Geçinemeyenler kulübü

Bana niye cevap verilmiyorrrr
Yarın dükkanlar açık mı olacak ben anlamadım demiştim

surda benimkiyle yasit kizi olan bir uye yakalayamadim ya
ne guzel anlasiyosunuz
Bence yine anlaşamazdık. Akran kızı olan arkadaşlarıma bakıyorum çiçek gibi hayatları var mis gibi evcilik oynuyorlar, kendi kendine oynuyor kızlar. Oğlumun daha bensiz oynadığı görülmedi. İlla paçamdadır yalnız oynayamaz, hayal gücü daha kıt. Oyuncak fln yine anlaşamazdık bence

yok ne guzel anlasiyosunuz derken filmdelisi ve senden bahsetmistim.
erkek cocugu olunca ikinizinde fikir alis verisi yapabiliyosunuz.
hic denizle ilgili oyuncak konusacagim biri yok demek istemistim
bizim denizde surekli benim dibimde hadi oynayalim oynayalim.
bir tek sabahlari uyaninca odaya kosuyo oynamaya ben ayilana kadar cok guzel oynuyo, bende oynasin diye yataktan kalkmiyorum o gelene kadar.
bazen 1 saat oynadigi oluyo o kadar.

Bir saat diyorsun ya ben on dakika oynasa iyi oynadı diye seviniyorum

hep kotu seyler anlatinca burdaki bazi arkidisler korkuyor
bugun bana banyo yaptirdi mesela allem yarebbim, bismillah yarebbim nasi kirlisin bune kir yaa diye diye
oglen falan dusa girersem kapiya gelip anne sirtini lifliyim mi diyo
iyi ki seni doğramışım diyo (dogurmusum)
zor ama guzel düşün düşün sen cocuk dusun

Yaaa o lafları nerden duymuş akıllı bidiga bak .

Küçük ellerini yerim sırt keseleyecek bide

Yaaa o lafları nerden duymuş akıllı bidiga bak .

Küçük ellerini yerim sırt keseleyecek bide
ben kendisini yikarken allahim yarabbim bu ne pasak bu ne kir kiz falan derim hep, bismillah yarebbimde aksamlari dua ederken besmeleyi oyle algilamis
beni taklit ediyo.
dun bir kac parca biseyler aldim babana soyleme cok aldik bu ay kizar bize dedim.
aksam babasi gelir gelmez baba biz kiyafet almadik ki dedi
dogur artik bence

Korkma, yap. Hayatta en pişman olmadığım iki şey vardır. En birincisi oğluşum
Çok zor efsane zor, ama çook değer. Ben ömrümde böyle sevgi görmedim. Aşk fln tırt yani. İçin akıyor eriyor aklını alıyor
Sabah akşam oyun diye darlar ama sonra gelir anne sen pamuk gibisin çok seviyorum seni der öper mesela

Ay deniz en kötüsü de senin kopyan olmaları, aynaladıkça kötü yanlarımı görüyorum.
Resmen tehdit şantaj öğrenmiş benden. Bu ara hele bir de duygu sömürüsü keşfetti Gidiyorum ben burdan çok uzaklardaki başka eve oranın çocuğu olacağım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…