- 2 Ağustos 2013
- 36.348
- 114.933
- 798
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Benimkinin iştahsızlığı işe yaradı ayda yılda birAy nasıl iyi ya keşke benim haydar berk de bıraksa öylesu ile kandıramadım ama bakalım bu gece eşimden destek alcam
Geceler kısaldı aslında 1 kere uyansa bile yeter belki sıcaklardan sık sık uyanıyordurÇok emiyor ya bazen saat başı
Bi deneyim bakalım yatırmadan önce kaşık maması muhallebi gibi bir şey yapim
İlla anne olacak baba da kimBenimkinin iştahsızlığı işe yaradı ayda yılda birahsen mesela geceleri ağlayarak uyanıyor 12 gibi ben değil eşimi görünce çıldırıyor resmen yabancı biri gibi
Ay evet canım sıcakta etkiliyor galiba. Sineklik yok cam açamıyorum bunalıyor çocuk. Ama işte her uyanmasında meme ile tekrar uykuya dalıyorGeceler kısaldı aslında 1 kere uyansa bile yeter belki sıcaklardan sık sık uyanıyordur
Burası iyi oluyor ama yine de yere yorgan attım iki tane üstünde dönerek yatıyor beşikte iken uyumuyor yer daha ferah geliyorAy evet canım sıcakta etkiliyor galiba. Sineklik yok cam açamıyorum bunalıyor çocuk. Ama işte her uyanmasında meme ile tekrar uykuya dalıyor
Ahahahah ayyyİlla anne olacak baba da kim
Geçen bizimki de baktım babasına doğru yaklaşmış yatıyor. Az geçti mızmızlanmaya başladı bir yandan da babasında meme arıyore bulamayınca daha çok ağladı ama çok komiklerdi
Aslında bende salona yer yatağı yapıp deneyebilirim. Belki daha az uyanırBurası iyi oluyor ama yine de yere yorgan attım iki tane üstünde dönerek yatıyor beşikte iken uyumuyor yer daha ferah geliyor
Yaa çok güzel anlatmışsınızGecede gündüzde uyku öncesi meme vermiceksiniz sarılıp yatın göğsünüze yatırın bir yol seçin o şekilde uykuya geçsin önce kabul etmiyorlar durumu 1 saat belki uğraşıyorsunuz ama süre azalıyor zamanla. Gece uyandığında bir uyandığında meme verip diğerinde vermiceksiniz ağlıyorlar bunun önüne geçemezsiniz ilk seferde belki yarım saat ağlar sonra yine azalıyor süre. Bir müddet bu şekilde gidin 1 hafta kadar. Sonra 1 istediğinde verip 2 sefer vermiceksiniz derken böyle araları açılıyor sürenin yine bir müddet böyle devam sonra tek emmeye dönüyor onuda kendisi bıraktı benimki. Memeyi düzene sokmak demek uykuyu ve ek gıdayı düzene sokmak demek oluyor. Sonrasında ben desteksiz uykuya cok rahat geçirdim bunları halledince o beşiğinde ben yatağımda yatıyorum uyuyor. Çok sıkışınca su teklif edin aşılıyor bende imkansız görüyordum
İnşallah canım ya evet bizimki de tek uyku istiyor gündüz. Anında huyu suyu değişiyo yaCanım bizde aynıyız sürekli uyanio ama bı aydır iki üç kez kalkioz oda salona yer yatağı yaptık ve tek uyku gündüz uyuyoz rahat dolana dolana yatio belkide ondan bilmedim ama bazen yine daha fazla da uyanio oda akşam iyi yenedigu için nasıl cozcez birakcak lar bilmiom daha bağlanıo memeye
Evet ama vicdan yapıyor biraz da
Ya aslında 1 yaşından sonra gece beslenmesine gerek yokmuş da işte biz analar duramıyoruz acaba aç mıEvet ama vicdan yapıyor biraz da
Annem gibi. Annem her geldiğinde bana diyor sabaha kadar aç aç nasıl yatsın bi mama ver dioYa aslında 1 yaşından sonra gece beslenmesine gerek yokmuş da işte biz analar duramıyoruz acaba aç mısabaha kadar dayanır mı
Halbuki aç olsa dünyayı yıkarAnnem gibi. Annem her geldiğinde bana diyor sabaha kadar aç aç nasıl yatsın bi mama ver dio
Valla yaaHalbuki aç olsa dünyayı yıkar
Hayır yediği kadar ek gıda ve uyumadan en fazla yarım saat önce meme verdim sonra göğsüme yatırdım ağladı zırladı zaten bu işin açıkçası meme yok tamam mı deyip tamam anne cevabını alıp yola bakılma ihtimali yokYaa çok güzel anlatmışsınızss aldım
Bu şekilde bi deneyim bakalım
Şuan görünürde diş yok galiba sıcaktan o kadar sık uyanıyormuş. Salona geçtik biraz daha rahat yattı
Peki yatmadan önce mama falan verdiniz mi muhallebi tarzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?