- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
Gercı ayrıymıslar aldatılmak sayılmaz ama kandırılmak sayılır yalan da aldatma la esdeger bir yerde, ama affeden zamanla unuturGene konuşturuyorsun yazını üstad
Hepsi boyle degıl ıyı ve durust adamlarda var, denk gelmek lazım.Gerçekten öyle bu güven problemini nasıl aşıcam bilmiyorum erkeklerin hepsi böyle mi en iyi görünenin bile altında neler var. Ben şahsım adına çok fedakar biriyim ve kimsenin kötülüğünü istemem yardımcı olmaya çalışırım. Ona karşı ekstra iyi oldum hep ama o beni mahvetti
Unuturum evet ama bu olay tam olarak aldatılma da değil kendime çok yükleniyorum sanki herşeyi ben mahvettim şuan çünkü uzun süredir problem yoktuGene konuşturuyorsun yazını üstad
Yahu ben önüne gelenle yattığını mi ima ettim aşk olsun. Yani sen de birileriyle unutmaya çalışmışsın, tanımaya çalışmışsin birilerini dedim detayını bilmiyorum.Ben 2 kişiyle yanımda kardeşimle tanıştım sadece ve hiç biriyle yakınlaşmayı bırak el ele bile tutuşmadım sadece daha iyi biri karşıma çıkar unuturum çabasıydı.
Biliyordu benim görüştüklerimi zaten saklıycak bişey olmadı ama olsaydı da söylerdim başkasından duymasını istemem.
Öyle önüne gelenle sevgili olan yatan biri değilim ilk ilişkimdi ve uzun sürdüğü için ve ciddi olduğunu düşündüğüm için oldu.
Kuzum bana aldatma gibi geldi sonuçta biriyle birlikte olduğunu söylemesi lazımdı aptal yerine koymuş kızda iğrenç birşekilde öğrendi bunu daha kötü olmuş ay çıplak fotoğraflarını görsem biriyle delirirdim iğrençç affetmek ben affedemezdim affedenlerede bişey demiyorum kınamıyorumGercı ayrıymıslar aldatılmak sayılmaz ama kandırılmak sayılır yalan da aldatma la esdeger bir yerde, ama affeden zamanla unutur
O mahvetmıs seni cevrenden soyutlayıp hakkı varmis gıbı sen de neden boyun egıyosan..Unuturum evet ama bu olay tam olarak aldatılma da değil kendime çok yükleniyorum sanki herşeyi ben mahvettim şuan çünkü uzun süredir problem yoktu
Açıkcası hiç inandırıcı değil yedeklenmesi olabilirde gene silmek silebilirdi bahaneler çok erkeklerin.Yahu ben önüne gelenle yattığını mi ima ettim aşk olsun. Yani sen de birileriyle unutmaya çalışmışsın, tanımaya çalışmışsin birilerini dedim detayını bilmiyorum.
Bana sorarsan eğer 3 ay içinde kızın tekiyle ilişkiye girecek kadar ileri gidebilen birini ben affedemem. Ama bazı ilişkiler birbirini kaybedince güçlenir direkt kesip at yorumunu yapamam herkesin bakış açısı farklı.
Mesela ben de sevgilimin telefonunda +18 fotoğraflarını görmüştüm, tarihi benle tanışmadan önceydi ama o bile çıkmadı aklımdan. Neden hala telefonunda diye. Bulut hesabına yedeklenmis format atınca geri gelmiş falan filan ama işte içime şüphe düşünce kemiriyor hiç unutamamistim o görüntüleri. Sen de benim gibi biriysen ilerde seni uzebilir bu durum
Keske herkes senin gibi affetmese.Kuzum bana aldatma gibi geldi sonuçta biriyle birlikte olduğunu söylemesi lazımdı aptal yerine koymuş kızda iğrenç birşekilde öğrendi bunu daha kötü olmuş ay çıplak fotoğraflarını görsem biriyle delirirdim iğrençç affetmek ben affedemezdim affedenlerede bişey demiyorum kınamıyorum
Yok sadece bi kız vardı, eskiden de benimle resimleri vardı o klasörde cinselliğe düşkün biriydi.Saklıyor da belki bir sürü kızınkini saklıyor bu da normal değil
Aslında ondan sordum neden silmemişi
Kuzum tecrübe edinmek gerekiliyor ya cidden içine dokunursa soğursa zaten affetmez insan ben tecrübe edindim ve soğuduğum için affetmedim insanından insanına göre değişiyor misal berfin özek neden affetti yüzünü yakan çocuğu aşığım diyor ama altında yatan sebep aşk değil mecburiyet emin olabilirsin Bazen yaşayıp görmek gerekiyor Allah tüm ımasum insanlarısapık art niyetli iğrenç ve cani insanlardan uzak eylesin aminKeske herkes senin gibi affetmese.
Affeden de unutur sonra gene aldatılır zaten kural sasmaz.
Affeden yeniden aldatılır ve olay kapanır.
Ayrıl desek ayrılmayacak unutursun diyelim ne diyelim?
Yeniden aldatılırsa affettiğine zaten bin pısman olacak konuı sahıbı. Yasasın gorsun
Kendi hayatı.
Yok canım yanlış anladın sen öyle dedin diye değil kendimi açıklamak adına dedim ben.Yahu ben önüne gelenle yattığını mi ima ettim aşk olsun. Yani sen de birileriyle unutmaya çalışmışsın, tanımaya çalışmışsin birilerini dedim detayını bilmiyorum.
Bana sorarsan eğer 3 ay içinde kızın tekiyle ilişkiye girecek kadar ileri gidebilen birini ben affedemem. Ama bazı ilişkiler birbirini kaybedince güçlenir direkt kesip at yorumunu yapamam herkesin bakış açısı farklı.
Mesela ben de sevgilimin telefonunda +18 fotoğraflarını görmüştüm, tarihi benle tanışmadan önceydi ama o bile çıkmadı aklımdan. Neden hala telefonunda diye. Bulut hesabına yedeklenmis format atınca geri gelmiş falan filan ama işte içime şüphe düşünce kemiriyor hiç unutamamistim o görüntüleri. Sen de benim gibi biriysen ilerde seni uzebilir bu durum
Açıkcası hiç inandırıcı değil yedeklenmesi olabilirde gene silmek silebilirdi bahaneler çok erkeklerin.
Erkeklerin genel olarak silmediğini biliyorum herşeyi saklıyolar benim eski sevgilimde öyle imiş tüm eskilerininkini saklıyormuş hala onun kardeşide öyleydi anıları atmayı sevmiyolar kötü olsalarda gerek duymuyolarmı diyim öyle bişey bakıyolar mı evet bakıyolar unutmuyolar çünküYok canım yanlış anladın sen öyle dedin diye değil kendimi açıklamak adına dedim ben.
Muhtemelen aynı şeyleri hissettik hala birliktemisin o kişiyle ayrıldın mı?
Bu erkekler niye akıl edemiyor arkalarını toplamayı
Sadece erkeklere mesafe koydum kız arkadaşım var bir sürü erkek arkadaşım da var çok yakın eskiden şakaşırdık ben omuzlarına masaj filan yapardım mesela çünkü abi kardeş gibiydik bilirlerdi bana karşı çizgiyi geçemiyecekleriniO mahvetmıs seni cevrenden soyutlayıp hakkı varmis gıbı sen de neden boyun egıyosan..
Sana yapma dediklerini kendısı yapmis.
Lutfen su sevgililerinizi merkeze koyup yalnızlasmayın.
Terk edıldıgınız de bi tane arkadasınız olmuyor sonra oturup dertlesecegınız.
Kuzum ya acı şekilde tecrübe edinmişiz bunun telefonuda iki ekranlıydı 2. ekranında saklıyormuş meğerse banada dokundurmazdı zaten bakmazdımda orası ayrı hiç kurcalamamıştım arkadaşı söyledi zaten yaptıklarını ondan sonra tamamiyle kesmiştim. Ama hiç birşekilde intikam almadım ne ondan nede o diğer kendini bilmezlerden Allaha havale ettim şiddet taraftarı değilim çünkü nasıl olsa Allah layığıyla verecek onlara belalarını :)Değil tabi Allah belasını versin onun. Telefonu ortadaydi bi gün dedim karistitrayim şifresini biliyordum ortada bırakıyordu. Bi gittim galeride geriye benle tanışmadan öncesinde ne fotolar var ne fotolar. Çeşit çeşit kızlar. Hepsi de bebek gibi. Hele yatakta fotosu olan kız Adriana Lima gibi aynı. Hatta sonra o kızın numarasını buldum telefonunda Adriana diye kaydetmiş it. Karıştırırken telefon kapandı %1di şarjı. O içerde uyuyordu telefonu salonda bırakmıştı. IPhone kullanmayı bilmiyorum meğer kapanınca en son girilen yerleri görebiliyormus. Sabah etekleri tutuştu eve gidip telefonu açınca suçlu suçlu aradı beni. Ah şimdiki aklım olsa o telefonu orada paramparça ederdim onu da yaka paça evden atardım.
Senin de yorumunu okudum az önce aynı şekilde beni delirtecekti az kalsın. Senin gibi rest çekip ayrıldım kurtuldum. Kan kusturmustu bana pislik. Aklıma gelince bile sinirim tepeme çıkıyor böyleleri beter olsun ya beter
Nude foto ile ilgili bir sorunum yok ama kim oldugunuz gorunecek sekilde boyle bir seye izin vermeniz cok cok riskli. Yarin ne olacağını bilmiyorsunuz, kim olursa olsun eline boyle kozlar vermeyin. Sildiginden emin olamazsiniz, yarin obur gun karsiniza nasil cikacagini bilemezsiniz. Cok gencsiniz, su an bir sey olmaz, o oyle biri degil falan diyor olabilirsiniz ama isin asli oyle degil.Yok sadece bi kız vardı, eskiden de benimle resimleri vardı o klasörde cinselliğe düşkün biriydi.
Ben sinir krizi geçirdim telefonda aylar sonra wpde numara şeklinde kızların (profilden anladım) aradığını görünce sakinleştirmek için yalvardı arabadaydık.Sonra aldı telefonu sildi ne bu niye engellemedin dedim engellesem görürdün kızardın dedi herşeye de bir kılıf var.Değil tabi Allah belasını versin onun. Telefonu ortadaydi bi gün dedim karistitrayim şifresini biliyordum ortada bırakıyordu. Bi gittim galeride geriye benle tanışmadan öncesinde ne fotolar var ne fotolar. Çeşit çeşit kızlar. Hepsi de bebek gibi. Hele yatakta fotosu olan kız Adriana Lima gibi aynı. Hatta sonra o kızın numarasını buldum telefonunda Adriana diye kaydetmiş it. Karıştırırken telefon kapandı %1di şarjı. O içerde uyuyordu telefonu salonda bırakmıştı. IPhone kullanmayı bilmiyorum meğer kapanınca en son girilen yerleri görebiliyormus. Sabah etekleri tutuştu eve gidip telefonu açınca suçlu suçlu aradı beni. Ah şimdiki aklım olsa o telefonu orada paramparça ederdim onu da yaka paça evden atardım.
Senin de yorumunu okudum az önce aynı şekilde beni delirtecekti az kalsın. Senin gibi rest çekip ayrıldım kurtuldum. Kan kusturmustu bana pislik. Aklıma gelince bile sinirim tepeme çıkıyor böyleleri beter olsun ya beter
Ayrıldım. Z once de dedim tekrar diyeyim belki vaktine gelirYok canım yanlış anladın sen öyle dedin diye değil kendimi açıklamak adına dedim ben.
Muhtemelen aynı şeyleri hissettik hala birliktemisin o kişiyle ayrıldın mı?
Bu erkekler niye akıl edemiyor arkalarını toplamayı
Tam da öyle diyordum okurken sanmıyorum ya o kadar da iğrenç değildir umarım. Öyle gevşek biri değil ailesinden filan içinde azıcık Allah korkusu olan biri ve ben ona kötü bişey yapmadım böyle bişey yapması için sebep yok.o oyle biri degil falan diyor olabilirsiniz ama isin asli oyle degil.