- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi ozdemircan
Anlatamadığım derdim onun seçip alması değil bana ben gidip bakmadım diye trip atması bende dedim vaktim yok siz gidip alın gerekirse diyé illa gidelim diyor çünkü izin günümü beklememesi canımı sıkanBunda abartacak ne var anlamadım. Duyan da sadece bir tane geceliğiniz olacak sanır. Ben kayınvalideme bırakmıştım o işleri, çok da memnun kaldım. Aldıklarını beğenmeseydim bile zaten kat kat fazlasını kendim de almıştım, sadece bir geceliğe kalmadık değil mi?
Kızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..
Kaynananin fantezi dünyası çok genişmiş, bayıldımOhoooo ben hicbir alisverise gitmedim herseyi kendi kafasina gore almisti benim kayinvalide. Cokda iyi oldu kavga yok dovus yok. Sikinti yok. Kullanabilecegim seyleri kullandim kullanmadigimi dagittim hep sanki nerden haberi olacak hepsindenbi gecelik takimi almisti bana evlerden irak memesi falan acikta boyle esime dedim ben bunu giyemem yani veremem bile baskasina atiyorum cope direk dedim attim bunlar fani seyler
ayyyy oglu annesı hakkında ne dusundu acaba :)Kaynananin fantezi dünyası çok genişmiş, bayıldım
Sorma fenaaKaynananin fantezi dünyası çok genişmiş, bayıldım
Hehehe benim adam takik degildir dalga gectik beraberayyyy oglu annesı hakkında ne dusundu acaba :)
benım kayınvalıde hedıye alma düşkünüdür ,o da yapar oyle seyler ama nişan alışverısımde hıc karısmadı,sonrasında samımı oldukca hedıyeler basladı bir gün gecelık takımı almış gelmıs anlatamamSorma fenaaacayip bi gecelikti attik ama unutamiyoruz
Ben olsam bu fantezi tutkunu annemle babam neler neler yaptı acaba diye düşünürdüm, kendisi giydi mi bunlardan falanayyyy oglu annesı hakkında ne dusundu acaba :)
benim adam sinirlenmişti bu ne ya dedı annem neyın kafasındaHehehe benim adam takik degildir dalga gectik beraber
Boyle takim setler var onlardan dimi sabahligi falanbenım kayınvalıde hedıye alma düşkünüdür ,o da yapar oyle seyler ama nişan alışverısımde hıc karısmadı,sonrasında samımı oldukca hedıyeler basladı bir gün gecelık takımı almış gelmıs anlatamam
bende düşündüm :)Ben olsam bu fantezi tutkunu annemle babam neler neler yaptı acaba diye düşünürdüm, kendisi giydi mi bunlardan falan
evet takım ama hemde ne takımm ıcınde jartıyerı falanBoyle takim setler var onlardan dimi sabahligi falan
benim adam sinirlenmişti bu ne ya dedı annem neyın kafasında
bırde 14 yıldır tek yasıyor
Bana aldigida oyleydi yok ettim sabahligi duruyo sadeceevet takım ama hemde ne takımm ıcınde jartıyerı falan