Gebelikte mide bulantisi olanlarrrrr :(

Bulantisi olup cay icen vatr mi.ben icmek idtiorum ama korkuyorum.kokussu bile beni cekio.eski kahvalti gunlerimi ozledom (((
şekerli açık çay midemi rahatlatıyormuş gibi hissediyorum.kızımda çaydan tiksinmiştim, ama şimdi çok hoşuma gidiyor,süt ve kahve ise kesinlikle içemiyorum, reklamlarda bile kahve görsem midem bulanıyor

Bugunler nezamn biticek mutlu hamile olucax ne zmn..allahim hepimize yrdm et.bulantilar olmasin saglikli yasayalm bugunlerimizi amin

Arkadaşlar bulantınız olduğunda hemen sarı leblebi yiyin bulantıyı hemen kesiyor benimde ozellıkle aksamları olurdu arkadasım leblebiyi onerdi gercekten işe yarıyor

merhaba canımvecanı doktora gittim bana folibol verdi ama yarım iç dedi 2 gün içebildim asırı mide bulantısı yapıyor ve dün eşimle akşam yemeğine çıkmıştık restorantta resmen rezil oldum ne yediysem çıkardım hamileliğim boyunca ilk kez kustum

Bulantisi olup cay icen vatr mi.ben icmek idtiorum ama korkuyorum.kokussu bile beni cekio.eski kahvalti gunlerimi ozledom (((

Sırf senin için üye oldum diyebilirim Tuccim, Çay en sevdiğim ve hamilelikte içemediğim tek şey. Kahvaltı benim için çok önemlidir ama hamilelik boyunca zehir gibi. Bunu yaşayan kendimden sonra ilk seni gördüm :) Ben 14+2 deyim. 2. çocuğum, ilkinde de ikincisinde de aşırı bulantılarım oldu, oluyor.. Serum ve zofranla idare ediyorum ama bu bulantının da zamandan başka bir çaresi yok bence. Gülemiyorum, hayat enerjim sıfır. Böyle düşündüğüm için suçlu hissediyorum kendimi ama olan bu. Depresyon gibi bir şey bence hamilelikte ilk trimester. 3,5 -4,5 arasından önce de zor geçiyor maalesef. 4,5 -7 arası ise gebelikte balayı :))

Yandim bn 4 bucuk ayimi nasil bklicm ben ;(( ah ahh bn zofran aliorum .agizda eriyen den. Gun icinde tost pynir ekmk gibu besleniom.ama hararetim varr.ne icecm bilemiorum

Yandim bn 4 bucuk ayimi nasil bklicm ben ;(( ah ahh bn zofran aliorum .agizda eriyen den. Gun icinde tost pynir ekmk gibu besleniom.ama hararetim varr.ne icecm bilemiorum
Su bulantımı yapıyor. Belli olmaz. 3. ayda da bitebilir. Çalışmıyorsan yat uyumaya çalış. Ne desem boş biliyorum. Geçecek. Güzel günler gelecek :)

Su bulantımı yapıyor. Belli olmaz. 3. ayda da bitebilir. Çalışmıyorsan yat uyumaya çalış. Ne desem boş biliyorum. Geçecek. Güzel günler gelecek :)
Zofran ın tadı da çok kötü. Serum yaptırabildiğin zamanlar yaptır. İnan senin konforun daha önemli. Bebek kendini koruyor, çok güçlü o. Unutma sen iyiysen o iyi. O yüzden önce sen.

kızlar merhaba,mide bulantısı için dr.lar b6 ve b12 vitamin takviyesiyle düzeltiyorlarmış.
dr.unuza bir danışın.
ben de 3 hamilelik yaşadım ve çok kötü geçti.
yeni öğrendim bu b vitamini olayını.

su midemi bulandirio .ztn yogurtla sutt icemiorum..soguk fanta faaln cnm istior .ama nasil asitli seyleerr..allahim eski gunlere donebilcekmiyum..bide hersabah mutlaka erken saatlrrde oguruyorum.bide tam uyumaya yakin gece.gun icinde de bulantim var sik ve az kuru gidalar .. zofran kullanmaya basladim 2 gndr pek bi fark gorrmedm premesisle.rabbim bizi mutlu hsmileler diyarina bian once erdirsin

Meyveli soda ya da gazoz deneyebilirsin. Onlar da çok iyi değil ama kola ve fanta dan iyi. Birde naneli sakız. Bende havuç biraz işe yarıyor

kızlar günaydın. Ben geçen hafta 2-3 gün boyunca mide bulantısından öldüm. Geçen cuma doktora gittim kesemizi gördük ama mide bulantım kesildi. Bu cumartesi de Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz ama çok korkuyorum. Mide bulantım olmaması çok iyi ama 3 günde birden kesilmesi sizce normal mi

Merhaba benim de aşırı şiddetliydi mide bulantılarım. devamlı kilo veriyordum. su bile içemez hale gelmiştim. herkes 3. ayda geçer dedi geçmedi. 6 ayda son bulur dediler bulmadı.. Komik ama gerçek bi durum daha.. Doğuma girdiğimde ameliyat esnasında bilee kustum. benim 9 ay boyunca gece gündüz devam etti. inşallah sizin bir an önce geçer.

valla ben bulantı varken bebeğim var diyodum ama başladı ve 3 günde bitince şimdi korkmaya başladım. Rabbim bana bağışlasın inşallah. Cumartesi kalp atışlarını duyacağım. Rabbim inşallah nasip eder, çok korkuyorummm

Evham yapmayın boşuna.. mide bulantısı var ise bebek var yok ise bebek yok anlamına gelmiyor.. boşuna bunları düşünüp canınızı sıkmayın. hayırlısı ile bebeğinizin kalbi sizin için pıt pıt atacak ve siz bunu duyacaksınız !

Hiç midesi bulanmadan 9 ay gayet sağlıklı geçiren hamileler var. Bence korkma hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…