- 7 Mayıs 2013
- 198
- 67
-
- Konu Sahibi Yusuf misali
Hiç midesi bulanmadan 9 ay gayet sağlıklı geçiren hamileler var. Bence korkma hiç :)
Çubuk kraker bile plastik gibi kokuyor banaasizleri bu sabah mide bulantısıyla uyandığımda anladımhiç anlamamayı tercih ederdim tabi:) bu ne ya sabah 6dan beri midem ağzımda dolaşıyorum umarım çok sürmez bu durum. Sabah yataktan kalkmadan önce çubuk kraker yemek biraz iyi geliyormuş.Allah yardımcımız olsun hepimizin
En çok da bu anlamayanlara sinirleniyorum.Biz bunu yaşamadık, aaa kimse de görmedim. Biz yaşıyoruz ama. Yalan söyleyecek kadar mazoşist de değiliz. Siz de anlamak zorunda değilsiniz. Hiç aldırma bence onlara. Zofran ın bir zararı yok. İyi geliyorsa iç, ilk hamileliğimde de içmiştim (5 sene önce) bunda da içtim. İkinci gebelikte daha çabuk geçiyor. Ben de öyle oldu. Serum al kötü olduğunda. Kimseye aldırma lütfen. Çok sıkarlarsa aç buradaki insanların yazdıklarını okut. Sen tek değilsin. Bir sürüyüz bunu yaşayan.Merhaba ben yeni katıldım , 13+4 gündeyim , çok çaresizim çünkü çevremdeki kimse beni anlamıyor, korkunç geçiriyorum 2. Hamileliğimide , tükrüğümü yutamıyorum ve annem bile hiç duymadım böyle şey diyor.yiyecek bişeyin yanında suya hasret bakıyorum çünkü sıvı aldığım an çıkartıyorum, midemdeki yanmadan bahsetmiyorum bile, doktorum zofran verdi , işe yaradı ama çok zor durumda kalmadan almıyorum.. İlk hamileliğimde 20 haftada gecmişti bundada böyle olacak belliki çünkü hiç azalmadı . Çocuguma yemek pişiremiyorum 2 aydır. Çok bunaldım.
Suana kadar hiç bulantım olmadı bünyeden bünyeye degisir sanirim ama kokulara duyarliligim arttı
Ben ilk hamileligimde de yasamadim hatta hiçbirşey yasamadim doktoruma soyledigimde zorun ne rahatsin iste diyordu bu hamileligimde de hiçbirşey hissetmiyordum aslında az da olsa bende birazcik hissetmek istiyorum
En çok da bu anlamayanlara sinirleniyorum.Biz bunu yaşamadık, aaa kimse de görmedim. Biz yaşıyoruz ama. Yalan söyleyecek kadar mazoşist de değiliz. Siz de anlamak zorunda değilsiniz. Hiç aldırma bence onlara. Zofran ın bir zararı yok. İyi geliyorsa iç, ilk hamileliğimde de içmiştim (5 sene önce) bunda da içtim. İkinci gebelikte daha çabuk geçiyor. Ben de öyle oldu. Serum al kötü olduğunda. Kimseye aldırma lütfen. Çok sıkarlarsa aç buradaki insanların yazdıklarını okut. Sen tek değilsin. Bir sürüyüz bunu yaşayan.
Doğum oldu Sağlıklı bi Oğlum oldu o sıkıntıların hepsi geriden kaldı. Normal doğumm yaptımYusuf misali sen de benim gibi annene mi yerleştin ben de geçtiğimiz iki hafta annemde kalmıştm iyi geliyor gerçekten. Ben de gene biraz daha rapor alabilsem keşke ( işe gitmek bir işkence geliyor ne yiyeceğimi düşünmekten. Düşük tehlikeni de atlatırsın inşallah en yakın zamanda. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin. Bize de tabii
Benimde 5 haftada basladi simdi 12 haftada ama cok fena su yemek hic bisey yiyemiyorum hersey kokuyo igreniyorum faln ama dun mide bulantisi ilac ictim zorla meyve suyuyla karistirdim ve yemk yiyebildim ama yemegi ben yapmadim eşim yaptı 5 kilo verdim herkez laf yapio bıktim sanki naz yapiyoruzz7 haftalik hamileyim dun gece saat 2 ye kadar agladim sizlandim gozumu kapatsam bile mide bulantim gecmiyo once sadece gunduzleri oluyordu simdi gece gunduz fark etmiyo cok kotuyum hersey kokuyo burnuma cnm hicbisey yemek istemiyo herseyi denedim gecmiyo sanki sonsuza kadar boyle kalacak bu bulanti yardimmm edin caresi yok mu