- 26 Şubat 2020
- 211
- 94
- 26
-
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
Yeni olduğum için çok hakim değilim siteye kusura bakmayınBu mu iyi anlaşmak yüze vurmaktan daha kolay ayrılmak sonsuza kadar nazınızı mı çekecek
Yalan söylemesi aşırı hatalı siz de unutamıyorsunuz ayrı kalın
ayrıca paragraf yapın
Ayrıca hiç bir insan özel fotoğrafları öyle normal klasörün içine atmaz
Bir de şifresini siz bilirken
Ayrıca neden saklamış fotoları
Fotoğraları silince de kimse gormuyor yaYeni olduğum için çok hakim değilim siteye kusura bakmayın
Başkasının görmesini istemediği için saklamış ben ayrılırken biliyordum şifresini o bildiğimi bilmiyordu. Ekranı açtıktan sonra parmak izimi telefona kaydedip öyle gizli klasöre girdim. Çünkü bişey varsa orda olacağını biliyordum ve olmadı demesi bana inandırıcı gelmemişti ama şimdi keşke bakmasaydım diyorum
İşte benim ikilemde kaldığım nokta da burası.Yaptığı doğrudur yanlıştır demiyorum ama sizin hazmedemeyip kavga çıkarıp durmanızdan sıkılması normal. Ya kabullenip olayı gündeme getirmeden devam edeceksiniz, ya ayrılacaksınız.
Hem ilişkiye devam edeyim hem devamlı bundan arıza çıkarıp hakaret edeyim derseniz bir de üstüne terk edilirsiniz sonunda.
Barışırken bilmiyordum bi kaç kızla görüşmüş gezmiş olabilir diye düşünüyordum bilsem zaten başlamazdım belki.Ayrıyken birlikte olmuş olabilir ama neden saklıyor fotoğrafları sapık mı? Şantaj mi yapacakmış? Sizle beraberken açıp hasret mi gideriyormus ? Siz de baristiginiza göre bunları kaldırabilirim diye düşünmüssünüz. Yapamayacaksınız barismayin
Başkasının Gormesını istememiş ben de sordum neden saklamış diye ama bence öyle değil silseydi mademAyrıyken birlikte olmuş olabilir ama neden saklıyor fotoğrafları sapık mı? Şantaj mi yapacakmış? Sizle beraberken açıp hasret mi gideriyormus ? Siz de baristiginiza göre bunları kaldırabilirim diye düşünmüssünüz. Yapamayacaksınız barismayin
Yani bunun arası yok. Ya ayrılacaksanız ya kabulleneceksiniz. Kimse devamlı devamlı eski defterlerin açılmasını ve hakaretler işitmeyi uzun süre çekmez.İşte benim ikilemde kaldığım nokta da burası.
Ayrılayım diyorum gönlüm razı değil.
Unutayım diyorum tam olacak gibi daha uzun süre aklıma gelmiyor artık o kadar canımı da acıtmıyor ama bi şekilde aklımdan da silinmiyor çok üzülüyorum keşke hafızamdan silebilsem
Başkası görmesin ne demek onu anlamadım. Koleksiyon mu yapmış da onu saklamış. Resmen sapıklık bu başka bir açıklaması olamaz. Barışınca bile silmemis. Konu sahibi birçok konuda hatalı olabilir o ayrı ama sevgilisi hiç hiç masum değilBaşkasının Gormesını istememiş ben de sordum neden saklamış diye ama bence öyle değil silseydi madem
Çok yıprandım o da böyle olmasını istemezdi belki bilmiyorumCevabını duyunca kaldıramayacağın sorular sorma bir daha o zaman. Ya da en iyisi kaldıramayacağın cevaplar verecek birini hayatında tutma. Bariz yalancı da. Böyle hasta olursun sen. Zamanla sürekli kıyas yapacaksın başkalarını kendinle, kendine güvenin gidecek. Kim için ne için işe yaramaz el için. Sen bilirsin
Kendini kandırıyorsun yapma.Çok yıprandım o da böyle olmasını istemezdi belki bilmiyorum
Konu dışı ama baya salladı mı ben yakın bir şehirdeyim hissetmedimAz önce ıstanbul'da deprem oldu. Şiddeti kaç bilmiyorum ama herkes ölebilirdi. Yaşamamız bu kadar kısa işte. Bu kısa yaşamda da böyle insanla hayat geçmez.