Gecelik belası

Bunda abartacak ne var anlamadım. Duyan da sadece bir tane geceliğiniz olacak sanır. Ben kayınvalideme bırakmıştım o işleri, çok da memnun kaldım. Aldıklarını beğenmeseydim bile zaten kat kat fazlasını kendim de almıştım, sadece bir geceliğe kalmadık değil mi?

Anlatamadığım derdim onun seçip alması değil bana ben gidip bakmadım diye trip atması bende dedim vaktim yok siz gidip alın gerekirse diyé illa gidelim diyor çünkü izin günümü beklememesi canımı sıkan

Şu saten gecelikler mi? Daha giyenine denk gelmedim. Çok önemsemeyin.

Şu bohça işleri sırf stres.

çok heveslenmiş..
kendine alsın o takımı, hevesi kırılmasın..
tövbe tövbe..
sanane kadın benim geceliimden yavv..
bi tuhaf bu kaynana milleti...

off gitsin alsın ne istiyorsa kimse giymiyor zaten o alınanları boşuna masraf yapmaya hevesi var demek ki kadının..

Alsa sorun almasa sorun millet almadılar düsünmediler diye ağlıyor... sende sorun yapma bence alacaksa alsın kv alır zaten..

Kaynananin fantezi dünyası çok genişmiş, bayıldım

Sorma fenaa acayip bi gecelikti attik ama unutamiyoruz
benım kayınvalıde hedıye alma düşkünüdür ,o da yapar oyle seyler ama nişan alışverısımde hıc karısmadı,sonrasında samımı oldukca hedıyeler basladı bir gün gecelık takımı almış gelmıs anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…