Gece Beslenmesi

Ay nasıl iyi ya keşke benim haydar berk de bıraksa öyle su ile kandıramadım ama bakalım bu gece eşimden destek alcam
Benimkinin iştahsızlığı işe yaradı ayda yılda bir ahsen mesela geceleri ağlayarak uyanıyor 12 gibi ben değil eşimi görünce çıldırıyor resmen yabancı biri gibi

Benimkinin iştahsızlığı işe yaradı ayda yılda bir ahsen mesela geceleri ağlayarak uyanıyor 12 gibi ben değil eşimi görünce çıldırıyor resmen yabancı biri gibi
İlla anne olacak baba da kim
Geçen bizimki de baktım babasına doğru yaklaşmış yatıyor. Az geçti mızmızlanmaya başladı bir yandan da babasında meme arıyor e bulamayınca daha çok ağladı ama çok komiklerdi

Geceler kısaldı aslında 1 kere uyansa bile yeter belki sıcaklardan sık sık uyanıyordur
Ay evet canım sıcakta etkiliyor galiba. Sineklik yok cam açamıyorum bunalıyor çocuk. Ama işte her uyanmasında meme ile tekrar uykuya dalıyor

Ay evet canım sıcakta etkiliyor galiba. Sineklik yok cam açamıyorum bunalıyor çocuk. Ama işte her uyanmasında meme ile tekrar uykuya dalıyor
Burası iyi oluyor ama yine de yere yorgan attım iki tane üstünde dönerek yatıyor beşikte iken uyumuyor yer daha ferah geliyor

Canım bizde aynıyız sürekli uyanio ama bı aydır iki üç kez kalkioz oda salona yer yatağı yaptık ve tek uyku gündüz uyuyoz rahat dolana dolana yatio belkide ondan bilmedim ama bazen yine daha fazla da uyanio oda akşam iyi yenedigu için nasıl cozcez birakcak lar bilmiom daha bağlanıo memeye

Ben gece beslenmesini 10. Ayda kesmeye kaarar verdim yavaş ilerledim. 1 bucuk saatte bir emerdi en geç oğlum doktora sordum gelmek üzere olan diş gözükmüyor dedi ve sürece başladım cocuk 1 hafta sonra diş çıkardı öyle bi dönemde bile üstesinden geldik düşünün sizin kararlı olmanız çok önemli birde eşinize kulak asmamanız çünkğ vicdan yaptırıyorlar anneye genelde. Siz diş çıkarmadığına emin olun önce bilseydim bende başlamazdım.

Gecede gündüzde uyku öncesi meme vermiceksiniz sarılıp yatın göğsünüze yatırın bir yol seçin o şekilde uykuya geçsin önce kabul etmiyorlar durumu 1 saat belki uğraşıyorsunuz ama süre azalıyor zamanla. Gece uyandığında bir uyandığında meme verip diğerinde vermiceksiniz ağlıyorlar bunun önüne geçemezsiniz ilk seferde belki yarım saat ağlar sonra yine azalıyor süre. Bir müddet bu şekilde gidin 1 hafta kadar. Sonra 1 istediğinde verip 2 sefer vermiceksiniz derken böyle araları açılıyor sürenin yine bir müddet böyle devam sonra tek emmeye dönüyor onuda kendisi bıraktı benimki. Memeyi düzene sokmak demek uykuyu ve ek gıdayı düzene sokmak demek oluyor. Sonrasında ben desteksiz uykuya cok rahat geçirdim bunları halledince o beşiğinde ben yatağımda yatıyorum uyuyor. Çok sıkışınca su teklif edin aşılıyor bende imkansız görüyordum

Yaa çok güzel anlatmışsınız ss aldım
Bu şekilde bi deneyim bakalım
Şuan görünürde diş yok galiba sıcaktan o kadar sık uyanıyormuş. Salona geçtik biraz daha rahat yattı
Peki yatmadan önce mama falan verdiniz mi muhallebi tarzında

İnşallah canım ya evet bizimki de tek uyku istiyor gündüz. Anında huyu suyu değişiyo ya

Hayır yediği kadar ek gıda ve uyumadan en fazla yarım saat önce meme verdim sonra göğsüme yatırdım ağladı zırladı zaten bu işin açıkçası meme yok tamam mı deyip tamam anne cevabını alıp yola bakılma ihtimali yok kocam bana ne kadar vicdansızsın cocuk meme istiyor diyordu ama yapcak bişey yok süreç böyle işliyor cok yorulmuştum artık saat bası kalkmaktan. Ve gerçekten açlıktan değil isteme sebepleri gece en son 5te meme alıyordu sonra kalkınca kahvaltıya sonra isterse meme veriyordum ek gıda da düzene girdi uykuda girdi sonraki çıkardığı dişlerde meme emdiği zamanlardaki gibi zorlamadı da hem azıları hem köpekleri çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…