Geçinemeyenler kulübü

Ama işte benim oğlanın favorisi araba değil. Kolay sıkılır ondan. Benimkini en oyalayanlar lego ve hamur oyunları. Arabalarıyla genelde haftada iki üç oynar
Benimkiler de tam aksi, sabit durulan şeylere ilgileri çok kısa süreli.
Son zamanlarda bir tek kazıma dinazor yumurtalarını sevdiler, o da etraf batıyor elleri çamur içinde kalıyor hatrına sevildi
Hamur yaptıklarında bile gezer vaziyetteler, hansel ile gratel gibi peşlerindeyim.
Arabala delileri maalesef, bisiklet ve büyük çekici kamyona yükleyip tüm arabaları, evin içinde her alana farklı bir oyun kuruyorlar.
Hatt itfaiye ve polis var büyük, üzerine oturup olay yerine intikal ediyorlar falan filan.

Her çocuk farklı denizcim aslında, benim ikisi bile farklı.
Büyük kendine alan istiyor kendi oynamak istiyor, küçük daha bugün ben çorba yaparken tezgahta oturdu dibime orada oynadı, ayrılamaz dibimden.

Her çocuk farklı denizcim aslında, benim ikisi bile farklı.
Büyük kendine alan istiyor kendi oynamak istiyor, küçük daha bugün ben çorba yaparken tezgahta oturdu dibime orada oynadı, ayrılamaz dibimden.
senin kucuk ayni bizim ki zaten.
bazen sogan dograrken geliyor, acisindan gozlerinden yas akiyor yinede gitmiyor dibimden bebe ya
cok bunalinca dudukluyu cikariyorum tezgaha o zaman hemen kaciyo
yasasin kotuluk

bazen sogan dograrken geliyor, acisindan gozlerinden yas akiyor yinede gitmiyor dibimden bebe ya
yasasin kotuluk
Senin bu düdüklü fikri çok hoşuma gidiyor

Şu arkeoloji setlerini de deneyeyim maden

Eniştem benim Beee

Bu çocuklar mutfak dolaplarını açıp tencereleree istila edip tak tak vuruyorlar ya
Ona bı çözümünüz var mı hanimefendicim
chamallows

yasasin kotuluk
Zuahahah ben de el çırpıcısını çıkarırdım, aşırı korkuyordu kaçsın diye, sonra 1 saat ağlayınca geçenlerde alıştırdım

Bu çocuklar mutfak dolaplarını açıp tencereleree istila edip tak tak vuruyorlar ya
Ona bı çözümünüz var mı hanimefendicim
chamallows
Sana şuan alt dolaplarımı göstersem oturup ağlarsın.
Tupper setlerimin içinde bile oyuncak var, tencereleri de alıyorlar içeriye gidip oyuncak dolduruyorlar.
Her şeyi kullanmadan önce yıkıyorum, kaç kapak kırdılar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…