• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Bana niye cevap verilmiyorrrr :(
Yarın dükkanlar açık mı olacak ben anlamadım demiştim :(

surda benimkiyle yasit kizi olan bir uye yakalayamadim ya 🤦
ne guzel anlasiyosunuz
Bence yine anlaşamazdık. Akran kızı olan arkadaşlarıma bakıyorum çiçek gibi hayatları var🤣🤣 mis gibi evcilik oynuyorlar, kendi kendine oynuyor kızlar. Oğlumun daha bensiz oynadığı görülmedi. İlla paçamdadır yalnız oynayamaz, hayal gücü daha kıt. Oyuncak fln yine anlaşamazdık bence😪

Bence yine anlaşamazdık. Akran kızı olan arkadaşlarıma bakıyorum çiçek gibi hayatları var🤣🤣 mis gibi evcilik oynuyorlar, kendi kendine oynuyor kızlar. Oğlumun daha bensiz oynadığı görülmedi. İlla paçamdadır yalnız oynayamaz, hayal gücü daha kıt. Oyuncak fln yine anlaşamazdık bence😪
yok ne guzel anlasiyosunuz derken filmdelisi filmdelisi ve senden bahsetmistim.
erkek cocugu olunca ikinizinde fikir alis verisi yapabiliyosunuz.
hic denizle ilgili oyuncak konusacagim biri yok demek istemistim 😁
bizim denizde surekli benim dibimde hadi oynayalim oynayalim.
bir tek sabahlari uyaninca odaya kosuyo oynamaya ben ayilana kadar cok guzel oynuyo, bende oynasin diye yataktan kalkmiyorum o gelene kadar.
bazen 1 saat oynadigi oluyo o kadar.

yok ne guzel anlasiyosunuz derken filmdelisi filmdelisi ve senden bahsetmistim.
erkek cocugu olunca ikinizinde fikir alis verisi yapabiliyosunuz.
hic denizle ilgili oyuncak konusacagim biri yok demek istemistim 😁
bizim denizde surekli benim dibimde hadi oynayalim oynayalim.
bir tek sabahlari uyaninca odaya kosuyo oynamaya ben ayilana kadar cok guzel oynuyo, bende oynasin diye yataktan kalkmiyorum o gelene kadar.
bazen 1 saat oynadigi oluyo o kadar.
Bir saat diyorsun ya ben on dakika oynasa iyi oynadı diye seviniyorum😁😁

hep kotu seyler anlatinca burdaki bazi arkidisler korkuyor 😁
bugun bana banyo yaptirdi mesela 😁 allem yarebbim, bismillah yarebbim nasi kirlisin bune kir yaa diye diye 😂😂
oglen falan dusa girersem kapiya gelip anne sirtini lifliyim mi diyo 😍
iyi ki seni doğramışım diyo (dogurmusum)
zor ama guzel düşün düşün sen cocuk dusun

hep kotu seyler anlatinca burdaki bazi arkidisler korkuyor 😁
bugun bana banyo yaptirdi mesela 😁 allem yarebbim, bismillah yarebbim nasi kirlisin bune kir yaa diye diye 😂😂
oglen falan dusa girersem kapiya gelip anne sirtini lifliyim mi diyo 😍
iyi ki seni doğramışım diyo (dogurmusum)
zor ama guzel düşün düşün sen cocuk dusun
Yaaa o lafları nerden duymuş akıllı bidiga bak .

Küçük ellerini yerim sırt keseleyecek bide

Yaaa o lafları nerden duymuş akıllı bidiga bak .

Küçük ellerini yerim sırt keseleyecek bide
ben kendisini yikarken allahim yarabbim bu ne pasak bu ne kir kiz falan derim hep, bismillah yarebbimde aksamlari dua ederken besmeleyi oyle algilamis 😂😂😂
beni taklit ediyo.
dun bir kac parca biseyler aldim babana soyleme cok aldik bu ay kizar bize dedim.
aksam babasi gelir gelmez baba biz kiyafet almadik ki dedi 😂😂😂
dogur artik bence 😂😂🤦

Korkma, yap. Hayatta en pişman olmadığım iki şey vardır. En birincisi oğluşum🥰🥰
Çok zor efsane zor, ama çook değer. Ben ömrümde böyle sevgi görmedim. Aşk fln tırt yani. İçin akıyor eriyor aklını alıyor😄
Sabah akşam oyun diye darlar ama sonra gelir anne sen pamuk gibisin çok seviyorum seni der öper mesela😍😍😍

ben kendisini yikarken allahim yarabbim bu ne pasak bu ne kir kiz falan derim hep, bismillah yarebbimde aksamlari dua ederken besmeleyi oyle algilamis 😂😂😂
beni taklit ediyo.
dun bir kac parca biseyler aldim babana soyleme cok aldik bu ay kizar bize dedim.
aksam babasi gelir gelmez baba biz kiyafet almadik ki dedi 😂😂😂
dogur artik bence 😂😂🤦
Ay deniz en kötüsü de senin kopyan olmaları, aynaladıkça kötü yanlarımı görüyorum.
Resmen tehdit şantaj öğrenmiş benden. Bu ara hele bir de duygu sömürüsü keşfetti🤣🤣 Gidiyorum ben burdan çok uzaklardaki başka eve oranın çocuğu olacağım diyor🤣🤣

Back
X