- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi Yusuf misali
Serum iyi geliyomu peki bulantıya,bende artık acile koşucam o hale geldim,hareketleniyolarmış zaten bu haftalarda ama hissedilmesi için çok erken,ilk hamileliğimde 16. Haftalarda falan seyirmeler başlamıştı :) çok güzel minik şeylerTahmin edebiliyorum 4aylik olsaydi bebislerimiz insaallah ben serum vurduruyorum cok susuz kaldigimda vitaminli metpamidli. Daha gebeligin tadini alamadim dr kontrolleri disinda. Bu aralar bide devamli gobegim seyiriyo hareketlencek herhalde bnmki yavas yavas :)
Serum iyi geliyomu peki bulantıya,bende artık acile koşucam o hale geldim,hareketleniyolarmış zaten bu haftalarda ama hissedilmesii için çok erken,ilk hamileliğimde 16. Haftalarda falan seyirmeler başlamıştı :) çok güzel minik şeyler
. haftalarda falan basliyor hareketleri ve giderek artiyor ... Harika bi duygu kizlar mideniz gecsin inanin hamileligin zevkine varicaksinizCnm biraz faydasi oluyo serumun sivi kaybini dengeliyo en azindan. Dr kontrolunde yaptir serumu ama sonucta ivcine koyduklari ilacin yanetkisi olabiliyo. Hhareketi hissedemeyiz ama o gobek seyirmesi bile guzel :)
Inanin mide bulantsndan yaziyi zor yaziyorum.5 bucum hftslikkn basladi kusma ogurme bulanma..herseyden tiksiniyrum ve hersey kokuyor burnuma.sbh ogureek uyaniorum icim disima cikana kdr su oguruyorum.oglye kdr ytiorm.snra elma ayva blki muz aksami ediyorum.ve aclkktn aglirum 6+3 teyim.hla gozumu acamadim mutsuzum..
ah ah o cok kotu bı durum benım ılk gebelıgımde oyleydı buz dolabını acmayla kusmaya kosuyodum bulantı ılac kullanman lazım yoksa baş edemezsın :S Allah yardmcın olsunya benim gibi olan var mı evimden eşyalarımdan odalardan yatağımdan perdelerden masadan duvarlardan vs vs. herşeyden midem bulanıyo bakmak istemiyorum hiç biyere evim temiz ama sürekli kokuyo gibi geliyo bana ay çok fena bi durum yemek yapamıyorum buzdolabını açamıyorum
Bnde oyleyim cnm evimden tiksindim hatta bi ara esime biraz senin annenlerde birazda bizimkilerde kalalim dedimde olmaz ole dedi arada bi gidioz bizde annemlere gidince sanki orasi temizmiste bizim evde sorun varmis hissine kapiliyorum cok zor be gercekten bu hamilelik bian once hayirlisi ile dogursak bariya benim gibi olan var mı evimden eşyalarımdan odalardan yatağımdan perdelerden masadan duvarlardan vs vs. herşeyden midem bulanıyo bakmak istemiyorum hiç biyere evim temiz ama sürekli kokuyo gibi geliyo bana ay çok fena bi durum yemek yapamıyorum buzdolabını açamıyorum
Bende seninle ayniyim.gecen hfta 10 gun hastanede yttm.idrardaketon cikti.snra hastaneden cktimaa ama haala yatmadan onceki gibiyim.gunde 2 veya 3 kere cikariyorum.ne yemeliyim bilmiorum dun gece 5 te kustum oluyorum sandimya benim gibi olan var mı evimden eşyalarımdan odalardan yatağımdan perdelerden masadan duvarlardan vs vs. herşeyden midem bulanıyo bakmak istemiyorum hiç biyere evim temiz ama sürekli kokuyo gibi geliyo bana ay çok fena bi durum yemek yapamıyorum buzdolabını açamıyorum