En yakın zaman dun gece 11.3da matkap delip supurge supuruyolar cocuk kosturmalari ayri bitane 2 aylik bebek var sbaah işe gidiyorum 6.30da kalkıyorum normalde 5de bi kavga gurultu adam kadina bagiriyor çocuğu susturamiyosun diye basimizda o seslerle uyaniyoruz. Polis bikac kere geldi uyardi artik gelmiyor ev sahibi zaten dedi. Siz anlasin yada savciliga gidin diyor. Sabretmeye calisiyoruz onların yaptiginin binde birini yapmiyoruz yeni evliyiz 2 kisiyiz sonucta en ufak bi tikirtida yikiyolar kapilari yada tepiniyolar yavas diyeU umutluyum_2706 , ne yapıyorlar? kaç kere şikayet ettiniz? şu polislerden biri görevini yapsa biz bu sıkıntıyı çekmezdik.
Ya aslında insanlara da çok kızamıyorum çünkü işini doğru yapan, dürüst müteahhitler hariç maalesef yeni yapılar bile ses ve ısı yalıtımlı değil, müteahhitler satışa sunarken ısı ve ses yalıtımlı, deprem yönetmeliğine uygun tabelası bastırıyor ama değiller, yapılırken çoğunu gördüm biliyorum, incecik beton atılıyor, bir sıra tuğla döşenip sıvanıyor, bir boya bitti, insanlarda tabelada yazılana aldanıp alıyor.Hah, demek istediğim aynen de bu.
Evde insanlar normal yaşantısına devam ediyordur, gürültü yapmıyordur fakat yalıtımın kötü olması ve gece sessizliği sebebiyle ses fazla gidiyordur.
Bundan da bihaber olmaları çok normal.
Oturduğumuz bina yapıldı yapılalı alt katım boştu, hep övünürdüm hiç ses gitmiyor, üst komşuyu duymuyorum diye.
O sebeple de oldukça rahat davranırdık zaten iki veledimin çıkardığı ses, iş makinasına bedel
Ama 1 ay oldu alt komşu taşındı, Allahım böyle bir ses yok.
Çocuğu ağlıyor, ben benimkiler zannedip odaya koşuyorum.
Biri öksürüyor, eşime gidip hasta mı oldun diyorum.
Acı gerçekle yeni yüzleştik maalesef.
Üst komşum da yaşamıyor herhalde hem bizi bu kadar tolere etmesi hem de yılda birkaç gün hariç hayat belirtisine dair ses olmaması, bizi bu kadar rahat davranmaya itmişti:)
Keskin net cezalar gelmeli ki bu insansı yaratıklar artık ses yapamasın gecenin bi vakti. Ya hala su saygısız ınsanları savunanlar varya okumadan direk geçiyorum. Demekki onlarda ses yapıyor ve şikayet ediliyor ki, bu kadar rahat onlari savunabiliyorlar.sfeanteirh, ayı bizim davarlar. allah kahretsin hepsini ya. peki sizin üstünüzdeki onların ayak sesine bir şey demiyor mu? aslında herkes belediyenin sayfasından bu tarz şikayetleri dile getirmeli.
Ben Ankaradayım, keşke toplanıp birşeyler yapabilsek. Kendi aranizda halledin veya mahkemeye verin diyormuş polisler. Ciddi anlamda devletin bu konuya el atması lazım. Çünkü kimse yok meydan boş diye millet evinde topta oynuyor gece son ses tv de izliyor, neden çünkü polisimiz devletimiz hiçbirşey yapmıyor. Yan komşu rahatsız olmuş, uyuyamamış, hastaymış umurlarında değil.Aslinda cezasi var 153 tl cocuk da olsa ev icinde futbol oynanmaz. Ama iste kimse gorevini yapmiyor. Insanlar da sikayet etmiyor. Kampanya baslatsam tek ben olurum. Ilk once polis, zabita gorevini bilmeli. Ankarada olanlarla toplasip belediyeye mi gitsek. Ev tasimak kolay degil sonucta. Herkes bu sorundan muzdarip kisiye sen cikdiyor.
Saat gece 1i gecti ve ben yan komşunun alt dairesinde oturan sözde insanlar yüzünden yine uyuyamıyorum. Evet yan dairem bile değil onun altındaki daire. O kadar yüksek seslilerki bana kadar geliyor sesleri. Salonda oturuyorlar ve benim yatak odamla bitişik.
Misafir geldiğinde anlayışla karşılıyorum, oturma odasında yatiyorum ama suan anne oğul son ses şakalaşip tv izliyorlar. Ne dedilerine kadar duyuyorum..
'Fatiiih baban gibi sende uğraşma benle git' diyor annesi. Ve tvlerinde hangi kanalin acik olduğunu bile duyuyorum. Artik bende gece normal insanlar gibi uyumak istiyorum bıktım bıktım.
Sikayet et demeyin polis gelmiyor, şahısları defalarca uyardık en son apartmani ayaga kaldirdi onlari devamli uyariyorum diye rahatsiz oluyormuş hanimefendi. Mahkemeye fln vericeklermiş, gecenin 3ünde son ses tv izlersen tabiki kapina gelicez.
Bana baska careler soyleyin nolur.. gozaltlarim mosmor geziyorum artik uykusuzluktan. Eşim şuan nöbetçi. O olmadığı için gidemiyorum kapilarina ama biktim bu yüksek sesli konusmalardan ve tv sesinden. Bana birşeyler önerin nolur
Yöneticinin sadece adı var 2 senedir 1 kere toplantı yapmadi. Sikayet ettigimiz zaman 'gece evinde oturmak isteyene oturmami diyim çok rahatsizsan polis cagir' diyor.
Geçmiş olsun umarım istediğiniz yerde ev alırsınızKredi borcumuz 7 senelikti kötü komşular sayesinde daha fazla çalışıp 2 yila düşürduk. Evin kredisi biter bitmez satip sehir değişikliği yapicaz. Bu apartmanda oyle seyler yaşadim ki, ailem bana şaşırıyordu artık çevre gerçekten insani değiştiriyormuş diye.
İnşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım istediğiniz yerde ev alırsınız
Ev alam komşu al diye boşuna dememisler .. Sen şimdi odaklamışsın ve sürekli yine ses gelecek boyutunda onları duymama imkansız.. komşumla uygun bi dille.konus belki anlayış gösterir ..Saat gece 1i gecti ve ben yan komşunun alt dairesinde oturan sözde insanlar yüzünden yine uyuyamıyorum. Evet yan dairem bile değil onun altındaki daire. O kadar yüksek seslilerki bana kadar geliyor sesleri. Salonda oturuyorlar ve benim yatak odamla bitişik.
Misafir geldiğinde anlayışla karşılıyorum, oturma odasında yatiyorum ama suan anne oğul son ses şakalaşip tv izliyorlar. Ne dedilerine kadar duyuyorum..
'Fatiiih baban gibi sende uğraşma benle git' diyor annesi. Ve tvlerinde hangi kanalin acik olduğunu bile duyuyorum. Artik bende gece normal insanlar gibi uyumak istiyorum bıktım bıktım.
Sikayet et demeyin polis gelmiyor, şahısları defalarca uyardık en son apartmani ayaga kaldirdi onlari devamli uyariyorum diye rahatsiz oluyormuş hanimefendi. Mahkemeye fln vericeklermiş, gecenin 3ünde son ses tv izlersen tabiki kapina gelicez.
Bana baska careler soyleyin nolur.. gozaltlarim mosmor geziyorum artik uykusuzluktan. Eşim şuan nöbetçi. O olmadığı için gidemiyorum kapilarina ama biktim bu yüksek sesli konusmalardan ve tv sesinden. Bana birşeyler önerin nolur
Yöneticinin sadece adı var 2 senedir 1 kere toplantı yapmadi. Sikayet ettigimiz zaman 'gece evinde oturmak isteyene oturmami diyim çok rahatsizsan polis cagir' diyor.
Konuşmayla anlayacak insanlar değiller malesef.. beni tek başıma yakalamak için her kapilarinin önünden geçerken kapısını açıyordu, arkamdan eşimin geldigini görünce hemen kapiyi kapatıyordu. Normal insanlar degil çok cirkefler. Ses kayıtlarım var, gelen misafirlerimde şahit cok fazla ses olduğuna. Hatta evime gelenler nasil sabrediyorsun diye şaşırıyorlar dile kolay 3 yil neredeyse her gece böyleydi. Gerçekten ev alma komşu al diye boşuna dememişlerEv alam komşu al diye boşuna dememisler .. Sen şimdi odaklamışsın ve sürekli yine ses gelecek boyutunda onları duymama imkansız.. komşumla uygun bi dille.konus belki anlayış gösterir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?