Geçinemeyenler kulübü

Bir daha düşün, sarımsaklı limonlu ezilmiş bir avokado 🥑
Yada peynirle iyice ezilmiş, karabiber atılmış, sıcak bir dilim ekmeğe sürülmüş, üstüne de bir yumurta kondurulmuş 🥑

Ahaha sarimsak ve ben ayni evde bile duramam
Bak konusturmayin buyuk konusup ye.ek istemiyorum oyle bir nefret
Ama oteki tarifi deneyecegim 😋

Ben pure haline getirip limon ve tuzla seviyorum olgun olanlar catalla oluyor ama sertse ugrasmamak gerekiyormus cok net ogrendim :KK70:
Birde puding var ama onu daha denemedim cocuklara denenebilir
Çocuklara makarnayı yedirmek için bile yalvarıyorum yani avokado diye uğraşamayacağım.
Yemek saatinde içimden bir canavar çıkıyor sürekli bağrış çağrış kavga dövüş şeklinde geçiyor.
Oyumuz da eksik kalsın ya😂

Çok fena ya.
Koca kişisi dükkan varken akşam 9 u geçerdi eve gelmesi, e hazırlan çık 10 oluyordu.
O saatte gidip de bir yerde yemek yiyemiyorduk, en yakın çukurambar cafelere gidiyorduk.
Cidden saçma bu durum.
Tam memur şehri, aşırı kalabalık semtler hariç hayat bitiyor.
bana bura çok ürkütucu geliyor mesela saat 8 den sonra.
annemin evindeyken gece 12 de isten cikip gittigim olurdu eve hic urkmezdim cunku sokaklarda hep birileri oluyor, onu gectim taksiciler falan oluyor,
burda bir saatten sonra taksi duraginda tek bir arac bekliyo mesela onada belki ihtiyac olursa diye heralde.

Çocuklara makarnayı yedirmek için bile yalvarıyorum yani avokado diye uğraşamayacağım.
Yemek saatinde içimden bir canavar çıkıyor sürekli bağrış çağrış kavga dövüş şeklinde geçiyor.

Herseyimiz tam fistik yesili noo diyorsunuz:KK70:

cocuklar muzun icine ezilmis avokadonun tadini almiyorlar 😁

bana bura çok ürkütucu geliyor mesela saat 8 den sonra.
annemin evindeyken gece 12 de isten cikip gittigim olurdu eve hic urkmezdim cunku sokaklarda hep birileri oluyor, onu gectim taksiciler falan oluyor,
burda bir saatten sonra taksi duraginda tek bir arac bekliyo mesela onada belki ihtiyac olursa diye heralde.
Bizim semt de çok sakin, kimseler olmaz ama korkutucu değil.
Belki şehre çok uzak olduğundan hırsızı sapığı bile üşeniyordur gelmeye😂
Ben çok gece 2 3 canım sıkılınca çıkıyorduk arabayla, tekelde sigara falan alıyordum turlayıp.

Bizim semt de çok sakin, kimseler olmaz ama korkutucu değil.
Belki şehre çok uzak olduğundan hırsızı sapığı bile üşeniyordur gelmeye😂
Ben çok gece 2 3 canım sıkılınca çıkıyorduk arabayla, tekelde sigara falan alıyordum turlayıp.
üsenirler tabi hangi hirsiz sapik bizim burdan cikip taa sizin oraya gelir 😂😂😂

cocuklar muzun icine ezilmis avokadonun tadini almiyorlar 😁
Ezmek mi, benim sıpaların ruhani durumlarına göre yeme şekilleri var.
Mesela bazen kendim koparacağım diye cıyak cıyak ağlar, haşat olur o muz.
Bazen tabağa dilimli istedim ben diye çıldırır, bunda ip var diye fırlatır vs😂

Herhangi bir nesneyi yiyeceği, asıl formuyla kullanamıyoruz biz.

X