- 11 Şubat 2022
- 3.546
- 8.233
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ben bunu kaç kez denedim ama yokYaaa bi kadın kızina demiski cok acıyo kızım demis hep öyle diye diye bıraktırmış güzellikle edecezz işe yararsa
Salça sürİnşallah Budan sorasıda rahat geçer.
Ben denemedim bu gece istediği kadar emdi
Ben tamamen bıraktırmak istiyorum
İnan ki düşünmüyorum değilSalça sürbizimkiler öyle yaparlar tiksinsin diye
Hepimizin bebeleri aynı tpeki vermez bence bazı seylere hahahaBen bunu kaç kez denedim ama yok
Hiç umurlarında değilHepimizin bebeleri aynı tpeki vermez bence bazı seylere hahaha
Bahhh bahhh kız cok biliyler yavvvHiç umurlarında değilbazende meme uyudu sende uyu diyorum onuda takmıyor . Bide aç aç diyor kendi açıyor
Zor yaa. Kuzenimin ikizleri var da. Erkek olan aşırı bağlı gece 40 kere uyanıyormuş emmiyormuş bile ağzını değdirip geri yatıyormuşİnan ki düşünmüyorum değilHep dedim azaltarak bıraktırayım aksine o daha bağlı oluyor
Nette baktım birazİnşallah Budan sorasıda rahat geçer.
Ben denemedim bu gece istediği kadar emdi
Ben tamamen bıraktırmak istiyorum
Biliyorlar vallaBahhh bahhh kız cok biliyler yavvv
Benimde erkek şu erkek bebeler niye böyleZor yaa. Kuzenimin ikizleri var da. Erkek olan aşırı bağlı gece 40 kere uyanıyormuş emmiyormuş bile ağzını değdirip geri yatıyormuşona öyle yaptık kapat kapat uff acıyor demiş şimdi geceleri istemiyormuş pek
Aynı biz gündüzde memede uyumak istiyor. Ona kalsa meme ağzında uyuyacak, baya daldıktan sonra ağzından çıkarıyorum. Bir iki de öyle uyanıyor tekrar ağzına alıyor en son yine yavaşça ağzından çekip biraz yanında uzanıyorum sonra usulca odadan kaçıyorumNette baktım biraz
Gündüz de memede uyumasına izin vermeyin dedi
Az önce baktım dalacak hemen çıkardım memeyi pışpış falan yaptım ayağıma aldım ama dünyayı yıktınapcaz ya
Benimki evi inletiyo komsudan rezil olcamBiliyorlar valla
Resmen benimle kavga ediyor
Biz rezil olduk galibaBenimki evi inletiyo komsudan rezil olcam
Seninki kac yasındaBiz rezil olduk galiba
Merhaba kk nın değerli anneleri
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Bebeğim 14 aylık. Gece beslenmesini kesmek istiyorum. Bu konuyla ilgili nasıl bir adım atsam bilemedim.
Daha önce su falan vermeyi denedim ama olmuyor illa o memeyi emecek.
Tecrübeli anneler nasıl başladınız, nasıl bıraktınız gece beslenmesini
Seninki kac yasında
Alıntı yapmayı unutmuşum1 Kasım da 2 yaşında olacak
Seninki
Ooyyyy benimde haziranda 1 yaşa girdiAlıntı yapmayı unutmuşum
Allah bağışlasınOoyyyy benimde haziranda 1 yaşa girdi
Eevttt canım bende aynen hep meem ne yiyo ne içiyo ona derlandım ama salacam artık sonuçta anne sütü zararlı degill ama iste doymuyo diye sureklide istiyor napacagımı şasırdımAllah bağışlasın
Sadece gece beslenmesini mi bıraktırmak istiyorsun
Benim daha büyük olduğu için tamamen bıraktırmayı düşünüyorum. Normalde tam iki yaşına kadar emsin diyordum ama bakıyorum olmuyor yemiyor içmiyor meme istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?