GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Merhabalar tekrardan yorucu bir süreçti, Hts kayıtları bekleniyor yalnız savcı işini hakkı ile yapmış her yönden ele almış ayrı ayrı talepleri olmuş. Bugün yine bir tebligat aldım bu kez valilik kanalı ile geldi.

Davayı bayağı kapsamlamdıracak
sanırım
Açıkçası bu kadar detaylı talepleri vs. Beklemiyordum yani olabilecek her şeyi üst düzey yapmış sağolsun.

İdari olarakta yaptırımlar oldu ve olmakta ama dava açılana kadar sormakta istemedim aklıma geldikçe moralim bozuluyor.

Dava açılmadı, dediğim gibi istenen belgeler var onlar toplanıyor sanırım. Dava açılıp, mahkeme aşamasında yine yazacağım.

Uzun süredir KK’da okuduğum en haklı konu. Konusahibinin yazış tarzı biraz telaşlı gibi ama yaşanan zor bir durum anlayışla karşılanabilir. Ayrıca kadının sorunu varsa bunu eşiyle çözmeli, dışarıdan başka bir kadının- ki bu ilişki yaşadığı da olabilirdi- ona sadakat yükümü yok sonuçta. Ben destekliyorum şikayetçi olmasını. Umarım kocası utanır da kadın da bir daha böyle fevri şeylere kalkışmaz.

Merhabalar tekrardan yorucu bir süreçti, Hts kayıtları bekleniyor yalnız savcı işini hakkı ile yapmış her yönden ele almış ayrı ayrı talepleri olmuş. Bugün yine bir tebligat aldım bu kez valilik kanalı ile geldi.

sanırım
Açıkçası bu kadar detaylı talepleri vs. Beklemiyordum yani olabilecek her şeyi üst düzey yapmış sağolsun.

İdari olarakta yaptırımlar oldu ve olmakta ama dava açılana kadar sormakta istemedim aklıma geldikçe moralim bozuluyor.

Dava açılmadı, dediğim gibi istenen belgeler var onlar toplanıyor sanırım. Dava açılıp, mahkeme aşamasında yine yazacağım.

kişisel iletişime geçtiler mi
dertleri neymiş

sanırım

O kadar memnun oldum ki bu gelişmeye . Umarım hem kadın hem kocası ceza alır .

Uzun süredir KK’da okuduğum en haklı konu. Konusahibinin yazış tarzı biraz telaşlı gibi ama yaşanan zor bir durum anlayışla karşılanabilir. Ayrıca kadının sorunu varsa bunu eşiyle çözmeli, dışarıdan başka bir kadının- ki bu ilişki yaşadığı da olabilirdi- ona sadakat yükümü yok sonuçta. Ben destekliyorum şikayetçi olmasını. Umarım kocası utanır da kadın da bir daha böyle fevri şeylere kalkışmaz.
Teşekkürler 🙏 Şimdi öyle bir durum ki hem büyük şok yaşadım, hem deşifre olmamak için bilgi içeren yerleri değiştirmek durumunda kaldım ama aynen gidişatı o şekilde. Hiç bir zaman karı-koca sadakat problemi olmadı ama bu olayda içim çekildi resmen. Bir de belli ki olay o gece yaşanmamış deliller elinde ve bunu sanki benmişim gibi bana attı. Durmuş durmuş gecenin körü günah keçisini bulası tutmuş. O da yanlış kişi, sert kayaya çarptılar.

Olay zaten yargıda ve ben kendi hts onayımıda verdim yani ben de araştırmadayım, buna zaten razıyım. Bir şey çıkmaz diyordum ama savcı o kadar güzel ele almış ki dilekçenin her kaleminden talepleri olmuş. Dava değil ama (hts gelmedi) başka yerlerden tebligat geliyor, bilgilendirme yapılıyor şaşırdım Açıkçası.

Hukuki olarak ben anlamam ama avukat, her koldan talep var bayağı üçgene alındılar gibi bir şey söyledi. Yani beklentimden fazla bir şeyler gelebilir.

kişisel iletişime geçtiler mi
dertleri neymiş
Benimle değil, eşimle karşılaştılar. Ayrıntı sormadım davaya kadar bununla yıpranmak, aklıma takmak istemedim. Merhameti yüksek birisiyim ama bu konu çok ciddi, merhametim beni yoklasın istemedim. Salona kararlı girmek istiyorum çünkü çok adice bir durum var.

İdari şeyler oldu ve oluyor. Beni aramaları yasak, yargıdan önce eşim uyarı vermiş. Sadece bir noktada bir araya gelebiliriz. O da adlı taleple. Avukatın bahsettikleri var o sebepten. Hatta yine hukuki bir terimle (hatırlamıyorum) davaya gidip gelmeyeceğim, belki ilk mahkeme günü bulunacağım.

Yani tam teşekküllü o şekilde ayrıntı öğreneceğim.

O kadar memnun oldum ki bu gelişmeye . Umarım hem kadın hem kocası ceza alır .
Ben de bu kadar beklemiyordum Açıkçası hani bir ceza alırlar o da usulen gibi düşündüm ama avukatın demesiyle savcı her kalemi değerlendirmiş. Yine öyle ciddi hapis kararları çıkmaz belki ama sürekli bir yerlerde savunma verecekler ve konu duyuluyor, rezil oldular ve olacaklar.

Hani ben o kadar hukuk bilmem ama her cümleyi bir duruma sokmuş sayın savcım.

Avukatın veriyor gazı sana. İddianame hazırlanmadan her kelimeyi ayrı suça soktuğunu falan nasıl anlamış acaba. Haklısın ama abartmayın suçlar bellidir, savcı kafasına göre suç uyduracak değil ya.

Avukatın veriyor gazı sana. İddianame hazırlanmadan her kelimeyi ayrı suça soktuğunu falan nasıl anlamış acaba. Haklısın ama abartmayın suçlar bellidir, savcı kafasına göre suç uyduracak değil ya.
Takibini ben yapmıyorum. Sadece bana ulaşan bilgi veya tebligat olunca ben arıyorum bu nedir? Diye. Hukuki olarak tam açılımları, terimleri bilmiyorum. Bize ulaşan şeyler genelde idari yönden. Hani burda tam ayrıntı veremiyoruz olay çok çetrefilli hale geldi. Ben mesela olayın sıcağı ile oradaki bir kaç cümleyi es geçmişim. Ben değilim, beni ilgilendirmiyor gibisinden. Avukat farketti, bana sordu sonra araştırdı vs. Olayın altından 2 kişi daha çıktı ama bizden bağımsız. Yani kadın fevrilikle 2 kişiyi daha patlatacak delil vermiş ben farketmemiştim. Ve o iki kişide evli yani ortalık bayağı karıştı. Konuda bahsi geçen şahısların meslek pozisyonları yönünden epey dallanip budaklandı konu. Çok ayrıntıyı burdan veremiyorum. O iki şahsın benle alakasıda yok, kadın patlattı yani.

X