- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 41
- Konu Sahibi ozdemircan
ben atmadım duruyorBana aldigida oyleydi yok ettim sabahligi duruyo sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben atmadım duruyorBana aldigida oyleydi yok ettim sabahligi duruyo sadece
Yahu gercekten sinir oluyorum su kvlere omu giyecek giyecekse gitsin alsn nedir bu trip yahu gitsin alsn kendi giysin oyle de nişanlinaKızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..
Seninki yine teklif etmiş benim KV kızına doğum eşyalarını gidip kafasına gore almisKızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..
o daha kotu tabiiiSeninki yine teklif etmiş benim KV kızına doğum eşyalarını gidip kafasına gore almis
Ne gecelikmiş yaa...kayınvalide senden hevesli çıktı, belki içinde uktedir:) sen en iyisi al şöyle bir tane en fantazisinden ona hediye et, sonra da hadi anne gel şimdi bana seçtiğin hediyeyi almaya gidelim de. Sonra o düşünsün
Yani bir gecelik için nedir bu tantana çok komik.Sonucta sadece bir gecelik birakin nasil aliyorsa alsin kv sanki ömrünüzü o gecelikle geçireceksiniz.Kv gonlunden ne koparsa alsin begenmezsen giyinmezsin.Evlendiginde de istediğin kadar kendi zevkine gore al istedigin geceligi doya doya giyin. Ahh Şu adetler yokmuu geceliği gectim bir çift terlik bile tüm sülaleyi birbirine düsürür vallahi.Kızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..
Ohoooo ben hicbir alisverise gitmedim herseyi kendi kafasina gore almisti benim kayinvalide. Cokda iyi oldu kavga yok dovus yok. Sikinti yok. Kullanabilecegim seyleri kullandim kullanmadigimi dagittim hep sanki nerden haberi olacak hepsinden bi gecelik takimi almisti bana evlerden irak memesi falan acikta boyle esime dedim ben bunu giyemem yani veremem bile baskasina atiyorum cope direk dedim attim bunlar fani seyler
aynı fıkırdeyım gıymıyorum dıyenler bıle kesın 1 kere gıymıstırŞu kimse giymiyor diyenleri de hiç anlamıyorum. Ruhunuz yaşlanmış sizin