Yalıtım yokmuş sanırım. Ama yinede apartmanda yaşıyoruz ve gece biraz daha sessiz olmamiz lazım. Benim oturduğum daire her yıl satılmış. Bu seslerden dolayı. Ben cok sonradan ogrendim, insallah 2 yıl sonra bizde satacağızyalıtım iyi değil demek ki muhtemelen eski apartman çünkü çok mümkün değil iki alt sesinin gelmesi.
komşunun problemi değil bence yalıtım yaptırın siz
Saat gece 1i gecti ve ben yan komşunun alt dairesinde oturan sözde insanlar yüzünden yine uyuyamıyorum. Evet yan dairem bile değil onun altındaki daire. O kadar yüksek seslilerki bana kadar geliyor sesleri. Salonda oturuyorlar ve benim yatak odamla bitişik.
Misafir geldiğinde anlayışla karşılıyorum, oturma odasında yatiyorum ama suan anne oğul son ses şakalaşip tv izliyorlar. Ne dedilerine kadar duyuyorum..
'Fatiiih baban gibi sende uğraşma benle git' diyor annesi. Ve tvlerinde hangi kanalin acik olduğunu bile duyuyorum. Artik bende gece normal insanlar gibi uyumak istiyorum bıktım bıktım.
Sikayet et demeyin polis gelmiyor, şahısları defalarca uyardık en son apartmani ayaga kaldirdi onlari devamli uyariyorum diye rahatsiz oluyormuş hanimefendi. Mahkemeye fln vericeklermiş, gecenin 3ünde son ses tv izlersen tabiki kapina gelicez.
Bana baska careler soyleyin nolur.. gozaltlarim mosmor geziyorum artik uykusuzluktan. Eşim şuan nöbetçi. O olmadığı için gidemiyorum kapilarina ama biktim bu yüksek sesli konusmalardan ve tv sesinden. Bana birşeyler önerin nolur
Yöneticinin sadece adı var 2 senedir 1 kere toplantı yapmadi. Sikayet ettigimiz zaman 'gece evinde oturmak isteyene oturmami diyim çok rahatsizsan polis cagir' diyor.
Demek ki eşin de en az senin kadar çılgınmış beraber inletmişsiniz. Valla benim eşim de bu konularda tahammulsuzdur. O yüzden basımıza böyle bir olay gelse evi düğün salonuna çeviririz diye düşünüyorum:)))Maalesef gidiyor çünkü evlerde ses yalıtımı yok ve duvarlar çok ince, bu yazdı sanırım eşim bahçeye inmişti, ki biz en üst kattayız kızımla mutfakta bir şeyler konuşuyorduk, eşim sanki yanında konuşuyormuşuz gibi herşeyi duymuş, eve gelince Mune ses tonunuzu ayarlayın, yaz mevsimi camlar açık, hadi şimdi gündüz ama gece sesiniz alt kattaki komşulara da gider rahatsız etmeyelim dedi, benim tarafımda alt katta oturanlar sürekli oturan insanlar değiller yazdan yaza bir iki ay, normalde de gürültücü değilizdir ama onlar gelince yürümemize bile dikkat ederiz, birbirimize sorarız ses geliyor mu diye, evet insanlar evinde televizyon seyretmeyecekte ne yapacak ama birazda komşuluk haklarına dikkat etmek lazım.
Cinnet valla ben kocaman kolonların bağlı olduğu ses sistemini patlattım verdiği sesi sen hayal et:))
Ama apartmanda değil, müstakil bir evimiz vardı, çok detaya girmeyeceğim içlerinden biri üyeyse üstünden asır geçmiş mevzu yüzünden yine kolon patlatamam çünkü:)))
Canımıza kastetmeye kadar varan olaylar yaşandı, hayatımda onca insan tanıdım, bir sürü insanla komşu oldum ama bu yaşıma kadar onlar gibi kötüsünü görmedim, Allah bir daha ne bizi ne de kimseyi öyle kötü biriyle karşılaştırmasın, komşunun tv sesi, kapı sesi vs bana ninni geliyor artık, zalim kötü kalpli bir komşudansa sesi gelen komşuyu yeğliyorum.
Ben de ona şaşıyorum , birbirlerine avazı çıktığı kadar mı bağırıyorlar ev içinde napıyorlar üst çapraza ses geliyor :/Apartman içinde mi tv izliyorlar, evlerinde mi?
Alt çapraz komşunuz konuşma ve tv sesini siz duyun diye açtığını sanmıyorum, insan sesi 60 65 desibeldir, velev ki 75 olsun.
Tee üst çapraza da gitmez bu.
Sizinkinin duyulmadığını nereden biliyorsunuz, belki tolere ediliyordur?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Birebir konuştunuz mu rahatsız oluyoruz diye? Onlarda kiracıysa ev sahiplerini arayabilirsiniz, yada yoneticiniz ilgiliyse o konuşsun? Ben çare bulamadım Insallah siz bulabilirsinizBende suracikta bekliyim ayni durumdan muzdaripim ust kat komsum ne gecene gunduz uyutuyor hafts sonu yok hafta ici yok 6.3da kalkip ise gidiyorum 5de basliyolar sabah gürültüye gece 12 1 supurge sesi tv sesi cocuk aglama sesi pazarlar 7de sesden cildiriyorum kiraciyim ev sahibi kaporayi sozlesme bitmeden vermiyor bekliyorum mayis ayini hergun gozlerim sis
Konustum ama anlayissizlar ev sahibiler malesef yonetici gecen gun diğer cikanlarda bu sebepten cikti dedi gecenlerde misafir geldi diye tepemde tepine tepine bi hal oldu ciktim bole oluyor iste sen bi saat dayanamadin dedim sinirlendi sanki inadina yapioSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Birebir konuştunuz mu rahatsız oluyoruz diye? Onlarda kiracıysa ev sahiplerini arayabilirsiniz, yada yoneticiniz ilgiliyse o konuşsun? Ben çare bulamadım Insallah siz bulabilirsiniz
Aynılarını yaşıyorum malesef, bazi tipler uyarinca utanacakları yere daha çok ses yapıyor. Benden öncekilerde hep ses yüzünden satmış evi. 1 yıl dolmadan 2 3 el değiştirmiş. Hatta yeni evlenen biri 2 ay oturmuş dayanamayip hemen satmışlar. Yani bizi bizden baska kimse anlayamaz inanin. Sizde tavana vurun, yükses ses müzik dinleyin taşınana kadar sizde huzur vermeyin onlaraKonustum ama anlayissizlar ev sahibiler malesef yonetici gecen gun diğer cikanlarda bu sebepten cikti dedi gecenlerde misafir geldi diye tepemde tepine tepine bi hal oldu ciktim bole oluyor iste sen bi saat dayanamadin dedim sinirlendi sanki inadina yapio
Hay aklınızla bin yaşayin. Yağ ve tuz dökebilirim kapı girişine. Yada sacma sapan işaretler çizip ayakkabilarinin içine koyabilirim korkarlar belki ses devam etse bile huzursuz olmaları yeterdoğa üstü olaylar yaşat sen bunlara. kapıya tık tık vur kaç. kamera vs yoksa tabi.
sonra yağ falan dök kapıya korkudan ödlerı kopsun.kapıya tebeşirle çarpı işareti koy.
ama belli aralıklarla.
internetten bulduğun sıyah beyaz korkunç film resimleri koy.macera yaşasınlar.kamera yoksa tabi.ya da bır gunluğüne çıldıracaksın diğer komuşularıda gaza getıreceksın.mesela bebeği olan kadın varsa bu kadın bebeğini nasıl uyutsun,yaşlı olan varsa yaşlılığına dem vur,işe gıdene dem vur.
Saat gece 1i gecti ve ben yan komşunun alt dairesinde oturan sözde insanlar yüzünden yine uyuyamıyorum. Evet yan dairem bile değil onun altındaki daire. O kadar yüksek seslilerki bana kadar geliyor sesleri. Salonda oturuyorlar ve benim yatak odamla bitişik.
Misafir geldiğinde anlayışla karşılıyorum, oturma odasında yatiyorum ama suan anne oğul son ses şakalaşip tv izliyorlar. Ne dedilerine kadar duyuyorum..
'Fatiiih baban gibi sende uğraşma benle git' diyor annesi. Ve tvlerinde hangi kanalin acik olduğunu bile duyuyorum. Artik bende gece normal insanlar gibi uyumak istiyorum bıktım bıktım.
Sikayet et demeyin polis gelmiyor, şahısları defalarca uyardık en son apartmani ayaga kaldirdi onlari devamli uyariyorum diye rahatsiz oluyormuş hanimefendi. Mahkemeye fln vericeklermiş, gecenin 3ünde son ses tv izlersen tabiki kapina gelicez.
Bana baska careler soyleyin nolur.. gozaltlarim mosmor geziyorum artik uykusuzluktan. Eşim şuan nöbetçi. O olmadığı için gidemiyorum kapilarina ama biktim bu yüksek sesli konusmalardan ve tv sesinden. Bana birşeyler önerin nolur
Yöneticinin sadece adı var 2 senedir 1 kere toplantı yapmadi. Sikayet ettigimiz zaman 'gece evinde oturmak isteyene oturmami diyim çok rahatsizsan polis cagir' diyor.
Aslında mantıklı, hatta yarın sabahtan başlıyım
Yarin aksam evde değilim gec gelicez, son ses tv yi açıp oyle gidiyim. Teşekkür ederim
Polis geliyor kapima polisde bikmis artik. Ben şikayet edince gelmiyor. yuksek ses de degil gunduz 2 3 gibi cumartesi ses yapio diye ugrasamicam icin sessizce oturuyorum mayisi bekliyorum hemen cikicam cingene galiba hayatimda bunlar gibi insanlar gormedim ki daha önce de yasadik çingene ile ayni apartmandaAynılarını yaşıyorum malesef, bazi tipler uyarinca utanacakları yere daha çok ses yapıyor. Benden öncekilerde hep ses yüzünden satmış evi. 1 yıl dolmadan 2 3 el değiştirmiş. Hatta yeni evlenen biri 2 ay oturmuş dayanamayip hemen satmışlar. Yani bizi bizden baska kimse anlayamaz inanin. Sizde tavana vurun, yükses ses müzik dinleyin taşınana kadar sizde huzur vermeyin onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?