GECE GECE KOMŞU SESİ

U umutluyum_2706 , ne yapıyorlar? kaç kere şikayet ettiniz? şu polislerden biri görevini yapsa biz bu sıkıntıyı çekmezdik.
En yakın zaman dun gece 11.3da matkap delip supurge supuruyolar cocuk kosturmalari ayri bitane 2 aylik bebek var sbaah işe gidiyorum 6.30da kalkıyorum normalde 5de bi kavga gurultu adam kadina bagiriyor çocuğu susturamiyosun diye basimizda o seslerle uyaniyoruz. Polis bikac kere geldi uyardi artik gelmiyor ev sahibi zaten dedi. Siz anlasin yada savciliga gidin diyor. Sabretmeye calisiyoruz onların yaptiginin binde birini yapmiyoruz yeni evliyiz 2 kisiyiz sonucta en ufak bi tikirtida yikiyolar kapilari yada tepiniyolar yavas diye
 
Ya aslında insanlara da çok kızamıyorum çünkü işini doğru yapan, dürüst müteahhitler hariç maalesef yeni yapılar bile ses ve ısı yalıtımlı değil, müteahhitler satışa sunarken ısı ve ses yalıtımlı, deprem yönetmeliğine uygun tabelası bastırıyor ama değiller, yapılırken çoğunu gördüm biliyorum, incecik beton atılıyor, bir sıra tuğla döşenip sıvanıyor, bir boya bitti, insanlarda tabelada yazılana aldanıp alıyor.

Üst kat komşunuz komşudur deyip sesini çıkarmıyordur, aslında üst katlara da ses gidiyor, ben çaprazındaki giriş kat komşumun telefon konuşmasını bile duyuyorum gece:)))

Evet toplu yaşam kurallarından bi'haber insanlarda var ve maalesef çoğunluktalar lakin ne yazık ki sizin, alt kat komşunuzun, benim, benim yanımdaki apartmanlarda oturan insanların kişisel alanları, özeli, mahremiyeti bazı müteahhitlerin evleri ucuza mal etmek için yalıtımdan kaçmaları ama yalıtımlı diye satmaları yüzünden, yapıların bu kadar dipdibe olmasına müsaade edilmesinden dolayı gasp ediliyor.

Yan apartmanla aramda 3 metre kadar bir mesafe var, balkonlarımız burun buruna, komşu taze çay var buyur deyip uzatsam alıp içebilir o derece yakınız, tüllerini açıp eve gün ışığı girsin dese rahatsız olur, ben deseniz balkona çıksam komşunun salonunun içine kadar görebiliyorum röntgenci gibi hissediyorum kendimi kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok diyerek balkona çıkmıyorum, gece camları kapatıyorum ki komşu uyuyorsa konuşma sesinden rahatsız olmasın zira 2 apartman arası çok yakın olunca sesler yankı da yapıyor mübarek.

Müstakil ev deniyor, rahatsız olan gitsin deniyor da emin olun müstakil ev de kalmadı pek, müstakiller bile yan yana dipdibe, müstakil diye gidiyorsun ikiz çıkıyor :)
 
sfeanteirh, ayı bizim davarlar. allah kahretsin hepsini ya. peki sizin üstünüzdeki onların ayak sesine bir şey demiyor mu? aslında herkes belediyenin sayfasından bu tarz şikayetleri dile getirmeli.
Keskin net cezalar gelmeli ki bu insansı yaratıklar artık ses yapamasın gecenin bi vakti. Ya hala su saygısız ınsanları savunanlar varya okumadan direk geçiyorum. Demekki onlarda ses yapıyor ve şikayet ediliyor ki, bu kadar rahat onlari savunabiliyorlar.

Yani yapabileceğimiz birşey varsa, bir yere gitme imza kampanyası başlatma , ses yapan komşuya yüklü miktarda para cezası fln diye, elimden ne geliyorsa yaparım.
 
Aslinda cezasi var 153 tl cocuk da olsa ev icinde futbol oynanmaz. Ama iste kimse gorevini yapmiyor. Insanlar da sikayet etmiyor. Kampanya baslatsam tek ben olurum. Ilk once polis, zabita gorevini bilmeli. Ankarada olanlarla toplasip belediyeye mi gitsek. Ev tasimak kolay degil sonucta. Herkes bu sorundan muzdarip kisiye sen cikdiyor.
 
Ben Ankaradayım, keşke toplanıp birşeyler yapabilsek. Kendi aranizda halledin veya mahkemeye verin diyormuş polisler. Ciddi anlamda devletin bu konuya el atması lazım. Çünkü kimse yok meydan boş diye millet evinde topta oynuyor gece son ses tv de izliyor, neden çünkü polisimiz devletimiz hiçbirşey yapmıyor. Yan komşu rahatsız olmuş, uyuyamamış, hastaymış umurlarında değil.
 
Yatak odanızın yerini değiştirin
 
Cicek kız, bence de toplaşalım. İnternetten örgütleşelim. Oy toplamak için kapı kapı gezmeyi biliyorlar. Benim oturduğum yerde 5 tane park var ama kimse kullanmıyor, buna rağmen hala park yapıp duruyorlar. Zabıta kapı önünde maç yapanları görmesine rağmen bir şey demiyor. Şikayet olan yeri gelip şöyle bir dolaşmaları lazım ama yapmıyorlar.
 
Gece yarisindan sonra kimse yuksek sesle konusamaz, tv nin sesini falan acamaz. Ne onerecegimi bilmiyorum. Lanet insanlar ya!
 
Bizde de var böyle birkaç komşu biri altta evin kapılarına boks yapıyor kapıları güm güm açık açıp kapatıyor binanın kapısına güm güm vuruyor buna çözüm bulamadım henüz laftan anlamıyorlar bir diğeri var yan komşu yüksek ses müzik açıyor bende diyorum ki sen misin beni rahatsız eden al sana müzik diyorum ve açıyorum son sesine kadar müzik başta anlamıyor kısıyor sesi bende kısıyorum ben kısınca tekrar açıyor bende tekrar açıyorum böylece vazgeçiyor kısaca rahatsız edeni rahatsız edeceksin ama senin ettiğini bilmeyecek
 
Mecbur taşınıcaksın. Taşınmıyorsan kabul edecek duymamaya calısıcaksın...
 

binada sizden başka rahatsız olan yokmu toplanın yöneticiyi kararla gorevınden alın ve saglam bir yonetıcı seçın sızdekı sıkıntı yonetıcının ıyı olmadıgından tabıkı bunlarla ugrasmanız lazım maglesef sabır diliyorum size bosuna ev alma komsu al dıyorlar
 
Geçmiş olsun umarım istediğiniz yerde ev alırsınız
 
Ev alam komşu al diye boşuna dememisler .. Sen şimdi odaklamışsın ve sürekli yine ses gelecek boyutunda onları duymama imkansız.. komşumla uygun bi dille.konus belki anlayış gösterir ..
 
Ev alam komşu al diye boşuna dememisler .. Sen şimdi odaklamışsın ve sürekli yine ses gelecek boyutunda onları duymama imkansız.. komşumla uygun bi dille.konus belki anlayış gösterir ..
Konuşmayla anlayacak insanlar değiller malesef.. beni tek başıma yakalamak için her kapilarinin önünden geçerken kapısını açıyordu, arkamdan eşimin geldigini görünce hemen kapiyi kapatıyordu. Normal insanlar degil çok cirkefler. Ses kayıtlarım var, gelen misafirlerimde şahit cok fazla ses olduğuna. Hatta evime gelenler nasil sabrediyorsun diye şaşırıyorlar dile kolay 3 yil neredeyse her gece böyleydi. Gerçekten ev alma komşu al diye boşuna dememişler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…