Geçinemeyenler kulübü

Sorma sorma Khomyuk günlük vefat sayılarına baksana çok korkuyorum 350leri gördü çok korkuyorum hakkımız da hayırlısı inşallah oğlan napıyo
Ne yapsın burcu, oyun, ekran pazarlığı, daha çok ekran pazarlığı, parka götürmek için yalvar parkta oynama, eve dönmek için yalvarma, bol bol inat tutturma gözyaşı. Akşam 9.30 nasıl oluyor anlamıyoruz. Hayat akşam normale dönüyor. Bir bardak çay içiyoruz sakin sakin onla yetiniyoruz işte😄

Ayyy deniz bilinç altın sana neler yapıyo 😁😁

Hayatım zaten o daha korkutucu ya bilmem kaçla çarpmamız lazım bu oranı önceden 50 60dı o zamanlar bile bilmem kaç katı size söylenen bu diyorlardı e şimdi 350 desek ohooo korku filmi gibi
bende anlamadim ki bilinc altim uzerinde sosyal deney yapiyo sanki 😁

Bir sure yazamadım..ramazan nasıl gecıyor
Bıraz once bırkac haber gordum..adam ıftar sofrası yetısmedı dıye karısını kesmıs hemde 60 yasında..tutma kardesım tutamıyorsan ona buna saracaksan

Valla akıyorlar deniz, ben de görünce şok oldum.
Tiyatro günü oluyor bizim kreş yine 15 te 1, o gün de kostüm partisi oluyor genelde.
Hem tiyatro ekstra ücret, bitiminde parti veriliyor palyaçodur maskottur balon bir şeyler bir şeyler, bayağı cıstık cıstık ortam😂
15 gunde bır kostum partısımı olur..tovbe yarabbım

Kızlar dünden bugüne köfte yaparım diye kıyma aldım. Ama bugüne de halim yok yapmasam diyorum. Çiğ kıyma buzdolabında derindondurucuya atmadan iki gün durur mu? Yarın pişirsen bozulur mu iki günde

Kızlar dünden bugüne köfte yaparım diye kıyma aldım. Ama bugüne de halim yok yapmasam diyorum. Çiğ kıyma buzdolabında derindondurucuya atmadan iki gün durur mu? Yarın pişirsen bozulur mu iki günde
Durur ben de max 2 gün koyuyorum bozulmuyor 2 günü aşacaksa eğer kavurup tutuyorum dolapta

durur diye dusunuyorum, kurbanda falanda kani cekilsin diye bekletirler 2 gun demek ki duruyo

test edilmiş onaylanmış sanki 😁
İvit.
Ben genelde kıymayı çeşitli köfteler halinde hazırlayıp attığım için süreci iyi takip ediyorum.
Bir de zehirlenme meselesinde hassasım, huylanırsam kullanmam.
Özellikle kıyma suyunu kaybettiği için dış tarafı kararma yapıyor, tuhafıma gitmişse o dış kısmı da kullanmam, iç pembeyi alırım.

Back
X