Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

ugurbocuuu ugurbocuuu Nasılsın canım kontrolün yarın herhalde.Sesin çıkmadı
Iyiyim canım yarın kontrol var evet 36 haftam bitti bakalım dr ne diyecek bu aralar karnim biraz indi galiba ki yemek yiyebiliyorum
Ama hormonlar beni ele geçirdi iyice lohusa sendromu erken başlıyor çok ağlamaklıyım kim ne dese dolu dolu oluyorum çok sinirli oluyorum bir an evvel normale dönesim var dr ısrar etmezse 39 haftayı bekleyecek güç bulamıyorum 38 doldu mu artik al bebegi diyeceğim inşallah kabul eder

Iyiyim canım yarın kontrol var evet 36 haftam bitti bakalım dr ne diyecek bu aralar karnim biraz indi galiba ki yemek yiyebiliyorum
Ama hormonlar beni ele geçirdi iyice lohusa sendromu erken başlıyor çok ağlamaklıyım kim ne dese dolu dolu oluyorum çok sinirli oluyorum bir an evvel normale dönesim var dr ısrar etmezse 39 haftayı bekleyecek güç bulamıyorum 38 doldu mu artik al bebegi diyeceğim inşallah kabul eder
Hmm önceki gebeliklerinde olmuş muydu depresyon kuzum?

Hep var yatkınlık zaten hamileliklerde doğumlarda ve adet dönemlerinde daha da artıyor zaten
Sen nasılsın ne zaman diyetisyen günün
Bende olmadı kişiden kişiye değişiyor tabi.Bir de ben normalde de depresyona yatkın değilim. Kendini şartlama yine de...Bazen hamilelik berbat gecer dogumdan sonra günes acar,bazen tam tersi olur...Sen de sıkılmışsındır artık.38+ lardan sonra almayı kabul eder diye düşünüyrum sen teklifini yap.Benim diyetim iyi gidiyor toplamda 2 kilo civarı vermiş oldum 3 haftada.Kontrol haftaya perşembe

Kızlar herkese günaydın.Tartım bozuldu.Sinbo idi Şok tan almıştım.Onlar 2 yılda bozuluyor zaten..Bana önerebileceğiniz aşırı pahalı olmayan kaliteli ama uygun fiyatlı (40-80 TL) tartı var mi kullandiklariniz nasıl?

Kızlar herkese günaydın.Tartım bozuldu.Sinbo idi Şok tan almıştım.Onlar 2 yılda bozuluyor zaten..Bana önerebileceğiniz aşırı pahalı olmayan kaliteli ama uygun fiyatlı (40-80 TL) tartı var mi kullandiklariniz nasıl?
Canım bende önce sinbo kullanıyordum cam oğlum kırdı sonra yine şok markete premier gelmiş onun aynısı cam tartı ondan aldım 30 40 liraya almıştım geçen yıl herkes fazla tartıyor diyor ama şimdi hastaneye de gidip geliyoruz ya hastaneyle kıyas ediyorum tam tartıyor
Yine bim şok a101 lere bakabilirsin yada trendyol dan sinbonun kinden getirebilirsin

Canım bende önce sinbo kullanıyordum cam oğlum kırdı sonra yine şok markete premier gelmiş onun aynısı cam tartı ondan aldım 30 40 liraya almıştım geçen yıl herkes fazla tartıyor diyor ama şimdi hastaneye de gidip geliyoruz ya hastaneyle kıyas ediyorum tam tartıyor
Yine bim şok a101 lere bakabilirsin yada trendyol dan sinbonun kinden getirebilirsin
Selam canım öyle birşey yaptım ki evlere şenlik.İnternette yorumları okuya okuya Diyetistyenlerin kullandığı tanita nın ev tipi olanına kadar çıktım.Vee 400 TL ye aldım. :olamaz: Vücut analizli tartı.Gerçi vücut analizini tabi ki oranlayarak yapıyordur gerçek analiz yaptığını sanmam ama yorumlara göre asla bozulmayan uzun yıllar kullanılan aşırı hassas ve kaliteli bir tartı..Aldım gitti valla.Kendimi şımartayım..Ne de olsa bebek için masrafım olmayacak herşeyim hazır
Dr dan çıktım bebek iyi 2.550 gr sezaryen günüm 2 kasım 38 buçuk haftada kilomu yarın guncelliycem bugün dr da çantayla şal la tartıldım sabah açken atarim ama aldım bu hafta🤭🤫
Çok sevindim.Doğana kadar 3000 gr olur canım.Yani 18 günün kaldı.Hadi bakalım geri sayım başladı.

Dr dan çıktım bebek iyi 2.550 gr sezaryen günüm 2 kasım 38 buçuk haftada kilomu yarın guncelliycem bugün dr da çantayla şal la tartıldım sabah açken atarim ama aldım bu hafta🤭🤫
Canin sağolsun al canım birşey olmaz.Bebegin kilosu gayet iyi.Cevap vermedin tekrar yazayım dedim.Normalde hemen buralarda olurdun.Bu ara sık girmiyorsun merak etmiyor da değilim

Selam canım öyle birşey yaptım ki evlere şenlik.İnternette yorumları okuya okuya Diyetistyenlerin kullandığı tanita nın ev tipi olanına kadar çıktım.Vee 400 TL ye aldım. :olamaz: Vücut analizli tartı.Gerçi vücut analizini tabi ki oranlayarak yapıyordur gerçek analiz yaptığını sanmam ama yorumlara göre asla bozulmayan uzun yıllar kullanılan aşırı hassas ve kaliteli bir tartı..Aldım gitti valla.Kendimi şımartayım..Ne de olsa bebek için masrafım olmayacak herşeyim hazır

Çok sevindim.Doğana kadar 3000 gr olur canım.Yani 18 günün kaldı.Hadi bakalım geri sayım başladı.
Ayy 400 tl ye tartı mi aldın kız 😳 ben o markayı duymuştum ama alamam bu klasik tartilar yeter artar bana😂
Bebek de evet doğuma kadar artık ne kadar büyürse inşallah olduğu kadar son 17 gün artık şafak sayicam

Canin sağolsun al canım birşey olmaz.Bebegin kilosu gayet iyi.Cevap vermedin tekrar yazayım dedim.Normalde hemen buralarda olurdun.Bu ara sık girmiyorsun merak etmiyor da değilim
Alıyorum sanırım🙈 inan normal zamandan 300 400 kalori fazladan alarak beslenen diyorlar ya bu aylarda ben öyle beslensem sanırım kilom uçardı ne ekmek var ne hamur işi ne öyle aman aman tatlı türü bi nest ye girerken çikolata yediriyorlar o m yine de vücut depolama modunda
Evet önceleri çok girerdim foruma şimdi günüm bitiyor ya temizlik dolap içi dökme vs uğraşıyorum
Son hazırlıklar artık

Ayy 400 tl ye tartı mi aldın kız 😳 ben o markayı duymuştum ama alamam bu klasik tartilar yeter artar bana😂
Bebek de evet doğuma kadar artık ne kadar büyürse inşallah olduğu kadar son 17 gün artık şafak sayicam
Aldim valla.Benimle yaşlanır inşallah.Buyur buyur dediğim gibi ben 3000 - 3100 olur diye tahmin ediyorum ama sen de son zamanlar biraz güzel beslen. Proteini ,yesilligi falan arttir iyice

Ben de tam a101e tartı geliyormuş 50 liraya diye sana haber vermeye gelmiştim ki ne göreyim🙊😁😁 hayırlı olsun canım pazar sabahı tartı sırası yapalım sende😁😁

archimom archimom sen ne yapıyorsun senin nasıl geçiyor hamilelik seninde son trimester a giriyorsun artık kış annesi olacaksın
Evet,3.trimestera girdim...İyi geçiyor şimdilik canım..Biraz midem ağrıyor..Sanırım beslenme değişikliği yüzünden oldu.Geçici bir durumdur diye düşünüyorum.Evet ya yılbaşı bebeği olacak kısmetse bizim bızdık.

Günaydın kızlar.Sabahin köründe kalkıp bir daha da uyuyamıyorum.Vücudun doğumdan sonraki uykusuzluğa hazırlanma şekli ;tatbikat.Halbuki ne gerek var :confused: :ıslık: Bu haftasonunun ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman.Kisa bir özet geceyim hem.78 civarı hamile kaldım,aslında hamile kaldığım zamanda 80 de hamileliği öğrendiğimde 78 di ,78i baz aldım o yüzden..Diyet yapıyordum o ara hamilelik oldu iste..Ilk haftalar 76 ya düştüm.22-23.haftalar civarı 85.5 i gördüm.Simdi 83.4 e düştüm tekrar.Saglikli beslenme yapıyorum.Herkese sevgiler,mutlu haftasonlari

X