Gece kuşları akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsi boyle degıl ıyı ve durust adamlarda var, denk gelmek lazım.

Yahu ben önüne gelenle yattığını mi ima ettim aşk olsun. Yani sen de birileriyle unutmaya çalışmışsın, tanımaya çalışmışsin birilerini dedim detayını bilmiyorum.

Bana sorarsan eğer 3 ay içinde kızın tekiyle ilişkiye girecek kadar ileri gidebilen birini ben affedemem. Ama bazı ilişkiler birbirini kaybedince güçlenir direkt kesip at yorumunu yapamam herkesin bakış açısı farklı.

Mesela ben de sevgilimin telefonunda +18 fotoğraflarını görmüştüm, tarihi benle tanışmadan önceydi ama o bile çıkmadı aklımdan. Neden hala telefonunda diye. Bulut hesabına yedeklenmis format atınca geri gelmiş falan filan ama işte içime şüphe düşünce kemiriyor hiç unutamamistim o görüntüleri. Sen de benim gibi biriysen ilerde seni uzebilir bu durum

Gercı ayrıymıslar aldatılmak sayılmaz ama kandırılmak sayılır yalan da aldatma la esdeger bir yerde, ama affeden zamanla unutur
Kuzum bana aldatma gibi geldi sonuçta biriyle birlikte olduğunu söylemesi lazımdı aptal yerine koymuş kızda iğrenç birşekilde öğrendi bunu daha kötü olmuş ay çıplak fotoğraflarını görsem biriyle delirirdim iğrençç affetmek ben affedemezdim affedenlerede bişey demiyorum kınamıyorum

Unuturum evet ama bu olay tam olarak aldatılma da değil kendime çok yükleniyorum sanki herşeyi ben mahvettim şuan çünkü uzun süredir problem yoktu
O mahvetmıs seni cevrenden soyutlayıp hakkı varmis gıbı sen de neden boyun egıyosan..
Sana yapma dediklerini kendısı yapmis.

Lutfen su sevgililerinizi merkeze koyup yalnızlasmayın.
Terk edıldıgınız de bi tane arkadasınız olmuyor sonra oturup dertlesecegınız.

Açıkcası hiç inandırıcı değil yedeklenmesi olabilirde gene silmek silebilirdi bahaneler çok erkeklerin.

Keske herkes senin gibi affetmese.
Affeden de unutur sonra gene aldatılır zaten kural sasmaz.
Affeden yeniden aldatılır ve olay kapanır.
Ayrıl desek ayrılmayacak unutursun diyelim ne diyelim?
Yeniden aldatılırsa affettiğine zaten bin pısman olacak konuı sahıbı. Yasasın gorsun
Kendi hayatı.

Saklıyor da belki bir sürü kızınkini saklıyor bu da normal değil
Aslında ondan sordum neden silmemişi
Yok sadece bi kız vardı, eskiden de benimle resimleri vardı o klasörde cinselliğe düşkün biriydi.
Ailesi de güya dindar ama bu konuda erkeğe hiç laf etmeyen bi aileydi zaten.
Amcası onun yaşadığı evde yaşıyordu (anne baba ayrı olduğu için o babaannesinin evinde yaşıyordu) ve eşini üniversitede hamile bıraktığı için kaçarak evlenmek zorunda kalmış mesela.
Ama bu onlara çok ayıp gibi gelmiyordu hatta kendi evlerinde olmuş bu olayda garip bir aileler.
O da bu ortamda büyüdüğü için normal benimsemiş herhalde

Kuzum tecrübe edinmek gerekiliyor ya cidden içine dokunursa soğursa zaten affetmez insan ben tecrübe edindim ve soğuduğum için affetmedim insanından insanına göre değişiyor misal berfin özek neden affetti yüzünü yakan çocuğu aşığım diyor ama altında yatan sebep aşk değil mecburiyet emin olabilirsin Bazen yaşayıp görmek gerekiyor Allah tüm ımasum insanlarısapık art niyetli iğrenç ve cani insanlardan uzak eylesin amin

Yok canım yanlış anladın sen öyle dedin diye değil kendimi açıklamak adına dedim ben.
Muhtemelen aynı şeyleri hissettik hala birliktemisin o kişiyle ayrıldın mı?
Bu erkekler niye akıl edemiyor arkalarını toplamayı

Açıkcası hiç inandırıcı değil yedeklenmesi olabilirde gene silmek silebilirdi bahaneler çok erkeklerin.

Değil tabi Allah belasını versin onun. Telefonu ortadaydi bi gün dedim karistitrayim şifresini biliyordum ortada bırakıyordu. Bi gittim galeride geriye benle tanışmadan öncesinde ne fotolar var ne fotolar. Çeşit çeşit kızlar. Hepsi de bebek gibi. Hele yatakta fotosu olan kız Adriana Lima gibi aynı. Hatta sonra o kızın numarasını buldum telefonunda Adriana diye kaydetmiş it. Karıştırırken telefon kapandı %1di şarjı. O içerde uyuyordu telefonu salonda bırakmıştı. IPhone kullanmayı bilmiyorum meğer kapanınca en son girilen yerleri görebiliyormus. Sabah etekleri tutuştu eve gidip telefonu açınca suçlu suçlu aradı beni. Ah şimdiki aklım olsa o telefonu orada paramparça ederdim onu da yaka paça evden atardım.

Senin de yorumunu okudum az önce aynı şekilde beni delirtecekti az kalsın. Senin gibi rest çekip ayrıldım kurtuldum. Kan kusturmustu bana pislik. Aklıma gelince bile sinirim tepeme çıkıyor böyleleri beter olsun ya beter

Erkeklerin genel olarak silmediğini biliyorum herşeyi saklıyolar benim eski sevgilimde öyle imiş tüm eskilerininkini saklıyormuş hala onun kardeşide öyleydi anıları atmayı sevmiyolar kötü olsalarda gerek duymuyolarmı diyim öyle bişey bakıyolar mı evet bakıyolar unutmuyolar çünkü

Ayrı kalmalısınız bence. Güzel bir karar alıp ayrılmışsınız, sonra gaflete düşüp siz barışmak istemişsiniz. Adam instagramdaki kızlar uğruna ayrılmış ve 3 ay boyunca barışalım dememiş. Siz zaten ilişkide peşinden koşan taraf haline düşmüşsünüz, bunun farkındasınız zaten. Hazmedemiyorsunuz, ayrı da olsanız siz ondan başkasıyla olamazken onun sizle barışmaya çalışmak yerine başka kızlarla olmasını. Bu kadar basit olay aslında. Şimdi adam sıkıldı, ayrıldı diyorsunuz, çok iyi olmuş. Siz ona tekrar güvenemezsiniz. Bir de bir daha sizin çabanızla barışsanız kendinizi daha da kötü hisseder adama iyice takarsınız. Geleceği yok ilişkinizin. Barışmanızı için en iyi ihtimalle uzun bir süre konuşmamanız, elinin altında olmadığınızo hissettirmeniz gerek. Ama işte bu ilişkide barışmaya değmez bence çünkü güven sarsılmış.

Sadece erkeklere mesafe koydum kız arkadaşım var bir sürü erkek arkadaşım da var çok yakın eskiden şakaşırdık ben omuzlarına masaj filan yapardım mesela çünkü abi kardeş gibiydik bilirlerdi bana karşı çizgiyi geçemiyeceklerini
Kız arkadaşlarımla çok yakınım böyle konularla sürekli onların başını şişirmek istemiyorum hem burda daha çok kişi yorum yapabilir farklı görüşler iyidir.

Kuzum ya acı şekilde tecrübe edinmişiz bunun telefonuda iki ekranlıydı 2. ekranında saklıyormuş meğerse banada dokundurmazdı zaten bakmazdımda orası ayrı hiç kurcalamamıştım arkadaşı söyledi zaten yaptıklarını ondan sonra tamamiyle kesmiştim. Ama hiç birşekilde intikam almadım ne ondan nede o diğer kendini bilmezlerden Allaha havale ettim şiddet taraftarı değilim çünkü nasıl olsa Allah layığıyla verecek onlara belalarını :)

Yok sadece bi kız vardı, eskiden de benimle resimleri vardı o klasörde cinselliğe düşkün biriydi.
Nude foto ile ilgili bir sorunum yok ama kim oldugunuz gorunecek sekilde boyle bir seye izin vermeniz cok cok riskli. Yarin ne olacağını bilmiyorsunuz, kim olursa olsun eline boyle kozlar vermeyin. Sildiginden emin olamazsiniz, yarin obur gun karsiniza nasil cikacagini bilemezsiniz. Cok gencsiniz, su an bir sey olmaz, o oyle biri degil falan diyor olabilirsiniz ama isin asli oyle degil.

Ben sinir krizi geçirdim telefonda aylar sonra wpde numara şeklinde kızların (profilden anladım) aradığını görünce sakinleştirmek için yalvardı arabadaydık.Sonra aldı telefonu sildi ne bu niye engellemedin dedim engellesem görürdün kızardın dedi herşeye de bir kılıf var.
Resmen kaderdaşız ya inşallah ben de unutup giderim senin gibi. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi çok teşekkürler

Ayrıldım. Z once de dedim tekrar diyeyim belki vaktine gelir Allah belasını versin onun neler çektirdi bana pislik. O sebeple ayrılmadım ama bizim ilişkinizde başka insanların iması bile olmazdı öyle büyük aşktı bizimki sözde. Bana kendini öyle temiz öyle masum tanıtti ki bana biri onu biriyle gördük dese inanmazdım. Fotoları görünce bütün güvenim gitti. Taş gibi bir kızla onun odasında çekilmiş fotolar yorganından tanıdım. Benle tanışmadan 5-6 Ay önce benden sonrası tertemiz ama öncesinde neler var neler. Masturbasyon yaparken bile video atmış kızlar. Yurtdisinda yaşıyordu hepsi de bebek gibi rahat kızlar. Poposunu atan mı dersin ayaklarını atan mı. Bana namus nutukları atan pislik tam bir abazanmis.

Isin ilginci bunları yapan adama ben özledim keşke yanımda olsan öpsem seni dediğimde bile kiziyordu manyak. Benle konuşurken hiç böyle şeylerin ne imasini yapar ne de bir foto isterdi. bana Meryem Ana muamelesi yapiyirdu bildiğin. Ben de diyordum bu nasıl bir adam ben ne şanslıyım. ama gizli sapkinliği varmış demek. 3 yıl burnumdan geldi.

Senin mesajlarını da okudum şimdi öz güven problemi yaşıyorsun. Ben de fotoları gördüğümde tepki vermedim once mal gibi. Dedim benden önce. Ama içim içimi yedi hep. Benim en ufak falsomu kafama kakiyordu o. Dışardan 5 dk geç gelsem ne bileyim ona göre iddialı bri foto koysam vs. Sonra ise girdim kendime geldim. Her şey tersine döndü. O beni eziyrodu hep ben onu ezmeye başladım. Bir gün dedim ki ben salak miyim ya? Ne olabilir ki en fazla. Onunlayken daha Cok acı çekiyorum bırak dedim kendi başıma çekerim acımı gururumu kimmseye ezdirmeden. En çok barışmak istediği zamanda bıraktım onu. Olum tehditleri mi almadım, is yerime kadar rahatsız mi etmedi.. Neler çektim ya ama kurtuldum o pislikten.

O yüzden eğer içine sinmiyorsa bunu kendi başına yenmek için uğrasma yapamazsın. Unutamayacağıni düşünüyorsan unutamazsın bırak gitsin

o oyle biri degil falan diyor olabilirsiniz ama isin asli oyle degil.
Tam da öyle diyordum okurken sanmıyorum ya o kadar da iğrenç değildir umarım. Öyle gevşek biri değil ailesinden filan içinde azıcık Allah korkusu olan biri ve ben ona kötü bişey yapmadım böyle bişey yapması için sebep yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…