-
- Konu Sahibi ozdemircan
aynı fıkırdeyım gıymıyorum dıyenler bıle kesın 1 kere gıymıstır
dogrudur arkadasım ınanırım ne bılıyım herkes diyor ben gıymıyorum sevmıyorum o zaman kım gıyıyor bunlarıcidden giymedim hiç almadım da
almak aklımdan da geçmedi halen
maddi olarak vs de zorlamaz yani beni ki her bütçeye göre de var galiba
bir ara burada gördüm vücut çorabı varmış
int baktım alsam mı dedim
hatta şehir dışına gitmiştim bir daha bu dükkana da uğramam dedim
sonra da aman boş ver dedim kendi kendime garip geldi
Sanki 20 yıl giyeceksin başka gecelik alıp giymek tövbe hâşa. Alsaydi kadın ne var teşekkür eder elini öperdin bitti gitti.
Begenmezsen alirdin başka. Bunu da yedek yapardın ne bileyim. Bir gecelik için ne bu görmemişlik gibi kusura bakma.
Sahiden çok kibarmışsınız. Sakıncası yoksa sormak istiyorum, ayrıldınız mı?benim eski kv.demde hiç bana sormadan kafasına göre almıştı. gecelik takımı hiç giymiyeceğim bir model, üstelik bedenim bile değil, terzisine kıyafet diktirmişti, provaya götürdü, modeli hiç tarzım değil. kendi sevdiğim modeli söylüyorum, yok bizim model daha şık diyor dinlemiyorlar, kabullendim heveslenmiş yapsın dedim ama yazık günah hiç giyemedim. ee bana da yazık.
en facia olanı nikah yemeğinde giyeceğim elbiseyi de saçımın çiçeğini de kendisi seçti, benim haberim yok. aldı getirdi. kv. ankara'da biz istanbul'da.
elbiseyi yine terziye diktirmiş, Allah'ım giymem diyemiyorum, huyu çok pis. yahu ne sabırlıymışım, giydim. 23 nisan papatyaları gibi oldum.
ne kibar insanmışım ben. sanırım o zamanlar biraz da çekingendim.
bırak alsın belli ki çok çok beğenip heveslenmiş sizin de beğeneceğinizden emin.