Gebelikte mide bulantisi olanlarrrrr :(

merhaba kızlar bende 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumdan beri geçmek bilmeyen bi bulantım var kraker yiyorum yataktan kalkmadan olmuyor ne bilim kim ne öneriyosa deniyorum fayda etmiyo delirmek üzereyim resmen usanmış durumdayım herseye burun kıvırmaktan ve kendimden sıkıldım ben çok neseli bir insandım bu hamilelik beni sürekli uyutuyo bıorak gülmeyi gözüm hep yastıkta :KK43:

Benimde çok bulantım var sabaha kadar yatamıyorum herşeyden tiksindim hiçbise yemek canım istemiyo sürekli yatıyorum hamile kalmadan önce 50 kiloydum ve şuan onun yarısı yiyebiliyorum ama 2 bazen 3 kilo fazlalığım var nerden geldi bu kilo anlamıyorum ya

bende bulantı var ama iştahımda çok acık daha 8 haftalık oldum şimdiden 2 kilo almişim :110:

kızlar slm..... ben galiba 5 haftalık hamileyim. henüz doktora gitmedim yarın gideceğim. yaklaşık 1 haftadır bulantım vardı ama geçti. dün ve bugün yok gibi. birden bulantımın yok olması neden acaba. Allah korusun düşme falan olmaz değil mi. yarın doktora gidene kadar bana sabahlar olmaz artık yaaaaaaa

kızlar bişey sorucam bn dktora gtmdm o yuzden folik asit falan kullanmıyorum bi sakıncası olur mu

Merhaba arkadaşlar, çok şükür o kötü günleri atlattım ve size tavsiyelerim var. 3 Ay süre çok doğruymuş 3 aydan sonra bulantılar gerçekten hafifliyor. Ama geçmeyecek gibi gelen kötü günler için birkaç öneri; çok kötüyseniz eğer gerçekten tek çare serum, işer yarıyor. Eve döndükten sonra hala hiçbirşey yiyemeyenler için söylüyorum sadece katı yiyin, sulu birşey yemeyin ve sürekli topkek kraker gibi şeyleri küçük küçük atıştırmaya bakın. Sık sık ama az az yiyin ve en önemlisi o haldeyken yenmicek gibi geliyor ama sık sık kendinizi kötü hissettikçe küçük katı şeyler yemeğe çalışın. duruma göre tatlı ya da tuzlu çünkü bulantıya sebep olan keton artışı açtıktan oluyor ve aç kaldıkça bulantınız artmaya devam ediyor. Bu döngü çok kötü o yüzden yemeye (katı) gayret. Herkese şifalar....

ya canım ben herşeyi yiyorum çok şükür beslenmem iyi ama illa kullanmm lazım mı

Dun gece asiri kanli istfra ettim.bogazin bileoyle sistiki sanki yutkunanadm bogazm dekinnis gibi.syanda ytorum gucum tukdi.nyicem bilniorim:KK43:((

tatlim ayni seyler benim de basimdan gecti. hamileligim hayatimin en zorlu donemiydi bunu soylemek beni uzuyor :KK43: dort bucuk ay surdu ve ben sadece yatakta yasadim diyebilirim tuvalete bile kalkamiyordum dinlene dinlene gidiyordum. her gun safra suyumu cikariyordum agzimin ici zehir gibiydi. serum alinca rahatliyordum keske hergun gidebilme kolayligim olsaydi. son zamanlarda vomex duye bir hap kullanmistim cok rahatlatmisti beni. esim misir patlatiyordu bol tuzlu onu yiyerek gun geciriyordum. rahat hamileler gorumce neden ben boyle oldum diye agliyordum. geciyor zor da olsa geciyor. sabirli olmaktan baska care yok. kolay degil biliyorum destege ihtiyaci oluyor insanin. umarim zaman hizla gecer de bu gunleri unutursunuz. ben dogumdan sonra bile o gunlerim icin agladigimi bilirim ne kadar pskolojim bozulmustu siz anlayin. moral hersey, moralinizi yuksek tutmaya calisin

Bulantisi olup cay icen vatr mi.ben icmek idtiorum ama korkuyorum.kokussu bile beni cekio.eski kahvalti gunlerimi ozledom :KK43:(((

X