- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- Konu Sahibi Yusuf misali
Mide bulanıp ta yediklerini geri cıkarınca bebek nasıl besleniyor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sus nazarlama kendini benim yengem var sifir bulanti sifir kusma ile gecirdi ilk aylarini ben bitik bir haldeyim cok zor durumdayim valla bulanmasin karışmaMidesi bulanmadan hamilelik geçiren yok mu cok merak ettim??
Benim de 4 haftalık şuan mide bulantım yok çok korkuyorum
ah ben ne cektim
6.haftadan 14.haftaya kadar bi yudum su içemiyordum geri çıkıyodu
bi insanın 24 saat bulantısı olurmu?
günde 8-10 defa kustuklarımı saymıyorum bile.
hiç bi ilaç etki etmiyordu
zaten tamamen hormonlarla alakalı bişe bu.
sık sık yıkadığım halde kendi ellerimden hatta eşimden bile tiksiniyorudum,
o dönem hiç bişe yiyemekten içeçemkten 5 kilo verdim ve susuzluktan idrar yolu enfeksiyonu oldum
her gün gün sayıyordum 16. hafta için
çünkü doktorum 16. haftada gececegini söylüyordu.
2 ay boyunca hiç yataktan kalmadan sadece tuvalete gidip geliyordum
Allah affetsin çok agladım saçımı başımı yolasım kafamı duvarlara vurasım gelirdi
14. haftada rahatlamaya başladım ve doktorumun dedğimi gibi 16 haftada bulantılarım ve kusmalarım durdu
suan 23. hafta içindeyim mide yanmalarım çok oluyor
ama bunlar neki
ben o dönemi atlattım ya kanseri yendim sanki yeminle :)
mide yanmasıymış umrumda bile değil bu halim :)
sabret çok zor bi dönem ama gececek
Şu an ben o durumdayım.Bilenler bilir korkunç bir hamilelik geçiriyorum defalarca hastanede yatmak zorunda kaldım, ne ilaçlar fayda etti ne serumlar, çok kilo verdim, çok ağladım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Bana da hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi ama 14. haftadayım ve azalmaya başladı çok şükür.
Sabretmeye çalış bebeğin için, biliyorum çok zor ama geçecek inan. Allah yardımcın olsun.
Emitium diye bi ilaç var duydunuzmu doktorunuza bir danışın isterseniz?Ş
Şu an ben o durumdayım.
İnşallah benim de 14 te hafifler ve geçer.
Gün sayıyorum artık ve çok yoruldum.
Serumlar yedikten sonra doktor zofer diye bi ilaç verdi.Emitium diye bi ilaç var duydunuzmu doktorunuza bir danışın isterseniz?