Gece Beslenmesi

Darısı başımıza inşallah

Yaa maşallah tek endişem kolik bir bebekti ağlama krizi tuttuğu zaman memeden başka yerde susmazdı. Yaşını geçti ama hala bu huyu devam ediyor yani meme istediğinde bi krize giriyor bakalım komşularla kötü olmadan atlatırım inşallah

Evet bazı bebekler çok düşkün oluyor memeye. Dün gece yapamadım göğsümde süt birikmesi olmuş ağrım vardı mecbur emzirdim. Bu gece tekrar niyetleniyorum bakalım.

Evet bazı bebekler çok düşkün oluyor memeye. Dün gece yapamadım göğsümde süt birikmesi olmuş ağrım vardı mecbur emzirdim. Bu gece tekrar niyetleniyorum bakalım.
Maşaallahh kizzz genede iyi sütün oluyo benim okadar birikme gibi olmadı agrı falan bugece uyanırda su verecem gene bakalım isteyecekmi emziriyormus gibi yatıracam kucağımda verecem neolcak

Hemde çok düşkün şuan bile emzirirken yazıyorum
Allah kolaylık versin. Rahat geçer inşallah bebek ve senin için

Siz kararlı olup başlayın vazgeçmeyin başlayınca sonuca varcaksınız komşular da uyumasın bi kaç güncük süreç göz korkutuyor ama anneler halleder

Maşaallahh kizzz genede iyi sütün oluyo benim okadar birikme gibi olmadı agrı falan bugece uyanırda su verecem gene bakalım isteyecekmi emziriyormus gibi yatıracam kucağımda verecem neolcak
Kız öyle değil deli sol göğsümü emzirmeyi unutmuşum ondan dolayı ağrı oldu.
Naptın bakalım gece içti mi suyu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…