- 19 Kasım 2020
- 22.146
- 48.309
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ay bir şey itiraf edeyim miDün üçüncü gecemiz ikinci geceye göre daha uzun sürdü sonunda pes edip uyudu devam edelim olacak inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bir şey itiraf edeyim miDün üçüncü gecemiz ikinci geceye göre daha uzun sürdü sonunda pes edip uyudu devam edelim olacak inşallah
Babasına karşı nasıl canımAynı yaaaa ahsende öyle elini tutturmaz öptürmez sevdirmez![]()
Gerçekten yaNumune bizimkiler ya![]()
Herkese karşı öyle öptürmeyi sarılmalarını istemez bende dahilBabasına karşı nasıl canım
Bu gün Haydar Berk de babasıyla el ele yürüyordu. Mızmızlandı ittirdi babasını benim elimi tuttutabi sonra beni de ittirdi kendi yürüyecekmiş orası ayrı mesele
![]()
Yorgun olunca zor oluyor. Anladım bu sefer kararlı olunca işe yarıyorAy bir şey itiraf edeyim miiki gecedir saldım ya. Biraz yoğun geçiyor günler. Gece de gözümü açamıyorum
off bu gece yeni suluk aldım onunla deniycem bakalım
Bi video vardı denk geldin miHerkese karşı öyle öptürmeyi sarılmalarını istemez bende dahilama anne mi baba mı dersen bana gelir. Hani kız çocuğu babaya düşkün olurdu bizde tam tersi
Siz de çocuğu rahat bırakmıyorsunuz özgür bir birey o![]()
Ay yeni aldığım suluk da işe yaramadıYorgun olunca zor oluyor. Anladım bu sefer kararlı olunca işe yarıyorsenide gaza getireyim pes etmek yokkk
![]()
Yok görmedim onuBi video vardı denk geldin mi
Bebeğin dizine yatıyor annesi ve babası sırayla
Hangisine ne tepki verecek diye
Onu deniycem çok merak ediyorum![]()
Bazı bebeler annesinin yüzünü seviyor sarılıyor babaya tokat atıyorYok görmedim onu![]()
Ahsen ikimizi de tokatlarBazı bebeler annesinin yüzünü seviyor sarılıyor babaya tokat atıyor![]()
Gerçekten ya çok değişiklerRahatına düşkün bebe bunlar![]()
Ofd kötü döneme denk gelmiş canım. Yemek yiyor muNormalde diş çıkarma ve hastalık dönemlerinde sütten kesmeyin derler. Benimki dün geceden beri hasta sanırım sıcaklardan. Bugün hep meme isteyip duruyor şimdi nasıl yapsam bilemedim
Evet ya tam da denk geldi.Yemiyor normalde de pek yemezdiOfd kötü döneme denk gelmiş canım. Yemek yiyor mu
O zaman bir kaç gün ara ver canım sen sonra yeniden başlarızEvet ya tam da denk geldi.Yemiyor normalde de pek yemezdi
İstediği kadar emse sadece uyuturken emzirmeden uyutsam mı acabaO zaman bir kaç gün ara ver canım sen sonra yeniden başlarız
Evet ya öyle de olabilir aslında canım. Bizimki asla kabul etmiyor memesiz uyumayıİstediği kadar emse sadece uyuturken emzirmeden uyutsam mı acaba
Aslında benimki de kabul etmiyordu. 4 gündür epey uğraştım bi tık iyi gibiydi olacak galiba diyordum hastalandı.Evet ya öyle de olabilir aslında canım. Bizimki asla kabul etmiyor memesiz uyumayı
Çalışıyorum diye gündüz annem bakıyor o ayakta sallıyor mis gibi uyuyor ama haftasonu ben ayağıma aldığım an sinir krizi geçiriyo ve memesiz gece uykusuna asla geçmiyor çok zor nasıl yapıyosunuzGel sende katıl bize
Şuan hem gece hem gündüz memede uyutmayı bıraktırmaya çalışıyoruz bakalım