Geçinemeyenler kulübü

insallah covid degildir.
oyle bir seysede size belirti vermesi icin henuz erken degil mi?
Yoo, niye erken olsun aynı evde yaşıyoruz sonuçta.
Çocuk 3 4 gündür falan hasta, geçen hafta kapmış olsa anca çıkıyor desek, aldığı gün aynen bize de geçirmiş olması lazımdı.
Geçen hafta da büyük öksürüyordu kuru kuru zaten ve ben hastaydım.
Biz ailece daima hastayız, evde hiç hasta nüfusu azalmaz, hep birbirimize geçire geçire bumeranga bağlarız.

Yoo, niye erken olsun aynı evde yaşıyoruz sonuçta.
Çocuk 3 4 gündür falan hasta, geçen hafta kapmış olsa anca çıkıyor desek, aldığı gün aynen bize de geçirmiş olması lazımdı.
Geçen hafta da büyük öksürüyordu kuru kuru zaten ve ben hastaydım.
Biz ailece daima hastayız, evde hiç hasta nüfusu azalmaz, hep birbirimize geçire geçire bumeranga bağlarız.
aa dun atesi cikti diyince ilk kez dun hastalandi sandim ben.

filmdelisi filmdelisi sayende 300 tl gitti. Hiç niyetimde yokken gittim uzaktaki 5m migrosa. Önce efendi gibi lego city aldım saklamaya, sonra şu playdohun dondurma makinesi de güzelmiş, ay bu korsanlı oyunu da alayım derken gitti paracıklarım.
Benim tek yatırırım da oyuncak 🤕
Neyse ki ucuza aldın, hepsini saklarsın.
Bayramda, milli bayramda falan olmak üzere tek tek tüm hediyeleri hazır olmuş oldu, fena mı😂
Ya ben daha geçen ay o monster truck ı 70 küsüre aldım, 34 ü görünce yapıştım adeta.
Her ay oyuncak bütçem çok çok fazla çünkü çift alıyorum aynı şeyden.
Bebem hasta olmasaydı bugün yine gidecektim, senelik tüm alışverişi yapacaktım kitaptır boyadır vs.

Ya bende birsey bilmiyerek girdim yakinim biraz öğretti şimdi baka baka gozu alısiyor insanın ama kafana göre alımla cok zor bu isler
Özeniyorum ama asla yapabileceğim şey değil.
Zararda iken alacağım eşya var diye satarım mesela, keşke yapabilsem şu yatırım işlerini.

Ya bende birsey bilmiyerek girdim yakinim biraz öğretti şimdi baka baka gozu alısiyor insanın ama kafana göre alımla cok zor bu isler
Ben adı hoşuma gitti bir coin almaya kalktım da kocam 15 yerden arayıp taciz ederek durdurdu beni :D

Yarın dükkanlar kapalı mi olacak.
Tam kapanmadan kasıt bu mu ?

Neyse ki ucuza aldın, hepsini saklarsın.
Bayramda, milli bayramda falan olmak üzere tek tek tüm hediyeleri hazır olmuş oldu, fena mı😂
Ya ben daha geçen ay o monster truck ı 70 küsüre aldım, 34 ü görünce yapıştım adeta.
Her ay oyuncak bütçem çok çok fazla çünkü çift alıyorum aynı şeyden.
Bebem hasta olmasaydı bugün yine gidecektim, senelik tüm alışverişi yapacaktım kitaptır boyadır vs.
ay o canavar hot wheelsı aylardır sayıklıyordu almıyordum. Arkadaşında var görüntülü konuşursa arabasını da göstermesini ister pis duygu sömürücü😂😂 Bu indirimde o araba 35 oldu ama yine çok geldi yine almadım ya. Pişman oldum iyi mi😂😂

ay o canavar hot wheelsı aylardır sayıklıyordu almıyordum. Arkadaşında var görüntülü konuşursa arabasını da göstermesini ister pis duygu sömürücü😂😂 Bu indirimde o araba 35 oldu ama yine çok geldi yine almadım ya. Pişman oldum iyi mi😂😂
Pişman olmalısın😂
Şuan hepsiburada da hot wheels kampanyada, 20 li küçük araba 135 falan.
Monstera bakmak lazım.
Benimkiler bu markanın delisi, yarış setleri, otoparkları, canavar arabaları falan hep koleksiyon şeklinde.
Hediye diye ayda 1er tane araba alıyorum, doğumgünü vs ya da bayram harçlıklarıyla büyük setleri.
Ondan ucuz gördü mü yapışırım, affetmem😂

sadece kış aylarimi boyle yoksa yaz kış hep mi böyle 🤦
Hep böyleler be deniz, doğduklarından beri sürekli hastalar.
Diyorum ya pisler, her şey ağızlarında, yer eşya vb yalıyorlar.
Kim bilir gene ne pisliği yaladı da hasta oldu.
Parkta çocuklar kaydırak kayar, benimkiler tutunma merdiveni yalar.

Pişman olmalısın😂
Şuan hepsiburada da hot wheels kampanyada, 20 li küçük araba 135 falan.
Monstera bakmak lazım.
Benimkiler bu markanın delisi, yarış setleri, otoparkları, canavar arabaları falan hep koleksiyon şeklinde.
Hediye diye ayda 1er tane araba alıyorum, doğumgünü vs ya da bayram harçlıklarıyla büyük setleri.
Ondan ucuz gördü mü yapışırım, affetmem😂
Bizimki de sever. Şu dönen yol, ejderha ve köpekbalığı seti var. İki tanede fırlatma rampası almıştım. Ama arabalarını ekstra almadım. Kutudan çıkan 10 arabasıyla idare ediyor. O canavarlara epeydir takık da yola uyumlu değildir o kadar paraya değmez diyordum hep.

Bizimki de sever. Şu dönen yol, ejderha ve köpekbalığı seti var. İki tanede fırlatma rampası almıştım. Ama arabalarını ekstra almadım. Kutudan çıkan 10 arabasıyla idare ediyor. O canavarlara epeydir takık da yola uyumlu değildir o kadar paraya değmez diyordum hep.
Canavarlar büyük tabii, o oyun setleriyle alakasız hatta.
Bizde birkaç tane var monster, hot wheels araba sen de 200, ben diyeyim 300 ve hala kavga edip paylaşamıyorlar.
Legolardan otopark yapıp bunları parkediyorlar, yok benimki 5 sıra olmadı yok seninki daha bilmem ne.
En son çek bırak olan koca plastik tekerliden almıştım, ses çıkarmadığını görünce artık sadece onlardan alıyorum.
Yoksa alt komşunun kafa gitti gürültüden, araba yükseltilere de tırmanıyor, bir tek onlarla oynuyorlar artık.

Canavarlar büyük tabii, o oyun setleriyle alakasız hatta.
Bizde birkaç tane var monster, hot wheels araba sen de 200, ben diyeyim 300 ve hala kavga edip paylaşamıyorlar.
Legolardan otopark yapıp bunları parkediyorlar, yok benimki 5 sıra olmadı yok seninki daha bilmem ne.
En son çek bırak olan koca plastik tekerliden almıştım, ses çıkarmadığını görünce artık sadece onlardan alıyorum.
Yoksa alt komşunun kafa gitti gürültüden, araba yükseltilere de tırmanıyor, bir tek onlarla oynuyorlar artık.
Ama işte benim oğlanın favorisi araba değil. Kolay sıkılır ondan. Benimkini en oyalayanlar lego ve hamur oyunları. Arabalarıyla genelde haftada iki üç oynar

Back
X