Gece Beslenmesi

İnan ki düşünmüyorum değilHep dedim azaltarak bıraktırayım aksine o daha bağlı oluyor
Zor yaa. Kuzenimin ikizleri var da. Erkek olan aşırı bağlı gece 40 kere uyanıyormuş emmiyormuş bile ağzını değdirip geri yatıyormuş ona öyle yaptık kapat kapat uff acıyor demiş şimdi geceleri istemiyormuş pek

İnşallah Budan sorasıda rahat geçer.
Ben denemedim bu gece istediği kadar emdi
Ben tamamen bıraktırmak istiyorum
Nette baktım biraz
Gündüz de memede uyumasına izin vermeyin dedi
Az önce baktım dalacak hemen çıkardım memeyi pışpış falan yaptım ayağıma aldım ama dünyayı yıktı napcaz ya

Benimde erkek şu erkek bebeler niye böyle
Onuda denedim benimki anlamıyor

Nette baktım biraz
Gündüz de memede uyumasına izin vermeyin dedi
Az önce baktım dalacak hemen çıkardım memeyi pışpış falan yaptım ayağıma aldım ama dünyayı yıktı napcaz ya
Aynı biz gündüzde memede uyumak istiyor. Ona kalsa meme ağzında uyuyacak, baya daldıktan sonra ağzından çıkarıyorum. Bir iki de öyle uyanıyor tekrar ağzına alıyor en son yine yavaşça ağzından çekip biraz yanında uzanıyorum sonra usulca odadan kaçıyorum
Cesaret edebilsem bir galiba bu salça işini deneyecem

Ben gece beslenmesini iki yaşına kadar kesemedim. Sütüm bitti 15 aylık mamaya geçtim mecbur. 2 yaşında doktor kestirdi artık. 2-3 hafta krizli oldu. Çok uyanıp zor daldı uykuya. Şimdi daha iyi. Ama hala uyanıyor ve su içip uyuyor. Emziriyor olsam muhtemelen kesmezdim. Çok uyanıyor mu?

Ooyyyy benimde haziranda 1 yaşa girdi
Allah bağışlasın
Sadece gece beslenmesini mi bıraktırmak istiyorsun
Benim daha büyük olduğu için tamamen bıraktırmayı düşünüyorum. Normalde tam iki yaşına kadar emsin diyordum ama bakıyorum olmuyor yemiyor içmiyor meme istiyor

Reactions: Jou
Eevttt canım bende aynen hep meem ne yiyo ne içiyo ona derlandım ama salacam artık sonuçta anne sütü zararlı degill ama iste doymuyo diye sureklide istiyor napacagımı şasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…