Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Çok güzel canim

Günaydın.Ben Bu sabah bir sok daha yaşadım.Kilom 57.75 Coştum ben.Kilom sapıttı.Yine bir kilodan fazla almışımAma sorun değil mi diyorduk Ne diyorduk

Günaydın.Ben Bu sabah bir sok daha yaşadım.Kilom 57.75 Coştum ben.Kilom sapıttı.Yine bir kilodan fazla almışımAma sorun değil mi diyorduk Ne diyorduk
Zayıf olduğun için o kadarcık almazsan olmaz tehlikeli sen almazsan bebek senden kullanacak sende de kilo yok depolarını tüketir yarim yarim al

archimom merhaba canım bende katılabilir miyim araniza. 78 le hamile kaldım 17. Haftadaki kontrolde 4.5 kilo almıştım bile doktor çok almışsın deyince dikkat etmeye başladım porsiyon azalttım bide düzenli yürüyüşe başladım bazen 83 üzerine çıksam da şuan 82.4 deyim 17. Haftadan sonra kilo almamış oluyorum ☺☺ boy 1.77 bu arada

Zayıf olduğun için o kadarcık almazsan olmaz tehlikeli sen almazsan bebek senden kullanacak sende de kilo yok depolarını tüketir yarim yarim al
Zaten haftalık kilo hedefim yarım kiloydu.Ancak iki haftada iki kilo aldım.Bunun son ayları var malum.Son aylarda daha fazla kilo alınıyor.Bu yüzden bu gidişe bir dur demeliyim.

Günaydın
Ben de bildirimimi yapayım bu sabah 82,1
3 haftadır aynı kilolarda gidip geliyorum üstüne çıkmadım hatta altındayım çok mutluyum umarım durmuştur kilo alımım. 32. Haftam bitiyor daha 8 hafta var, 85 olmak istemiyorum doğumda

Evet öyle görünüyor sonrada başladığım yere dönerim inşallah 60 kg a
Sende böyle gidersen 10 kg bile olmayacak aldığın kilolar
Hemen dönersin başladığın yere.10 kg direkt gidiyor zaten canım.Umarım ben de 7-8 kiloyla tamamlarım söylediğin gibi.Şu mide ağrısı biraz zorluyor beni ama ne kullanabilirim mide için bilmiyorum

HİİİİÇ BİRŞEY OLMAZ 57.8 nedir yaaa 10 kg olsan ne olacak.Dert etmiyoruz evet.
Hoşgeldiniz,memnuniyetle ekledim listeye..Sizin de benim gibi olmuş..Hızlıca gidip dur demişsiniz..Çok iyi bence durum.Boy da iyiymiş bu arada
Olmazsın bence çok iyi gidiyorsun canım
Günaydın
archimom
Cnm 62.4 gösterdi bugün tartı
E o kadarcık olur Biraz kilo al di mi ama..21.HAFTADA -2.6 NEDİR ARKADAŞ

Buda benim güncelim 63.4 gecen hafta 1 kilo almıştım haftada hamur işini çok abartıp bu hafta sebze haftası yaptım 2 kaçamakla 400 gram almışım şükür

Hoşgeldiniz,memnuniyetle ekledim listeye..Sizin de benim gibi olmuş..Hızlıca gidip dur demişsiniz..Çok iyi bence durum.Boy da iyiymiş bu arada
Epeydir okuyorum aslında bu topigi uzaktan uzaktan☺☺şuan sende çok iyi gidiyorsun gebelik olunca vücut daha çok savunma yapıyor sanırım o yüzden yavaş veriliyor. Bu arada 400 tllik baskulun hayırlı olsun umarım hep istediğin rakamları gösterir sana

Buda benim güncelim 63.4 gecen hafta 1 kilo almıştım haftada hamur işini çok abartıp bu hafta sebze haftası yaptım 2 kaçamakla 400 gram almışım şükür
Evet evet güzel olmuş bu hafta
Hiç kilo almamışsın bu hafta
Teşekkür ederim.Tabi..Vücudun hamilelikte görevi yağ depolamak,kilo vermek değil.Ona rağmen 2 kilo civarı kaybetmiş oldum.Valla hiç pişman olmadım 50 liralık tartılara bakarken birdenbire alıverdim benle yaşlanır artık tartı
Güncel 53 kilo boy 1.57 14 hafta
1 haftada 1.5 kilo civarı mı aldın canım ? Bir de 15.haftadasın değil mi?Bitirdiğimiz değil içinde bulunduğumuz haftayı yazıyorum

Çok güzel gidiyorsun canım bende sana katılırım pazartesi günü diyetisyen e gideceğim dün ayrıntılı ultrason muayenem vardı son ayda birden kilo aldım ya bende polikistik over var o yüzden hoca şeker de olabilir bide göbek çevren çok yağlanmış dikkat et diyet uygula dedi bende şimdiden başladım dikkat etmeye ama diyetisyen daha iyi yönlendirir diye pazartesi gideceğim inşallah

Geçmiş olsun canım.Çok iyi olur.Şeker yükleme yaptıracak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…