- 29 Ağustos 2014
- 142
- 59
-
- Konu Sahibi Yusuf misali
Canım bilmezmiyim çok zor bu mide bulantıları. Ben şuanda 6. aydqayım merak etme ilk 3 aydan sonra hızla azalıyor ve gözün açılıyor. Allah yardımcın olsun.7 haftalik hamileyim dun gece saat 2 ye kadar agladim sizlandim gozumu kapatsam bile mide bulantim gecmiyo once sadece gunduzleri oluyordu simdi gece gunduz fark etmiyo cok kotuyum hersey kokuyo burnuma cnm hicbisey yemek istemiyo herseyi denedim gecmiyo sanki sonsuza kadar boyle kalacak bu bulanti yardimmm edin caresi yok mu
Merhaba hanımlar, uzun süredir aktif olarak kullanmıyordum ama bulantı ve kusmalarım olduğundan beri çok okudum forumu. Bulduğum en güncel başlık buydu. 13. haftamdayım bir kez hastanelik oldum. 6. haftada başlayan bulantı ve kusmalar 9-10. haftalarda tavan yapmıştı. şimdilerde o derece şiddetli değil ama 3-4 gün iyi isem 5. gün gene tır çarpmış gibi oluyorum. Bu halde işe geliyorum. Allah affetsin ama çok bunaldım gücüm kalmadı artık. O bulantı gelince hiç birşey kesmiyor iyi gelmiyor. Yiyecek sıkıntısı çekiyorum artık. herşeyden iğrendim. Bir de tükürük salgım çok fazla ve zaman zaman yutamıyorum. Geçecek diyen arkadaşlara yürekten inanmak istiyorum. Geçsin artık lütfen
bende hiç geçmeyecek sanmıştım sabah uyanınca ağlıyordum yine bulantı başlayacak diye 12. haftada azaldı 15.ve 16. haftada çok çok hafif oldu normal zamanda sabah kalkınca olur ya hemen geçer o şekilde şimdi 17 haftalığım şükürler olsun daha iyim yemek yiyebilecek duruma geldim sonunda seninde az kalmış sabret canım
Canım bileklik hakkındaki görüşlerini lütfen ayrıntılı olarak yaz. Ben de almak istiyorum ama tereddütlüyüm!Merhaba canım bende 6 haftalik hamileyim. Bugün pes ettim artık internetten primabella bulantı saati siparis ettim ilaç kullanmak istemiyorum ama mide bulantısı çok fena. Çalışıyorum bi de saati kullanınc a rahatlarim inşallah
en güzeli yatıp uyumak fırsat bulabilene tabiGecen mide bulantilarim 11. Haftamda kusma olarak geri döndü ne guzel 2haftadir cok iyiydim Allahim simdi hasta gibi yatiyorum ne yesem cikariuorummmm raporumda bitiyo napcami sasirdim herseyi denedim az ve sık yeme tuzlu krakerler herseyden tiksindimmmmm hayattan sogudumm
en güzeli p uyumak fırsat bulabilene tabihiçbişey fayda etmiyor buna,kısa süreli çözüm sadece
çok zor Allah yardımcın olsun,bitkisel içerikli ilaçlar varmış bende onları okuyodum burda,doktora gittiğimde isticem artık çarem yok,sabah olsun istemiyorumÖğretmenim bayram sanrasi sabah 6.30da yola cikip bi bucuk saatlik koy okuluns gitmeye baslayacam.