- 11 Şubat 2022
- 3.546
- 8.233
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Darısı başımıza inşallahGecede gündüzde uyku öncesi meme vermiceksiniz sarılıp yatın göğsünüze yatırın bir yol seçin o şekilde uykuya geçsin önce kabul etmiyorlar durumu 1 saat belki uğraşıyorsunuz ama süre azalıyor zamanla. Gece uyandığında bir uyandığında meme verip diğerinde vermiceksiniz ağlıyorlar bunun önüne geçemezsiniz ilk seferde belki yarım saat ağlar sonra yine azalıyor süre. Bir müddet bu şekilde gidin 1 hafta kadar. Sonra 1 istediğinde verip 2 sefer vermiceksiniz derken böyle araları açılıyor sürenin yine bir müddet böyle devam sonra tek emmeye dönüyor onuda kendisi bıraktı benimki. Memeyi düzene sokmak demek uykuyu ve ek gıdayı düzene sokmak demek oluyor. Sonrasında ben desteksiz uykuya cok rahat geçirdim bunları halledince o beşiğinde ben yatağımda yatıyorum uyuyor. Çok sıkışınca su teklif edin aşılıyor bende imkansız görüyordum
Yaa maşallahHayır yediği kadar ek gıda ve uyumadan en fazla yarım saat önce meme verdim sonra göğsüme yatırdım ağladı zırladı zaten bu işin açıkçası meme yok tamam mı deyip tamam anne cevabını alıp yola bakılma ihtimali yokkocam bana ne kadar vicdansızsın cocuk meme istiyor diyordu ama yapcak bişey yok süreç böyle işliyor cok yorulmuştum artık saat bası kalkmaktan. Ve gerçekten açlıktan değil isteme sebepleri gece en son 5te meme alıyordu sonra kalkınca kahvaltıya sonra isterse meme veriyordum ek gıda da düzene girdi uykuda girdi sonraki çıkardığı dişlerde meme emdiği zamanlardaki gibi zorlamadı da hem azıları hem köpekleri çıkardı.
Evet bazı bebekler çok düşkün oluyor memeye. Dün gece yapamadım göğsümde süt birikmesi olmuş ağrım vardı mecbur emzirdim. Bu gece tekrar niyetleniyorum bakalım.Bende bu konuyu takibe alayım. Kasımda iki yaşında olacak,azaltarak bıraktırayım dedim yok olmuyor. Gece boyu ağzında emzik gibi kalsın istiyor aynı şekilde gündüz uykusunda da öyle
Acıktığında tek istediği emmek
Maşaallahh kizzz genede iyi sütün oluyo benim okadar birikme gibi olmadı agrı falanEvet bazı bebekler çok düşkün oluyor memeye. Dün gece yapamadım göğsümde süt birikmesi olmuş ağrım vardı mecbur emzirdim. Bu gece tekrar niyetleniyorum bakalım.
Hemde çok düşkün şuan bile emzirirken yazıyorumEvet bazı bebekler çok düşkün oluyor memeye. Dün gece yapamadım göğsümde süt birikmesi olmuş ağrım vardı mecbur emzirdim. Bu gece tekrar niyetleniyorum bakalım.
Siz kararlı olup başlayın vazgeçmeyin başlayınca sonuca varcaksınız komşular da uyumasın bi kaç güncükYaa maşallahtek endişem kolik bir bebekti ağlama krizi tuttuğu zaman memeden başka yerde susmazdı. Yaşını geçti ama hala bu huyu devam ediyor yani meme istediğinde bi krize giriyor bakalım komşularla kötü olmadan atlatırım inşallah
Kız öyle değil deliMaşaallahh kizzz genede iyi sütün oluyo benim okadar birikme gibi olmadı agrı falanbugece uyanırda su verecem gene bakalım isteyecekmi emziriyormus gibi yatıracam kucağımda verecem neolcak
Evet bazen sonsuza kadar emzirecekmiş gibi hissediyorumSiz kararlı olup başlayın vazgeçmeyin başlayınca sonuca varcaksınız komşular da uyumasın bi kaç güncüksüreç göz korkutuyor ama anneler halleder
Aminn inşallah. Dün gece biraz daha rahat geçti bakalım ilerleyen süreçte nasıl olacakHemde çok düşkün şuan bile emzirirken yazıyorum
Allah kolaylık versin. Rahat geçer inşallah bebek ve senin için
Kizz icti icti ama gene istedii tutuşturduKız öyle değil delisol göğsümü emzirmeyi unutmuşum ondan dolayı ağrı oldu.
Naptın bakalım gece içti mi suyu
Ay bilmiyorum ki nasıl olacak kendileri tamamen bırakıverseKizz icti icti ama gene istedii tutuşturdubenim bu kızla isim zor
Yaaa bi kadın kızina demiski cok acıyo kızım demis hep öyle diye diye bıraktırmış güzellikle edecezz işe yararsaAy bilmiyorum ki nasıl olacak kendileri tamamen bırakıverse
Hadi gel ikincilere niyetlenelimYaaa bi kadın kızina demiski cok acıyo kızım demis hep öyle diye diye bıraktırmış güzellikle edecezz işe yararsa
Amann yok kuzumm ya yapmayacem pek gecimi cok zorlastı artık bundan sonra sı zor benim icinHadi gel ikincilere niyetlenelimsütün tadı acır kendiliğinden bırakır
Ah kuzum kimin için kolay kiAmann yok kuzumm ya yapmayacem pek gecimi cok zorlastı artık bundan sonra sı zor benim icin
Öylee vallahaa kuzum yaAh kuzum kimin için kolay ki
Keşke bunu bende çok istiyorumAy bilmiyorum ki nasıl olacak kendileri tamamen bırakıverse
İnşallah Budan sorasıda rahat geçer.Aminn inşallah. Dün gece biraz daha rahat geçti bakalım ilerleyen süreçte nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?