GECE GECE KOMŞU SESİ

Belli ki duvarlar cok ince.Yapacak hicbirsey yok gibi.Polis birsey yapmaz.Kavga da care degil.Tasinamazmisiniz? Yeni gordum msjlari Allah kolaylik versin.Yazin yasadigim durumlar benimde ama kibarca uyariyorum ertesi gun ayni alistik bizde iki cocugumla isaret dili gelistirdik resmen yazin kimse rahatsiz olmasin diye insanlar anlayissiz olmus.Herkes sakin konussa tv az acsa sanki ne olurdu..

Yan komşunun altı yazmışsınz
Eğer sizde yaparsanız sizin altınzdaki ve üstündekinin hakkına girmiş olursunuz bence mantıksız bi çözüm
Üst yada alt katında olsa neyse
Aslinda şöyle üst komşudanda cok şikayetçiyim. Gece 3 e kadar temizlik yapiyor. Çalışıyor diye 7 24 temizlik yapmayı hak görüyor kendine ve evde olduğu zamanlarda topuklu ayakkabiyla dolasiyor evde. Yani oda hakediyor. Alt katımda yaşli bir teyze var. Bu seslerden dolayi o yatak odasını değiştirdi. Duymaz pek fazla yapacağım sesi

Son düzenleme:
Sizin durumda yetişkin insanlar tabi daha anlayışlı olmalarıngerekr. Ancak artık evler o kadar inçe materyallerden yapılıyor ki maalesef her şey duyuluyor. Mesela benim ablamın beş kuzu var ve yaşları yakın Ablam sert bir anne çocukları sürekli uyardığı halde ister istemez gürültü oluyor. Alt komşu inanılmaz tahammülsüz. Sürekli yönetici falan gönderiyor kapıya. En son Ablam karakola şikayet etti kapıma adam gönderiyor diye mecburen. Yani apartman kültürü demek sus pus otur çocuğunu bağla gıkı çıkmasın demek değil. Asıl apartmanda sese gürültüye tahammülü olmayan gecekondu da müstakil ev de yaşasın... ben okul öncesi öğretmeniyim valla çocukları iki dk sessi tutabilmek mümkün değil. Çocuklar olduğu sürece evlerde gürültü olacaktır. Bu yaradılış gereği. Bu arada sizinki yetişkin ayrıca söylüyorum onların ki anlayışsızlıkta boyutunda imiş ve sanırım inada girmiş olay . Yani siz İstemi’nizde haklısınız fakat yapılacak çok bir şey yok gibi. Eşinizi de çok gazlamayın derim erkeklerin kavgası bizimki gibi bitmiyor . Allah korusun bir gürültü kavgası yüzünden büyük olumsuzluklar yaşamayın. Yaşıtım vs yapmayı düşünebilirsiniz duvarınıza. Ya da onun üstündeki komşuya da söyleyin onlar da uyarsın. Sadece siz uyarınca siz onlara takmışsınız gibi bir algı oluşmasın

Yan komşunun altı yazmışsınz
Eğer sizde yaparsanız sizin altınzdaki ve üstündekinin hakkına girmiş olursunuz bence mantıksız bi çözüm
Üst yada alt katında olsa neyse
Ben
Aslında mantıklı, hatta yarın sabahtan başlıyım
Yarin aksam evde değilim gec gelicez, son ses tv yi açıp oyle gidiyim. Teşekkür ederim
Muhtemelen diğer komşularda rahatsızdır o kattakilerden.
Bence diğerlerini bilgilendirip , bende anlaması için böyle böyle yapıcam derseniz , diğer komşular anlayışla karşılarlar.

Polis asla care değil, çünkü komşu gürültüsü olduğunu duyunca telefonu kapatıyorlar. Insallah 2 sene sonra taşınacağız. Cok ince duvarlar ama bide bu insanlar baya görgüsüz. Komşuymuş rahatsız olcakmiş umurlarında degil. Kıyamam cok sıkmayın çocuklarınızı. Keşke siz komşum olsaydınız

G
Ben

Muhtemelen diğer komşularda rahatsızdır o kattakilerden.
Bence diğerlerini bilgilendirip , bende anlaması için böyle böyle yapıcam derseniz , diğer komşular anlayışla karşılarlar.
Gece herkes kendi
Inanin cocuk veya bebek olsa hic bisey demem ama bu kadin 50 küsür yaşında ve 2 oğluda 25 27 yaşlarında. Yani gündüz yapılan sese birşey demiyorum ki. Suan uyumam gereken saatte uyuyamiyorum

Konuştuklarını duyuyorsanız, normal insanlar aynı odada birbirlerine bağırmayacaklarına göre, onların suçu değil ki bu durum, binanın yalıyım eksikliği.
Ses geçebilir diye yaşamasınlar mı, konuşmasınlar mı?

Kız al eline vileda sopasını kendini de deli gibi yap sopayla onların olduğu yere vura vura koş. Ama bu arada farklı sesler çıkararak bağırmayı unutma.
Dinsizin hakkından imansız gelir.

gece gece güldürdünüz beni cok yaşayın yaptim onu, sesi duydukça 'şuna bak şuna rahatsız oluyormuş daha fazla aç sesini tv nin sesini oğlum' diyordu kadın

Gece 11 12 den sonra apartman icinde ses yapmak ayıp değil mi alala ben mi yanlış biliyorum bizim konuşmalarımizi niye kimse şikayet etmiyor? Çünkü insan gibi konuşmak var, bide dengesiz gibi gecenin 2sinde bagirarak konuşmak var. Konuşmayı da geçtim son ses tv izlenir mi gece.

gece gece güldürdünüz beni cok yaşayın ☺ yaptim onu, sesi duydukça 'şuna bak şuna rahatsız oluyormuş daha fazla aç sesini tv nin sesini oğlum' diyordu kadın
Yeminle senin yerinde olsam eve ses sistemi döşerim. Sen misin sesi aç diyen al sana ses diye. Ya o atılır apartmandan ya ben

Yeminle senin yerinde olsam eve ses sistemi döşerim. Sen misin sesi aç diyen al sana ses diye. Ya o atılır apartmandan ya ben
yarin tv yi son ses açıp evden gidicem. gece geç gelicez zaten, inşallah işe yarar ya. Belki anlarlar beni bir umut

Apartman içinde mi tv izliyorlar, evlerinde mi?
Alt çapraz komşunuz konuşma ve tv sesini siz duyun diye açtığını sanmıyorum, insan sesi 60 65 desibeldir, velev ki 75 olsun.
Tee üst çapraza da gitmez bu.
Sizinkinin duyulmadığını nereden biliyorsunuz, belki tolere ediliyordur?

Yok yok evlerin ses yalıtımının kötü oluşuyla alakalı değil bu. Bende de ağır pislik bir baş belası var. Ben hariç herkes aile ve bu komşum dışında kimseden çıt çıkmıyor. Bir gün çarşıdan geldim apartmana girdiğim anda tv sesi geldi. Katları çıktıkça daha da artıyor sesi. Merak ettim televizyonumu gerçekten de son sese açtım daire kapısını kapatıp apartman boşluğuna çıkınca çıt duyulmuyor ama evin içinde de sesten duramazsınız. İnsan üstü bir çabayla gürültü yapıyor. Sabah 6’ya kadar oyun oynuyor pubg, çıkardığı seslerden ve dediklerinden ne oynadığı anlaşılıyor. Herhangi bir kanal izlediğinde tvde ne dendiği anlaşılıyor. Fenerli, ben de futbolu takip ederim bu pislik yüzünden iki yıldır evimde derbi ya da milli maç izleyemiyorum. Seri penaltı atışlarında dahi “gol beeeeee” diye öküzce bağırıp evin içinde tepiniyor. Herkes şikayetçi herkes duvarlara vuruyor. Daire numarasını bir çözebilsem polise şikayet edeceğim ama bir türlü altta mı üstte mi anlayamıyorum. Bazı insanlar gerçekten topluluk içinde yaşayacak kapasitede değil.

Kuzenim de çıt çıksa rahatsız olan bir insan, kulak tıpasıyla uyuyormuş bir deneseniz siz de başka çözüm yoksa.

yatak odanızın yerini değiştirin.

malesef ruh hastalarıyla dolu memleket. gece kavramından bi haberler.

bizde 8i geçti mi sesler kısılır tv kısılır 10dan sonra çamaşır çalıştırılmaz kapılar sessiz kapanır ama ne yazık ki milletin umru bile değil.

Hakkinizda hayirlisi olsun.Bizimde otopark tartismalari oluyor 10 kisilik garaja 25 daire sigmaya calisiyoruz.Her binada baska dert.sormayin cocuklar da tedirgin benim yuzumden baskasina saygi duymayi temelden ogretmem lazim ozguvenleri sarsilmadan tabii..Olsun gönül komsusu olduk :) Allah daha iyileriyle karsilastirsin hepimizi..Bende koca binalarda yalnizim komsum var ama yok..

Sizinkide baya kötüymüş sabah 6 ya kadar ne demek insanlarda saygı kalmadı, özgürlük diyoruz ama özgürlük böyle birşey değil ki. Uyuma ama yinede kimseyi rahatsiz edemezsin gecenin bi vakti. Allah sabır versin sizede, inşallah bulursunuz kimin yaptığını ve umarım anlayışlı biridir

Buarada tavsiyeniz için tesekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim

Bizim garaj genelde hep boş bizimkine park edebilirsiniz görmesemde cok kibar anlayışlı olduğunuz belli oluyor, inşallah kendiniz gibi bir komşu bulabilirsiniz

Cicek Kiz
Su saatte ses yuzunden uyuyamiyorsaniz, Allah yardimciniz olsun
Odanizi degistirin ya da salonda uyuyun
Benim de ust kat komsum cok fena, artik dayanamadim yoneticiye soyledim ama pek degismedi. Insanlar dikkat etmeyi & saygi duymayi malesef ogrenemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…