GECE GECE KOMŞU SESİ

Salonda yatın :/
Bizim üsttekilerde aynı böyle canavar ailesi
Bebegim olana kadar kulak tıkacı kullanıyordum şimdi kafama yastık geciriyorum bi tane daha

Çocuk dediği 30, yasında adamlar

Maalesef gidiyor çünkü evlerde ses yalıtımı yok ve duvarlar çok ince, bu yazdı sanırım eşim bahçeye inmişti, ki biz en üst kattayız kızımla mutfakta bir şeyler konuşuyorduk, eşim sanki yanında konuşuyormuşuz gibi herşeyi duymuş, eve gelince Mune ses tonunuzu ayarlayın, yaz mevsimi camlar açık, hadi şimdi gündüz ama gece sesiniz alt kattaki komşulara da gider rahatsız etmeyelim dedi, benim tarafımda alt katta oturanlar sürekli oturan insanlar değiller yazdan yaza bir iki ay, normalde de gürültücü değilizdir ama onlar gelince yürümemize bile dikkat ederiz, birbirimize sorarız ses geliyor mu diye, evet insanlar evinde televizyon seyretmeyecekte ne yapacak ama birazda komşuluk haklarına dikkat etmek lazım.

Yeminle senin yerinde olsam eve ses sistemi döşerim. Sen misin sesi aç diyen al sana ses diye. Ya o atılır apartmandan ya ben
Cinnet valla ben kocaman kolonların bağlı olduğu ses sistemini patlattım verdiği sesi sen hayal et:))
Ama apartmanda değil, müstakil bir evimiz vardı, çok detaya girmeyeceğim içlerinden biri üyeyse üstünden asır geçmiş mevzu yüzünden yine kolon patlatamam çünkü:)))
Canımıza kastetmeye kadar varan olaylar yaşandı, hayatımda onca insan tanıdım, bir sürü insanla komşu oldum ama bu yaşıma kadar onlar gibi kötüsünü görmedim, Allah bir daha ne bizi ne de kimseyi öyle kötü biriyle karşılaştırmasın, komşunun tv sesi, kapı sesi vs bana ninni geliyor artık, zalim kötü kalpli bir komşudansa sesi gelen komşuyu yeğliyorum.

Senin yan dairen onların üstüne denk geliyor, ve de onların alt dairesi falan şikayet etmiyorlar mı

Bi kere suan bu kafanda buyuk problem oldugu icin hic birsey ise yaramaz.. tasinin diyecem ama her yer ayni

Hah, demek istediğim aynen de bu.
Evde insanlar normal yaşantısına devam ediyordur, gürültü yapmıyordur fakat yalıtımın kötü olması ve gece sessizliği sebebiyle ses fazla gidiyordur.
Bundan da bihaber olmaları çok normal.

Oturduğumuz bina yapıldı yapılalı alt katım boştu, hep övünürdüm hiç ses gitmiyor, üst komşuyu duymuyorum diye.
O sebeple de oldukça rahat davranırdık zaten iki veledimin çıkardığı ses, iş makinasına bedel
Ama 1 ay oldu alt komşu taşındı, Allahım böyle bir ses yok.
Çocuğu ağlıyor, ben benimkiler zannedip odaya koşuyorum.
Biri öksürüyor, eşime gidip hasta mı oldun diyorum.
Acı gerçekle yeni yüzleştik maalesef.
Üst komşum da yaşamıyor herhalde hem bizi bu kadar tolere etmesi hem de yılda birkaç gün hariç hayat belirtisine dair ses olmaması, bizi bu kadar rahat davranmaya itmişti:)

Duvara yırmıh atin. Ben komsu gurultu yaptoginda pat pat pat diye vuruyorum duvara valla. Konustuk olmadi anlattik olmadi son care bunu yapiyorum

Bazen kendime kızıyorum çok ince düşünüyorum diye ama gerçekten insanlara rahtsızlık vermekten hoşlanmıyorum,bu yüzden karşıdaki insanlar ses yapınca çıldırıyorum.Terlikle gezerim eşime sorarım sence bu terlikler aşağı ses çok götürürmü,eşim kapıyı sert kapatsın sakin kapat derim,annemin ses tonu yüksektir bitraz sesli konuşsun uyarırım.Gürültücü insanları sevmiyorum

Şikayetçi ol deme demişsin , kapılarına da gidemem yazmışsın .
O zaman çare 3 :
Kulaklarına pamuk tıka .
Öyle dememiş faydasi olmadı demiş.... laftan insanliktan anlamayan insan taklidi yapanlara ne dilde soylersen söyle kafa,boş kafa sadece kendini düşünen bencil tipler bunlar üzüldüm konu sahibine....

Bu kadar net alt katın yanindan geliyorsa ses yalıtımı yapmayan işçiligi kötü olan muteahhite kızın. Mustakil eve veya baska bi apartmana geçin imkan varsa veya kulağa pamuk...Çünkü arsız insanla bas etmek zor.

yalıtım iyi değil demek ki muhtemelen eski apartman çünkü çok mümkün değil iki alt sesinin gelmesi.
komşunun problemi değil bence yalıtım yaptırın siz

O yaşta oglanlar işsiz güçsüz ama baba mı calisiyorrrr pes. Ben de 3 veya 5 yaş sandım.

Öyle dememiş faydasi olmadı demiş.... laftan insanliktan anlamayan insan taklidi yapanlara ne dilde soylersen söyle kafa,boş kafa sadece kendini düşünen bencil tipler bunlar üzüldüm konu sahibine....
Polis gelmediği için bu seçeneği elemiş fakat ben dalga geçme amaçlı yazmadım çok ciddiydim yorumumda. Madem bir çözüm yok , kulak pamukları ya da mumlarından alsın . Yapacak birşey yok .

Aynen ben de öyle ama üsttekiler rahat olunca sinir krizi şeklinde hayat yaşıyorum , bunu nasıl yaparlar , bu sesi Ne yapıp da çıkarourıular diye diye kendimi yiyorum

Teşekkür ederim beni anladığıniz için, malesef apartmanda yaşamayı bilmeyen sözde insanlarla oturmak çok yorucu uyarsanda dinlemiyorlar çünkü

Senin yan dairen onların üstüne denk geliyor, ve de onların alt dairesi falan şikayet etmiyorlar mı
Evimizin plani biraz farkli yan daireyle. Onlarin salonla oturma odası baya uzak sesleri duyamazlar yani. Benim üst katımdaki kadim yalniz yaşıyor o yüzden hicbir şeye ses çıkartmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…