Gebelikte mide bulantisi olanlarrrrr :(

Kızlar ben de hamileyim. O kadar çok midem bulanıyor ki artık çareyi uyumakta buluyorum. Sol tarafıma yattığımda biraz faydası oluyor.kraker,leblebi,yoğurt süt hiç biri fayda etmedi.zaten bi gün yediğimi ertesi gün yiyemiyorum midem almıyor.yemek programları izlemeyi seven ben şuan yemek bile düşününce midem ağzıma geliyor.annemin bulantıları 4 ay falan sürmüş. İnşallah benzemem anneme. Benim daha 1 aylık.Yazıları okudukça içim rahatlıyor.3aylık olunca geçiyormuş.inşallah.bu arada mide yanmasına karbonatlı su içiyorum.yanması geçiyor ama bulantıya fayda etmiyor malesef.allah çalışmak zorunda kalan hamilelere kolaylık versin.ben Evde yere göğe sığamıyorum resmen.

Midesi bulanmadan hamilelik geçiren yok mu cok merak ettim??
Benim de 4 haftalık şuan mide bulantım yok çok korkuyorum
Kiz sus nazarlama kendini benim yengem var sifir bulanti sifir kusma ile gecirdi ilk aylarini ben bitik bir haldeyim cok zor durumdayim valla bulanmasin karışma

Merhaba kızlar, bulantı hissi4. haftada başladı 5. haftada yoğunlaştı. gün boyu sabah akşam devam ediyor. ama kusturmuyor. bazen o hadde geliyorum ama kusmuyorum. insanın psikolojisini acayip bozan bir durum Allah şiddetli geçiren arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. 3. ayda geçer diyorlar sabırla bekliyorum. iştahım yok ağzım acı. şuan 7. haftaya girdim bulantım biraz hafifledi ama yinede rahatsız etmeye fazlasıyla yetiyor. hala iştah yok. hertürlü koku mahvediyor beni.ara ara şiddetrleniyor. sabır sabır sabır.

Kızlar biraaz erken konuştum galiba öğlen sadece çilek yedim aç karnına siz siz olun sakın yemeyin ilk defa kustum. yedikten yarım saat sonra ne varsa dışarı attı vücut. ekşi elmada beni baya kötü yapmıştı.

Söylediklerin çok tanıdık geldi.Bende 16 haftamdayım ama hala kusuyorum tabi ilk günlerdeki gibi değil,çantamda her daim polşetimle geziyorum.Umarım benimki de artık geçer.

Bende de sabahları oluyordu
Sonra yemeklerden önce olmaya başladı
Mesela şimdi midem bulanıyor :)
Uyandığımda kafamı bile kaldırmadan yattığım yerden çubuk kraker yiyorum
Su içmek bulandırırmış ama bende yatıştırıyor bulantıyı
Limon yemek iyi geldi kahvaltıdan sonra tuzlayıp yiyorum

Kizlar ben de 7.haftadan 12.haftaya kadar cok cektim mide bulantisindan. Simdi 14.haftadayim, cok nadir oluyor cok sukur ama tiksintilerim devam ediyor maalesef, et, sut, balik, yumurta yiyemiyorum, dusuncesi bile mahvediyor beni. Bir de bende migren var, hamilelik vitaminlerini kullanmadigimda pek olmuyor. Eger siz de kullaniyorsaniz mide bulantisi veya basagrisi onlarin yan etkisi olabilir ki doktorum da teyit etti bunu.

Özellikle hamileliğin ilk 3 ayında sabahları bulantım çok oldu ilk hamileliğimde bulantıya ne iyi geldi derseniz limon efsane çözüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilenler bilir korkunç bir hamilelik geçiriyorum defalarca hastanede yatmak zorunda kaldım, ne ilaçlar fayda etti ne serumlar, çok kilo verdim, çok ağladım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Bana da hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi ama 14. haftadayım ve azalmaya başladı çok şükür.
Sabretmeye çalış bebeğin için, biliyorum çok zor ama geçecek inan. Allah yardımcın olsun.

Ş
Şu an ben o durumdayım.
İnşallah benim de 14 te hafifler ve geçer.
Gün sayıyorum artık ve çok yoruldum.

Ben senle ayni durumdayim salonumdan midem bulandi yumusatici deterjan oda kokusu herhangi bir koku beni mahvediyor ne zaman gececek sizin gecti mi ben suan 11.haftayim kusmalarim var ilac fayda etmiyor aksam yemeklerinden 2 3 saat sonra duzenli olarak kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…