Gebelikte mide bulantisi olanlarrrrr :(

Hiç midesi bulanmadan 9 ay gayet sağlıklı geçiren hamileler var. Bence korkma hiç :)

aslında hep pozitif düşünüyorum. Çünkü ben tüp bebek yaptırdım ve inan çok acı çektim. Rabbim bu kadar emeğimin sonucunu da bana güzel yaşatacak inanıyorum. Sadece tamam bulantı başladı 3 ay sürecek derken 3 günde birden bitti. Araştırdım da hani bulantının kesilmesi pek hayra alamet değil diyolar. Cumartesi olmayacak bana yaaa. Bir an evvel gitsem de bebeğimin kalp atışlarını duysammmmmmm

Çubuk kraker bile plastik gibi kokuyor banaa

Merhaba ben yeni katıldım , 13+4 gündeyim , çok çaresizim çünkü çevremdeki kimse beni anlamıyor, korkunç geçiriyorum 2. Hamileliğimide , tükrüğümü yutamıyorum ve annem bile hiç duymadım böyle şey diyor .yiyecek bişeyin yanında suya hasret bakıyorum çünkü sıvı aldığım an çıkartıyorum, midemdeki yanmadan bahsetmiyorum bile, doktorum zofran verdi , işe yaradı ama çok zor durumda kalmadan almıyorum.. İlk hamileliğimde 20 haftada gecmişti bundada böyle olacak belliki çünkü hiç azalmadı . Çocuguma yemek pişiremiyorum 2 aydır. Çok bunaldım.

Suana kadar hiç bulantım olmadı bünyeden bünyeye degisir sanirim ama kokulara duyarliligim arttı

En çok da bu anlamayanlara sinirleniyorum.Biz bunu yaşamadık, aaa kimse de görmedim. Biz yaşıyoruz ama. Yalan söyleyecek kadar mazoşist de değiliz. Siz de anlamak zorunda değilsiniz. Hiç aldırma bence onlara. Zofran ın bir zararı yok. İyi geliyorsa iç, ilk hamileliğimde de içmiştim (5 sene önce) bunda da içtim. İkinci gebelikte daha çabuk geçiyor. Ben de öyle oldu. Serum al kötü olduğunda. Kimseye aldırma lütfen. Çok sıkarlarsa aç buradaki insanların yazdıklarını okut. Sen tek değilsin. Bir sürüyüz bunu yaşayan.

Ben ilk hamileligimde de yasamadim hatta hiçbirşey yasamadim doktoruma soyledigimde zorun ne rahatsin iste diyordu bu hamileligimde de hiçbirşey hissetmiyordum aslında az da olsa bende birazcik hissetmek istiyorum

Suana kadar hiç bulantım olmadı bünyeden bünyeye degisir sanirim ama kokulara duyarliligim arttı

Ben ilk hamileligimde de yasamadim hatta hiçbirşey yasamadim doktoruma soyledigimde zorun ne rahatsin iste diyordu bu hamileligimde de hiçbirşey hissetmiyordum aslında az da olsa bende birazcik hissetmek istiyorum

Zaten mide bulantıları genelde 6.haftadan sonra başlıyor. Daha öncesinde uykuya düşkünlük oluyor sadece. Umarım sizinkiler hiç başlamaz bu kadar acı çekeceğimi bilsem hamile kalamazdım herhalde.

Ya benim sekızıncı haftam bulantıalr bes gün öncr basladı ancak sadece midenin asidi gibi birşey grliyor özelliklede ac karnına başka yediklerim pek gelmiyor
Allahım inşallah kısa sürede gecrr de hamileliğin tadını cıkartırız

kızlar günaydın. Ben 7+3 haftalık hamileyim. 5+2 de bulantılarım başladı. Ama 3 gün sonra geçti. Sonra gittim keseyi gördüm. Ama korkmaya başladım hani bulantı öyle aniden kesilir mi diye. Ama şükürler olsun gittik eşimle kalp atışlarını da duydum. Doktorum vesvese yapma bulantı olmaması süper bişey dedi. Annemin hamileliği de çok rahat geçmiş bana hamileyken. O yüzden inşallah bidaha başlamaz çünkü 3 gün bulantım oldu az daha ölüyodum yani o derece. Şükürler olsun ki hemen geçti. Ama ara ara bi öğürtü oluyo. Yanımdan limon ve çubuk kraker hiç eksik olmuyo. Azcık ağzıma atıyorum iyi oluyo. Doktorum sık sık yemek yiyeceksin dedi. Aç olduğunda insan daha çok bulanıyo. O yüzden benden tavsiye sık sık ve az yiyin. Mideniz hiç boş kalmasın. Allah bebeklerimizi hayırlısı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh

Evet kaç gündür burada yazdıklarınızı okuyarak rahatlıyorum , çok tesekkurler

Doğum oldu Sağlıklı bi Oğlum oldu o sıkıntıların hepsi geriden kaldı. Normal doğumm yaptım
Şimdi bana sorsalar doğum mu zor bulantılar mı diye ben bulantılar derim
Doğum dediğin bi gün sürüyo bulantılar 5ay

Valla bu mide bulantisindan ben de cok dertliyim ya. Okudukca kendimden bir seyler gordum kizlar. 8 hafta oldu benim de. 2 haftadir cok fenayim. Bugun agladim artik sinirden calisirken cok zor evde cok zor ne yapacagimi sasirdim evinden tiksinir mi bi insan yaa inanin tiksindimm eve gelmek istemiyorum bi koku var sanki ozellikle mutfaga girmek istemiyorum.esime uzuluyorum bu sefer agzima tulbent baglayip giriyorum mutfaga. Ama gunum gunumu tutmuyor bu aksam hicbir sey yiyemedim mesela yattim kaldim oyle. Gecsin bir an once..

Benimde 7. Haftam. Bulantının yanında çok fazla halsizliğim var.tansiyonum Düşüyor sürekli.bayıldım bi kez .karnımda da sürekli Ağrı oluyor

Merhaba arkadaşlar. Temmuz 24 de adetim başladı.7-8 gün sonra bitti. Eşimle 4-5gün beraber olduk.ben de 1-1,5 haftadır acayip bulantı,halsizlik ve başımda ağırlık var. Bir ara her yemekten sonra tiksinip istifra ettiğim için acile gitmek zorunda kaldım aşırı halsizlikten. Tüm tahliller yapıldı gebelikte tabii çıkmadı. Acil genel cerraha,kbb, gastroloji dahil hepsine çıktım sonuçlar temiz. Ama tam iyiyim diyorum. Bir koku duyuyorum içim kalkıyor. Ya da bir odadan bir odaya gideyim veya dışarı çıkıp biraz kafamı dağıtayım diyorum.tabii birşeyler yiyorum.halsizlik ve bulantı hissetsem de tutuyorum kendimi ama eve gelince durum vahim Sonuç istifra ve halsizlik tabii 4-5 gün önce ev de tekrar idrar testi yaptım sonuç negatif. Ayrıca sağdan sola bile dönerken başım dönüyor bazen ya da ayaktayken arkayı dönünce sanki dengemi kaybediyorum acayip karnım çıktı.bazen Uzandığımda da sanki göbek deliğimin alt bölgesi geriliyorveya ağrım oluyor hafif gebelik testlerde daha çıkmıyor olabilir mi? Hamilelik geçiren arkadaşlar deneyimli ne de olsa şimdiden teş.ederim

Ah ah hepiniz sağlıkla doğurmuşsunuzdur inşallah, şimdi sıra bizde bulantıdan ölüyorum 13+5günlük hamileyim arada biraz hafifliyor sonra yine geri geliyor Allah yardımcımız olsun, çekmeyen bilmez Vallah

Benimde 5 haftada basladi simdi 12 haftada ama cok fena su yemek hic bisey yiyemiyorum hersey kokuyo igreniyorum faln ama dun mide bulantisi ilac ictim zorla meyve suyuyla karistirdim ve yemk yiyebildim ama yemegi ben yapmadim eşim yaptı 5 kilo verdim herkez laf yapio bıktim sanki naz yapiyoruzz

Sutun icine toz zencefil katip ictim biraz rahatlatiyordu.
Bebek bakmakmi hamilelikmi zor diyorlar
Kesinlikle hamilelik zor

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Midesi bulanmadan hamilelik geçiren yok mu cok merak ettim??
Benim de 4 haftalık şuan mide bulantım yok çok korkuyorum

Birde gözünü kapattığında dönme dolap gibi dönme yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…