GECE GECE KOMŞU SESİ

yalıtım iyi değil demek ki muhtemelen eski apartman çünkü çok mümkün değil iki alt sesinin gelmesi.
komşunun problemi değil bence yalıtım yaptırın siz
Yalıtım yokmuş sanırım. Ama yinede apartmanda yaşıyoruz ve gece biraz daha sessiz olmamiz lazım. Benim oturduğum daire her yıl satılmış. Bu seslerden dolayı. Ben cok sonradan ogrendim, insallah 2 yıl sonra bizde satacağız

Bende suracikta bekliyim ayni durumdan muzdaripim ust kat komsum ne gecene gunduz uyutuyor hafts sonu yok hafta ici yok 6.3da kalkip ise gidiyorum 5de basliyolar sabah gürültüye gece 12 1 supurge sesi tv sesi cocuk aglama sesi pazarlar 7de sesden cildiriyorum kiraciyim ev sahibi kaporayi sozlesme bitmeden vermiyor bekliyorum mayis ayini hergun gozlerim sis

Demek ki eşin de en az senin kadar çılgınmış beraber inletmişsiniz. Valla benim eşim de bu konularda tahammulsuzdur. O yüzden basımıza böyle bir olay gelse evi düğün salonuna çeviririz diye düşünüyorum:)))

Ben de ona şaşıyorum , birbirlerine avazı çıktığı kadar mı bağırıyorlar ev içinde napıyorlar üst çapraza ses geliyor :/

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Birebir konuştunuz mu rahatsız oluyoruz diye? Onlarda kiracıysa ev sahiplerini arayabilirsiniz, yada yoneticiniz ilgiliyse o konuşsun? Ben çare bulamadım Insallah siz bulabilirsiniz

Sizi okadar iyi anlıyorum ki. Ben kayınvalidem ile birlikte oturuyorum ve 12 yaşında bir kaynım var. Benim 2 yaşında bir kızım var ve çalışıyorum biz kızımla 10.30 gibi yatiyoruz salonla bizim yatak odamız bitişik biz yattıktan sonra bir kahkahalar bir konusmalar hiç demiyorlar ki yan odada bebek var kadın sabah kalkıp işe gidicek alt kattaki kadın söylemekten bikti bunlara çok ses geliyor diye. Ben aşağıdaki abla rahatsız olmasın diye kızımı evde asla kosturmuyorum ki benim kızım 2 yaşında ama 12 yaşında olan kaynima kayınvalidem hiç birşey söylemiyor evde koşuyor gecenin 1 inde. Yani demek istediğim saygısız olan en yakınına bile yapıyor ben bu durumdan bıkmış durumdayım

belırlı saat dısında kımse ses cıkaramaz aslında bızım burda zabıta hemen gelıyor boyle seylere bunu bırkac kere okudum bızım burda gelmıyor dıyenlerı sasırıyorum cok sinir bozucu

ses yalıtımı ıyı olan eve tasınana kadar ya oda degıseceksınız ya da sabredeceksınız baska yolu gorunmuyor

1 ay öncesine kadar alt katım boştu ev sahibi yeni taşındı evde 5 çocuk var ve iki tanesi ikiz ses sistemiyle müzik dinliyorlar bangır bangır ve her akşam misafirleri eksik olmuyor. Bütün gün seste, gürültüden başım şişiyor eve gelince dinlenemiyorum bile gereken uyarıyı yaptık hatta bir kaç kere kızların odasının olduğu yere topuklu ayakkabıyla vurdum anlasınlar diye aynılaaarrr aynııı takmıyorlar bizi

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Birebir konuştunuz mu rahatsız oluyoruz diye? Onlarda kiracıysa ev sahiplerini arayabilirsiniz, yada yoneticiniz ilgiliyse o konuşsun? Ben çare bulamadım Insallah siz bulabilirsiniz
Konustum ama anlayissizlar ev sahibiler malesef yonetici gecen gun diğer cikanlarda bu sebepten cikti dedi gecenlerde misafir geldi diye tepemde tepine tepine bi hal oldu ciktim bole oluyor iste sen bi saat dayanamadin dedim sinirlendi sanki inadina yapio

Aynılarını yaşıyorum malesef, bazi tipler uyarinca utanacakları yere daha çok ses yapıyor. Benden öncekilerde hep ses yüzünden satmış evi. 1 yıl dolmadan 2 3 el değiştirmiş. Hatta yeni evlenen biri 2 ay oturmuş dayanamayip hemen satmışlar. Yani bizi bizden baska kimse anlayamaz inanin. Sizde tavana vurun, yükses ses müzik dinleyin taşınana kadar sizde huzur vermeyin onlara

doğa üstü olaylar yaşat sen bunlara. kapıya tık tık vur kaç. kamera vs yoksa tabi.
sonra yağ falan dök kapıya korkudan ödlerı kopsun.kapıya tebeşirle çarpı işareti koy.
ama belli aralıklarla.
internetten bulduğun sıyah beyaz korkunç film resimleri koy.macera yaşasınlar.kamera yoksa tabi.ya da bır gunluğüne çıldıracaksın diğer komuşularıda gaza getıreceksın.mesela bebeği olan kadın varsa bu kadın bebeğini nasıl uyutsun,yaşlı olan varsa yaşlılığına dem vur,işe gıdene dem vur.

Hay aklınızla bin yaşayin. Yağ ve tuz dökebilirim kapı girişine. Yada sacma sapan işaretler çizip ayakkabilarinin içine koyabilirim korkarlar belki ses devam etse bile huzursuz olmaları yeter

O değil şikayet etmesi gereken sizsiniz.
Yeni binalarda ses yalıtımı hic iyi değil malesef. Benim de yan komşum 3lere 4lere kadar tel.le konuşuyordu her dediğini duyuyordum. Söyledim sorun halloldu, sonra da evi kiraya verdi gitti. Kiracilar da pek eve uğramıyor allahtan rahatım. Oda cok dar olmasa yan komşu ile aradaki duvara ses yalıtımı yaptiracaktim. Sen de böyle birşey yapabilirsin.
Saygısız insan her yerde evini satsan ne olacak? Gittiğin yerde de çıkar bir öküz.
Benim aklıma gelen mahkeme ve ses yalıtımı. Herkes apartman yaşamına uymak zorunda. Bunun bir takım kuralları var. Bir saatten sonra gürültü yapmak yasak. Ver mahkemeye bir daha sesi çıkmaz

benim üst katımdaki öğretmen utanmasa götünü sildiği kağıdı pencereden atacak. şikayet edince de ben şöyl eğitilimliyim böyle eğitimliyim, sen bana takmışsın diyor. alt kattan üst kata gürültü nasıl oluyor komşularınızdan ders almalıyım. ben cezası olmasa çıkıp bıçaklayacağım adamı. koltukları kenara çekip çocuğu koşturuyorlar. her şehirde katliam olmadıkça kimse müdahale etmeyecek. ayrıca o polis gürültü olunca uyarmak zorunda telefonu kapatamaz. cimerden yaz.

Aslında mantıklı, hatta yarın sabahtan başlıyım
Yarin aksam evde değilim gec gelicez, son ses tv yi açıp oyle gidiyim. Teşekkür ederim

Ancak başka konusunun dinlenme hakkını gasp eetmiş olacaksınız.

Ev kira değilse ses yalıtımı yaptırın odanıza imkanınız varsa.

Şu an için apartmanlarda en iyi çözüm bu bence.

Polis geliyor kapima polisde bikmis artik. Ben şikayet edince gelmiyor. yuksek ses de degil gunduz 2 3 gibi cumartesi ses yapio diye ugrasamicam icin sessizce oturuyorum mayisi bekliyorum hemen cikicam cingene galiba hayatimda bunlar gibi insanlar gormedim ki daha önce de yasadik çingene ile ayni apartmanda

Bizim de 2 kat üstteki komşumuz inanılmaz geriyor beni. Çocuklarının ayakları ayak değil palet sanki laps laps laps koşma sesleri 2 kat altlarında olmamıza rağmen inanılmaz sinirlerimi geriyor.
Hatta 1 üst komşumuzunda evinde halısı olmadığı için sandalye sesleri garç gurç yine bizim evde. Eşim bi akşam kapılarını çaldı sandalye ve koşma sesinden duramıyoruz diye. Meğer sandalye sesi onlardan , koşma sesi 1 üst kattan geliyormuş.
Evimizin arka bahçesinde basket sahası olmasına ve havaların güzel olmasına rağmen evde top oynamalarından bahsetmiyorum bile.
Bak anlatınca yine sinirlendim

sfeanteirh, ayı bizim davarlar. allah kahretsin hepsini ya. peki sizin üstünüzdeki onların ayak sesine bir şey demiyor mu? aslında herkes belediyenin sayfasından bu tarz şikayetleri dile getirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…