GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Dedim ya burdan detay veremiyorum ama Aldatan koca, Aldattığı kadın yerin dibine girdiler ☺️ Kadın boşanmayacağı için belki şu an kocası boşar o hale geldiler. Adalet tecelli ettiğinde benim uğradığım durumun hukuki bedeli ödenmiş, aldatan erkek ve kadın rezil olmuş, Aldatan kadının kocası sağlam delille boşanmış ve kurtulmuş olacak. Boşanma için vekalet vermiş zaten Aldatılan koca o da yine benim avukata.

Hani adam istese bu kadar delil bulamazdı ki zaten bu olayla öğrendi. Boşanma davasından önce, vekalet verdiği avukatın elindeydi delil, geriye kalanlarda gelecek.
Aaa inanamiyorum o tarafta mi evliymis ohaaa Queen olabilir misin Zaren ahahahahj resmen hepsi senden nefret ediyordur . Adamların üzerine akbaba gibi dusmussun . Ne güzel olmuş evli iki kişi fiki fiki yaparken bambaşka bir kadın gelip tüm bu rezilliği gözler önüne seriyor . Dizi olsa inanmayın🤣🤣🤣

Aaa inanamiyorum o tarafta mi evliymis ohaaa Queen olabilir misin Zaren ahahahahj resmen hepsi senden nefret ediyordur . Adamların üzerine akbaba gibi dusmussun . Ne güzel olmuş evli iki kişi fiki fiki yaparken bambaşka bir kadın gelip tüm bu rezilliği gözler önüne seriyor . Dizi olsa inanmayın🤣🤣🤣
Evet evliymiş ama dedim ya bu olaydan bu kadar mevzu çıkacağını ben bile düşünmemiştim. Annem bile yine de "Yazık, kaç yuva yıktın?" Diyor. Anne dedim yuvayı ben mi yıktım? Aldatma var yuva mı kalmış? " Sen dahil olmasaydın, Allahlarından bulsalardı" dedi. "Anne, bana gökten vahiy inmedi ya, Allah'tan bulmalarına ben elçi olmuşum " dedim.

Evet evliymiş ama dedim ya bu olaydan bu kadar mevzu çıkacağını ben bile düşünmemiştim. Annem bile yine de "Yazık, kaç yuva yıktın?" Diyor. Anne dedim yuvayı ben mi yıktım? Aldatma var yuva mı kalmış? " Sen dahil olmasaydın, Allahlarından bulsalardı" dedi. "Anne, bana gökten vahiy inmedi ya, Allah'tan bulmalarına ben elçi olmuşum " dedim.
Ahhh anneler😅 Aşk-ı Memnu'yu geçmiş durumlar.

Ya kusura bakmayın çok güldüm ama siz ne yapacaksınız . Allah korusun sizin yuvanız yıkılabilirdi size de zarar gelebilirdi . Bulmuşlar cezasını sizde elçi olmussunuz ben olsam zerre vicdan yapmam

Ya kusura bakmayın çok güldüm ama siz ne yapacaksınız . Allah korusun sizin yuvanız yıkılabilirdi size de zarar gelebilirdi . Bulmuşlar cezasını sizde elçi olmussunuz ben olsam zerre vicdan yapmam
Ben bu konuda hala zerene zarar gelme, kocasının ona anlamadan dinlemeden zarar verme ihtimalinin olmasına takıldım.

Zaten ilk sebep bu idi ama sonrasını ben bile hayal etmemiştim zincirleme gelişti. Allah var içim daha çok soğudu. Şu an 1 gün bile ceza alsalar umrumda değil, alacakları cezayı fazlası ile farklı şekilde aldılar.

Ben bu konuda hala zerene zarar gelme, kocasının ona anlamadan dinlemeden zarar verme ihtimalinin olmasına takıldım.
Zaten bu olasılık yüzüne dava açtım. Ama olay farklı evrildi, bazen bazı cezalara hukuk yeterli gelmiyor. Ama şu an cezalarını fazlası ile bulmuş olmaları içime su serpti.

Bence olur mu olur . İnsanın içinden ne çıkacağını bilemem . Uyku sersemi ve cinnet denilen olaylara inanıyorum . İnsan gece yarısı kalkıyor ve seninle seks yapmıştık diye eşinin telefonunda bir mesaj görüyor . Ben kendimi düşünüyorum herhalde saldirirdim eşime . Tekme tokat Allah ne verdiyse. Ben hiç diyemiyorum mesela benim kocam asla yapmaz diye . O adamda uyanıp beylik tabancasiyla zarar verebilirdi . Ben eşimden bunu beklemem ama babam yapabilirdi bunu çünkü öfkesinden gözü döndüğünü gördüm .(Ki anneme hiç zarar verdiğini görmedim ama o potansiyeli vardir öfke anında aklı gidiyor adamın )Her insan bir değil. .

Bence olur mu olur . İnsanın içinden ne çıkacağını bilemem . Uyku sersemi ve cinnet denilen olaylara inanıyorum . İnsan gece yarısı kalkıyor ve seninle seks yapmıştık diye eşinin telefonunda bir mesaj görüyor . Ben kendimi düşünüyorum herhalde saldirirdim eşime . Tekme tokat Allah ne verdiyse. Ben hiç diyemiyorum mesela benim kocam asla yapmaz diye . O adamda uyanıp beylik tabancasiyla zarar verebilirdi . Ben eşimden bunu beklemem ama babam yapabilirdi bunu çünkü öfkesinden gözü döndüğünü gördüm .(Ki anneme hiç zarar verdiğini görmedim ama o potansiyeli vardir öfke anında aklı gidiyor adamın )Her insan bir değil. .

İşte demek istediğim bu. Potansiyeli varsa yarın öbür gün başka şeyi de bahane edebilir. 3.şahısların mesaj atmasına gerek yok ki. Benim eşim görse sorar bu ne diye. Maksimum bu. Hiç aklıma gelmedi döver saldırır. Eşimde görsem saldırmam ben de.

İşte demek istediğim bu. Potansiyeli varsa yarın öbür gün başka şeyi de bahane edebilir. 3.şahısların mesaj atmasına gerek yok ki. Benim eşim görse sorar bu ne diye. Maksimum bu. Hiç aklıma gelmedi döver saldırır. Eşimde görsem saldırmam ben de.
Ben kendi potansiyelimi biliyorum yapabilirim . Bu doğru demiyorum . Öfke kontrolü için elimden geldiği kadar çalışıyorum ama bunu görsem çıldıririm şu an mesela bu olayı gördüğüm için oturup sakince gerçek mi diye belki bakarım ama dürüstçe soyleyim yine de çok fena paralarım. Yani o uykudan uyanmış halimle çok aklı başında davranamam . Ben anlık cinnete inanıyorum. Her insanın potansiyeli olacağı bir noktasi da vardır bence . Kimi çok daha iyi öfkesini yönetir kimi böyle bir durumda dayanamaz. Kimi buna namusum der ben mesela aptal yerine konulduğum için çıldıririm o an

Her insanın potansiyeli olacağı bir noktasi da vardır bence
Konunun özü bu bence. Bu potansiyeli olan insanlarla evli olmamak. Ben açıkcası bu konuda buna üzüldüm. Şimdi üşenmedim eşime sordum, anlattım konuyu. İki şey düşünürüm dedi.
1. Birisi sana şaka yapıyor
2. Yanlış numara

Dedim konuda ya eşin zarar verseydi vs dediler. Dedi ki bir insanın içinde psikopatlık yoksa bu ihtimal değil.

Yani evlendiğiniz güvendiğiniz insanın sizin canınızı alma vrya dövme ihtimali birisinin attığı atacağı yanlış mesaja bağlı. Ben hayatımı bu kadar pamuk ipliğine bağlı geçiremezdim sanırım.

Konunun özü bu bence. Bu potansiyeli olan insanlarla evli olmamak. Ben açıkcası bu konuda buna üzüldüm. Şimdi üşenmedim eşime sordum, anlattım konuyu. İki şey düşünürüm dedi.
2. Yanlış numara

Dedim konuda ya eşin zarar verseydi vs dediler. Dedi ki bir insanın içinde psikopatlık yoksa bu ihtimal değil.
Ben psikopatim .

Normalde evliliğinde 2 taraflı agresiflik yok. Elbet tartışma vs. Oluyor zaman zaman ama ne bileyim hakaret, şiddet bunlar yok.

Ama uyuyorsunuz o an da ve uyku sersemisiniz. Bir de şu açıdan bakın, normalde mesleki deformasyon sanırım. Mesela eşime uyurken seslensem öyle bir hızla kalkıyor ki sanki uçacak. Yani normal hali bile beni endişelendirir sağlık olarak. Hani sanırsın çok kötü bir şey oldu ve fırlıyorsun yataktan.

Normal gün içinde gösterilerek tepki ile, uyanınca verilen tepki aynı olmaz. Uyanıkken insan daha aklı selim düşünür ama, uykudan uyan ve yabancı numara bir erkek resmi gelsin seks yaptık desin. Vs. Yani normal kalabilen varsa helal olsun.

Hani atıyorum sadece selam vs. Yazsa o da iyi ama yağdırıyordu saçmalıkları.

2. Yanlış numara

Yani evlendiğiniz güvendiğiniz insanın sizin canınızı alma vrya dövme ihtimali birisinin attığı atacağı yanlış mesaja bağlı. Ben hayatımı bu kadar pamuk ipliğine bağlı geçiremezdim sanırım.
Yanlış anlamayın ama bekara kadın boşamak kolay derler. Uyku sersemliği, yarışmanın seyri vs. Hem nasıl yanlış numara olsun? Benim numaram diye verdiği 2. Numara telefonumda kayıtlı çıkacak, geçmiş zamanda adama konum atmış olacağım vs. Yapmayın Allah aşkına hiç böyle bir şaka veya yanlışlık olur mu?

uykudan uyan ve yabancı numara bir erkek resmi gelsin seks yaptık desin. Vs. Yani normal kalabilen varsa helal olsun.
Zaren düşünüyorum düşünüyorum. Aklıma gelen tek seçenek kim bu aptal ya yanlış numaraya yazmış oluyor. Mümkün değil aksinin düşünülmesi. Uyku sersemliği ile açıklanamaz bu durum.

Yanlış anlamayın ama bekara kadın boşamak kolay derler. Uyku sersemliği, yarışmanın seyri vs. Hem nasıl yanlış numara olsun? Benim numaram diye verdiği 2. Numara telefonumda kayıtlı çıkacak, geçmiş zamanda adama konum atmış olacağım vs. Yapmayın Allah aşkına hiç böyle bir şaka veya yanlışlık olur mu?
Yani eşinin Zaren beni aldatıyor diye düşünmesi daha mı olası? Bekar değilim evliyim. Kendi evliliğimden yola çıkarak yorum yaptım. Ama her evlilik farklı. Konu senin için güzel kapanmış. Umarım bir daha hiçbir yanlışlık vs olmaz çünkü eşine güvenmiyorsun. Bir gün bu sebepten silahına davranma ihtimali var. Bunu düşününce korkunç aslında. Ya tekrarlanırsa? Ya bundan 10 yıl sonra biri sana iftira atarsa? Ve bu gece yarısına denk gelirse? Allah seni korusun diyorum. Başka da yorumum yok maalesef.

Zaren düşünüyorum düşünüyorum. Aklıma gelen tek seçenek kim bu aptal ya yanlış numaraya yazmış oluyor. Mümkün değil aksinin düşünülmesi. Uyku sersemliği ile açıklanamaz bu durum.
Eşinize su şekilde sorun lütfen...
Gece uyurken size telefon geliyor. Uyanıyorsun ve yazışma başlıyor.

Birisi size diyor ki sana bu numaramı vermedim değil mi? Sonra bir numara daha gönderiyor. Peşi sıra bir erkek resmi ve siz o numarayı wp. Yazınca bakıyorsunuz sizde kayıtlı bir de adama konum atmışsınız geçmişte.

Buna bakarken arkasından seks yaptık diyor ve sizin adınıza Ayşe diyelim Ayşe ile yapılmış seks sohbetinde size gönderiyor.

Nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığınızı düşünün. Hani alakasız bir numara yazdı bana ama işaret ettiği numara bende kayıtlı ve adama konum atmışım geçmişte (işle alakalı)

Yani eşinin Zaren beni aldatıyor diye düşünmesi daha mı olası? Bekar değilim evliyim. Kendi evliliğimden yola çıkarak yorum yaptım. Ama her evlilik farklı. Konu senin için güzel kapanmış. Umarım bir daha hiçbir yanlışlık vs olmaz çünkü eşine güvenmiyorsun. Bir gün bu sebepten silahına davranma ihtimali var. Bunu düşününce korkunç aslında. Ya tekrarlanırsa? Ya bundan 10 yıl sonra biri sana iftira atarsa? Ve bu gece yarısına denk gelirse? Allah seni korusun diyorum. Başka da yorumum yok maalesef.
Eşime güvenmekle bunun alakası yok. Böyle bir durumda ben kendime bile güvenemem. Olayın seyri sanki gerçekmiş gibi ilerliyor. Ne bileyim birisi eşime yazacak, gönderdiği 2. Numara eşimde kayıtlı olacak, bir de konum atmış olacak vs. Yani yarışmanın gerisini beklemezdim illa ki bir şeyler olurdu ne bileyim kontrolden çıkabilirdim.

Hı normalde şiddete meyilli birisi miyim? Değil. Ama o anı düşünemiyorum bile. Olay açığa çıkınca yerin dibine geçerdim o ayrı ama iş işten geçmiş olurdu.

Eşinize su şekilde sorun lütfen...
Gece uyurken size telefon geliyor. Uyanıyorsun ve yazışma başlıyor.

Birisi size diyor ki sana bu numaramı vermedim değil mi? Sonra bir numara daha gönderiyor. Peşi sıra bir erkek resmi ve siz o numarayı wp. Yazınca bakıyorsunuz sizde kayıtlı bir de adama konum atmışsınız geçmişte.

Buna bakarken arkasından seks yaptık diyor ve sizin adınıza Ayşe diyelim Ayşe ile yapılmış seks sohbetinde size gönderiyor.

Nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığınızı düşünün. Hani alakasız bir numara yazdı bana ama işaret ettiği numara bende kayıtlı ve adama konum atmışım geçmişte (işle alakalı)

Sordum. Hatta direkt ss attım. Bir iş olduğunu düşünürdüm ama beni aldattığını asla düşünmezdim dedi 🤷

Konu burada kocası kesinlikle görse döverdi vururdu değil bence. Ya öyle birisine denk gelseydi? Ya gerçekten şiddete kolay başvurabilecek birisine denk gelseydi? Nasıl bu kadar rahat emin olmadan birisine bu mesajlar yazılır asıl tepki bu bence. Tabi bir de şu kısım var ki insanın böyle durumlarda aklına özellikle de uyku sersemiyken aa yanlış numaradır hadi boşver uyuyalım demek gelmez, muhakkak sorarsın ne oluyor bu nedir diye. Böyle bir durumda ya eşim o sinirle bir şey yapsaydı korkusu yaşanılabilir insanız sonuçta, ben kendim için bile net konuşamıyorum ne düşünürdüm ne yapardım kendime cevabını veremiyorum, ihtimaller konuşuldu kocam kesin beni döverdi denmedi bu şekilde bir korkuya bürünmüş bir kadın görmedim ben yazılanlarda.

X