklı derken ?evde sizle mi yaşıyor evcil mi?
şehre uzakta hepsi burdaSizin ora da şehre uzak ama bence.
Pek üşenmeden geliyorlar, ulaşımı rahat anacım ondandır.
Hangi otoban ceycey, buraya gelene kadar 40 tane soyulacak semt geçiyor, niye gelsinotobandan basar gelirler neresi zorrrr
pardonnnn yaşlı gözlerim yanlış okumuşşşmedeni demedim kiz merkezi dedim
çinçinin tozunu attirdalarçinçin mahallesini tek geçerimmmm
Gerçekten keçin mi var?Aşırı derecede evcil. Doğduğu günden beri ben bakıyorum beni göremediği zaman deli oluyor
yerimm onu bennn.adresi ver ona bere örer gönderirim üşümesinnnnnnn kulacıklarıı kafasııııAşırı derecede evcil. Doğduğu günden beri ben bakıyorum beni göremediği zaman deli oluyor
Anksondakika sayfasında boğaziçi, yeşilbayır bir de zirvekentte sürekli olay gösteriyorlar.şehre uzakta hepsi burdasorun orda
yesilbayir ust sokakAnksondakika sayfasında boğaziçi, yeşilbayır bir de zirvekentte sürekli olay gösteriyorlar.
Onu biliyorum bir tek, yakın mı size oralar?
Evet var aşk yaşıyoruz. Adı züleyha annesinin prensesi babasının tatlı belasıGerçekten keçin mi var?
kırıkkale yolu üstünde mi nereler ki oralar.Anksondakika sayfasında boğaziçi, yeşilbayır bir de zirvekentte sürekli olay gösteriyorlar.
Onu biliyorum bir tek, yakın mı size oralar?
sun bir ara yorum yazmisti.1sadekahve yi de davet edin nasıl ediliyorsaaa konuyaaa
Ayy bacım, Allah güç kuvvet versin.yesilbayir ust sokak
bogazicide cok yakin
zurvekentte az asaagida tokilerin ora
mavigolun ust sokagi canim kirikkale yoluna girmeden son çıkıskırıkkale yolu üstünde mi nereler ki oralar.
bacımm ne işin var oralarda bir kere düğüne gitmiştim ev düğünüydü 5 sene oldu daha etkisinden çıkamadımmmmyesilbayir ust sokak
bogazicide cok yakin
zurvekentte az asaagida tokilerin ora