Gecelik belası

aynı fıkırdeyım gıymıyorum dıyenler bıle kesın 1 kere gıymıstır

cidden giymedim hiç almadım da

almak aklımdan da geçmedi halen

maddi olarak vs de zorlamaz yani beni ki her bütçeye göre de var galiba

bir ara burada gördüm vücut çorabı varmış

int baktım alsam mı dedim

hatta şehir dışına gitmiştim bir daha bu dükkana da uğramam dedim

sonra da aman boş ver dedim kendi kendime garip geldi

dogrudur arkadasım ınanırım ne bılıyım herkes diyor ben gıymıyorum sevmıyorum o zaman kım gıyıyor bunları

Benim geceligimi de kv secmisti, saten falan açık olmayan bi yani yok. Sonradan ben kendi gonlume göre aldim nolucakki bi bez parçası degil mi bu.

annem de kardeşim evlenecek diye bir ara kızın kilotlarına varana kadar almıs. ''
çüşş, sen niye böyle bişi yaptın kı, donunu da mı siz alacaksınız '' demiştim
bana çok saçma gelıyor böyle seyler.

bazı arkadasların da dedıgı gibi, parasını verıyorsa elbette kendı secer. hem senı cagırmıs sen gitmemişsin.

sen tatlı bi sekılde işinin oldugunu söyledın de, kadın inadına mı sensın gitti yani?
sana şunu söyleyeyım, kilodunu gecelıgını kendın al ve bunu da söyle kv ye

Sanki 20 yıl giyeceksin başka gecelik alıp giymek tövbe hâşa. Alsaydi kadın ne var teşekkür eder elini öperdin bitti gitti.
Begenmezsen alirdin başka. Bunu da yedek yapardın ne bileyim. Bir gecelik için ne bu görmemişlik gibi kusura bakma.

Bencede takma kafana, alttarafı bi gecelik, kv sana hediye alıyormuş gibi düşün nasıl hediyelere karışamıyoruz. Daha sonra nişanlınla birlikte gidip kendi beyendiğini alırsın. Bu gibi şeylerden tatsızlık çıkınca araya kapanmak bilmeyen soğukluklar giriyor malesef

gelinin giyeceği gecelikten kv ye ne? bu devirde birlikte gidip gecelik seçmemi kalmış hele ki bide kendi beğenip dayatma yapıyo.illaki kendi istediği olacak madem ayırtacağına alsaymış sizi uğraştan kurtarsaymış.

Böyle üfürükten tayyare sorunları yaşamamak için gereksiz adetleri gelin-damat ortak karar alarak istemiyoruz, yapmayacağız diyeceksiniz, bohça eğer karşı tarafa bir hediye, iyi niyet olarak yapılıyorsa hediye yüzünden sorun yaşayan taraflar oluyorsunuz ki hiç hoş değil bence. Gerçi bilmiyorum bu işleri belki başka bir anlamı vardır. Ne zaman aşacağız şu şok şok şok! gecelik yüzünden gerginlik! konularını merak ediyorum. Kv.nize deyin ki alışveriş yaptığı yerlerden pakete hediye-değiştirme kartı koydursun olmazsa beğenmezsem ben sonra değiştiririm deyin.

Katılıyorum, bunu hediye olarak görür teşekkür eder alırdım. Ne almak istiyorsam sonra gider kendim alırdım.

Boşver yahu altıüstü gecelik sanki bi tane mi geceliğin olacak üniforma gibi onu giyeceksin sürekli ?

Ne istiyosa onu alsın. O takım gecelikler kendin seçsende pek kullanılmıyo zaten.

benim eski kv.demde hiç bana sormadan kafasına göre almıştı. gecelik takımı hiç giymiyeceğim bir model, üstelik bedenim bile değil, terzisine kıyafet diktirmişti, provaya götürdü, modeli hiç tarzım değil. kendi sevdiğim modeli söylüyorum, yok bizim model daha şık diyor dinlemiyorlar, kabullendim heveslenmiş yapsın dedim ama yazık günah hiç giyemedim. ee bana da yazık.
en facia olanı nikah yemeğinde giyeceğim elbiseyi de saçımın çiçeğini de kendisi seçti, benim haberim yok. aldı getirdi. kv. ankara'da biz istanbul'da.
elbiseyi yine terziye diktirmiş, Allah'ım giymem diyemiyorum, huyu çok pis. yahu ne sabırlıymışım, giydim. 23 nisan papatyaları gibi oldum.
ne kibar insanmışım ben. sanırım o zamanlar biraz da çekingendim.
bırak alsın belli ki çok çok beğenip heveslenmiş sizin de beğeneceğinizden emin.

Benimkide alsaydıda Çorap alsaydı gecelikten geçtim neyi beğendiysen al derdim gıkım çıkmazdı:)))

İstediğini alsın boşver beğenmezsen giymezsin hem evlendikten sonra sorarsa ben onu çoktan eskittim dersin

Benim bohcamın herşeyini kayınvalide aldı.
Kendi seçti beğendi bana bi tek bedenimi sordu okadar .
Beğendiklerimde var pek tarzm olmayanlarda.
Ama düşündü gitti aldı keyifle hazırladı.
O yeter bana.
Hiç bişey istemezdim zaten almasaydida olurdu bana kızım desin güleryüzünü göriyim yeter..
Çok şükür hepte söylerler ılımlı uyumlusun diye.
Napsaydimki 2 bez parçası için kötü mü olcaktım
Hiç benlik değil

Bu don atlet meselelerinden nefret ediyorum ya, senin giyeceğin gecelik komple sülaleye niye dert oluyor anlamıyorum. Anne hangisini alırsan al sen beğendiysen güzeldir de gec

Sahiden çok kibarmışsınız. Sakıncası yoksa sormak istiyorum, ayrıldınız mı?

Bu arada benimde herşeyimi kv beğendi aldı. Terlikler hariç bende beğendim.

Ya adetleri yaptıranda suç yaptırmayan da ben hiçbir sey istemedim kendi kafalarına göre almışlardı banada hepsi xl beden ben s beden giyinen biriyim tek kelime etmedim binlerce kez teşekkür ettim zahmet ettiklerini defalarca söyledim eski nişanlıma biz ona herşeyini eksiksiz aldık oda bize herşeyimizi eksiksiz alacak demişlerdi
Ah bu erkek aileleri bir anlasak bir anlayabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…