- 17 Aralık 2015
- 26.918
- 49.104
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.301
korkutma beniHesapta duran parayı, altını, hisse senedini falan sevmem ben.
Ele gelecek arkadaş, bu ülke ne fortumlamalar gördü hala görüyor, kendime bile güvenmem, hemen mala çevirmem lazım onu
Yoo, niye erken olsun aynı evde yaşıyoruz sonuçta.insallah covid degildir.
oyle bir seysede size belirti vermesi icin henuz erken degil mi?
aa dun atesi cikti diyince ilk kez dun hastalandi sandim ben.Yoo, niye erken olsun aynı evde yaşıyoruz sonuçta.
Çocuk 3 4 gündür falan hasta, geçen hafta kapmış olsa anca çıkıyor desek, aldığı gün aynen bize de geçirmiş olması lazımdı.
Geçen hafta da büyük öksürüyordu kuru kuru zaten ve ben hastaydım.
Biz ailece daima hastayız, evde hiç hasta nüfusu azalmaz, hep birbirimize geçire geçire bumeranga bağlarız.
Ya bende birsey bilmiyerek girdim yakinim biraz öğretti şimdi baka baka gozu alısiyor insanın ama kafana göre alımla cok zor bu islerBayağı yeni bir lisan, uzmanlık alanı gibi coin işi.
Herhalde yapabilmem için 6 ay kurs görmem lazım benim.
Neyse ki ucuza aldın, hepsini saklarsın.filmdelisi sayende 300 tl gitti. Hiç niyetimde yokken gittim uzaktaki 5m migrosa. Önce efendi gibi lego city aldım saklamaya, sonra şu playdohun dondurma makinesi de güzelmiş, ay bu korsanlı oyunu da alayım derken gitti paracıklarım.
Benim tek yatırırım da oyuncak
Maalesef denizcim, genel halimiz hasta ya resmen, alıştık.aa dun atesi cikti diyince ilk kez dun hastalandi sandim ben.
Özeniyorum ama asla yapabileceğim şey değil.Ya bende birsey bilmiyerek girdim yakinim biraz öğretti şimdi baka baka gozu alısiyor insanın ama kafana göre alımla cok zor bu isler
Ben adı hoşuma gitti bir coin almaya kalktım da kocam 15 yerden arayıp taciz ederek durdurdu beniYa bende birsey bilmiyerek girdim yakinim biraz öğretti şimdi baka baka gozu alısiyor insanın ama kafana göre alımla cok zor bu isler
ay o canavar hot wheelsı aylardır sayıklıyordu almıyordum. Arkadaşında var görüntülü konuşursa arabasını da göstermesini ister pis duygu sömürücüNeyse ki ucuza aldın, hepsini saklarsın.
Bayramda, milli bayramda falan olmak üzere tek tek tüm hediyeleri hazır olmuş oldu, fena mı
Ya ben daha geçen ay o monster truck ı 70 küsüre aldım, 34 ü görünce yapıştım adeta.
Her ay oyuncak bütçem çok çok fazla çünkü çift alıyorum aynı şeyden.
Bebem hasta olmasaydı bugün yine gidecektim, senelik tüm alışverişi yapacaktım kitaptır boyadır vs.
Öyle düsunürsen zaten kazanamazsın ben simdi kredi kartından harciyorum ödeyemezsem coin paramdan cekiyorumÖzeniyorum ama asla yapabileceğim şey değil.
Zararda iken alacağım eşya var diye satarım mesela, keşke yapabilsem şu yatırım işlerini.
sadece kış aylarimi boyle yoksa yaz kış hep mi böyleMaalesef denizcim, genel halimiz hasta ya resmen, alıştık.
Kontrol randevu süresi dolmadan yeni hastalıkla gidebiliyoruz doktora
Pişman olmalısınay o canavar hot wheelsı aylardır sayıklıyordu almıyordum. Arkadaşında var görüntülü konuşursa arabasını da göstermesini ister pis duygu sömürücüBu indirimde o araba 35 oldu ama yine çok geldi yine almadım ya. Pişman oldum iyi mi
Hayata kaybetmeye gelmişimÖyle düsunürsen zaten kazanamazsın ben simdi kredi kartından harciyorum ödeyemezsem coin paramdan cekiyorum
Hep böyleler be deniz, doğduklarından beri sürekli hastalar.sadece kış aylarimi boyle yoksa yaz kış hep mi böyle
Bizimki de sever. Şu dönen yol, ejderha ve köpekbalığı seti var. İki tanede fırlatma rampası almıştım. Ama arabalarını ekstra almadım. Kutudan çıkan 10 arabasıyla idare ediyor. O canavarlara epeydir takık da yola uyumlu değildir o kadar paraya değmez diyordum hep.Pişman olmalısın
Şuan hepsiburada da hot wheels kampanyada, 20 li küçük araba 135 falan.
Monstera bakmak lazım.
Benimkiler bu markanın delisi, yarış setleri, otoparkları, canavar arabaları falan hep koleksiyon şeklinde.
Hediye diye ayda 1er tane araba alıyorum, doğumgünü vs ya da bayram harçlıklarıyla büyük setleri.
Ondan ucuz gördü mü yapışırım, affetmem
Canavarlar büyük tabii, o oyun setleriyle alakasız hatta.Bizimki de sever. Şu dönen yol, ejderha ve köpekbalığı seti var. İki tanede fırlatma rampası almıştım. Ama arabalarını ekstra almadım. Kutudan çıkan 10 arabasıyla idare ediyor. O canavarlara epeydir takık da yola uyumlu değildir o kadar paraya değmez diyordum hep.
Ama işte benim oğlanın favorisi araba değil. Kolay sıkılır ondan. Benimkini en oyalayanlar lego ve hamur oyunları. Arabalarıyla genelde haftada iki üç oynarCanavarlar büyük tabii, o oyun setleriyle alakasız hatta.
Bizde birkaç tane var monster, hot wheels araba sen de 200, ben diyeyim 300 ve hala kavga edip paylaşamıyorlar.
Legolardan otopark yapıp bunları parkediyorlar, yok benimki 5 sıra olmadı yok seninki daha bilmem ne.
En son çek bırak olan koca plastik tekerliden almıştım, ses çıkarmadığını görünce artık sadece onlardan alıyorum.
Yoksa alt komşunun kafa gitti gürültüden, araba yükseltilere de tırmanıyor, bir tek onlarla oynuyorlar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?