- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 33
-
- Konu Sahibi Yusuf misali
şekerli açık çay midemi rahatlatıyormuş gibi hissediyorum.kızımda çaydan tiksinmiştim, ama şimdi çok hoşuma gidiyor,süt ve kahve ise kesinlikle içemiyorum, reklamlarda bile kahve görsem midem bulanıyorBulantisi olup cay icen vatr mi.ben icmek idtiorum ama korkuyorum.kokussu bile beni cekio.eski kahvalti gunlerimi ozledom(((
Tabiki gerekli,niye kullanmak istemiyosunki,hamilelikten önce bile kullanmaya başlayanlar var,bebeğin beyin gelişimi için ilk üç ay önemliya canım ben herşeyi yiyorum çok şükür beslenmem iyi ama illa kullanmm lazım mı
Bulantisi olup cay icen vatr mi.ben icmek idtiorum ama korkuyorum.kokussu bile beni cekio.eski kahvalti gunlerimi ozledom(((
Su bulantımı yapıyor. Belli olmaz. 3. ayda da bitebilir. Çalışmıyorsan yat uyumaya çalış. Ne desem boş biliyorum. Geçecek. Güzel günler gelecek :)Yandim bn 4 bucuk ayimi nasil bklicm ben ;(( ah ahh bn zofran aliorum .agizda eriyen den. Gun icinde tost pynir ekmk gibu besleniom.ama hararetim varr.ne icecm bilemiorum
Zofran ın tadı da çok kötü. Serum yaptırabildiğin zamanlar yaptır. İnan senin konforun daha önemli. Bebek kendini koruyor, çok güçlü o. Unutma sen iyiysen o iyi. O yüzden önce sen.Su bulantımı yapıyor. Belli olmaz. 3. ayda da bitebilir. Çalışmıyorsan yat uyumaya çalış. Ne desem boş biliyorum. Geçecek. Güzel günler gelecek :)
evet ben de de su bulantı yapıyor.Su bulantımı yapıyor. Belli olmaz. 3. ayda da bitebilir. Çalışmıyorsan yat uyumaya çalış. Ne desem boş biliyorum. Geçecek. Güzel günler gelecek :)
Merhaba benim de aşırı şiddetliydi mide bulantılarım. devamlı kilo veriyordum. su bile içemez hale gelmiştim. herkes 3. ayda geçer dedi geçmedi. 6 ayda son bulur dediler bulmadı.. Komik ama gerçek bi durum daha.. Doğuma girdiğimde ameliyat esnasında bilee kustum. benim 9 ay boyunca gece gündüz devam etti. inşallah sizin bir an önce geçer.
Hiç midesi bulanmadan 9 ay gayet sağlıklı geçiren hamileler var. Bence korkma hiç :)valla ben bulantı varken bebeğim var diyodum ama başladı ve 3 günde bitince şimdi korkmaya başladım. Rabbim bana bağışlasın inşallah. Cumartesi kalp atışlarını duyacağım. Rabbim inşallah nasip eder, çok korkuyorummm