- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.801
Hakkımı helal etmiyorum valla istediğini yapsinlarBi rahat bırakın demi ya sanki normal bir zamanda tövbe estağfirullahben düşünemiyorum bile hiç kimseyi istemiyorum sürekli halsizim zaten bide başkasının tantanasi hemde senin durumunda inşallah çeker giderler
Bugun ne yaptı bakBi de kayınpederini mi çağırmış Allam ben durduğum yerde deli oldum.Gelip döveceğim o kadını Ne biçim insanlar bunlar ya.Kayınpederin sana ebelik mi yapacakmış
Ben de 83.9 u gördüm canım.Son 3 haftada 1.5 kilo kadar verdim şükür.Azalıştayım.Aramızdaki farkı kapatıyorsun hehe
Canım eşinle problemlerini bir kenara bırak.Eşinin salak ailesine de hiç yüz verme.Sen işine gücüne bak.Bunlara mesafe koyunca iyi olur.
Gitti değil mi şimdi şükürBugun ne yaptı bak
Bunu köye götürmek icin bi akrabası geldi arabayla evin asagisinda bunu bekliyo
Ben dün hastaneden çıktım geldiğimden beri kıvranıyorum hala sancım var su almak icin bile kaldırmadı eşim beni
Bunu almaya gelenler asagida bekliyo buda hazırlandı İncek , bana dedi ki sende gel asagi onları yolcula ayıp olur
Ben şokkk . Adim atamıyorum sancidan bana dediğine bak ! Bidaha üstümü giyicem falan dedim olsun al hemen üzerine bisey dedi
Neyse sinirden patlayarak indim arabaya bindi defolup gitti bende eve çıktım hırsımı alamadim
Aradim onu dedim ki ben onları yolculamak zorunda değilim beni niye asagi sürüyosun benim durumum belli doktor wc dişi ayağa kalkmicaksin dedi dedim söylendim kapattim eşim geldi onada anlattım ara anneni bir daha boyle sacmalik istemiyorum yeter artık dedim o beni düşünmüyor ben milleti niye düşüncem dedim
Annesini aradı sen niye bu kızı karnı burnunda asagi indiriyon anne falan dedi söylendi
E oğlum hava alsın istedim diyo salak sanki benim hava almalik halim var aptal
Eşimde bana kızdı sen niye iniyosun asagi falan
Fazla uzattım yaaani kaynana bugun aptalliga imza attı notunu verdim bugun beyin fakiri
Canım ilk 2 doğumunda oğulların kaçar kilo doğdu ve haftaları neydi ?Nasılsınız kızlar kv konularını okuyorum ve çok asabım bozuluyor kötü kötü konuşasım geliyor
Benim cuma dr kontrolüm var sonra doğuma günüm belli olacak karnım da halen küçük hiç 36 haftalık gibi değil aldığım kilo da 28 haftadan beri aynı 68 69 arası gidip geliyorum şimdi de doğum hazırlığı evde temizlik iş güç hiç kilo alamıyorum 69 la giderim heralde doğuma önümüzdeki haftalarda da almazsam bebek de cuma yeniden bakılacak ama ancak 2 buçuk kilo doğacak gibi görünüyor yeter ki sağlıklı olsun da diyorum bende napalim
1 kilocuk almışım ama nstde ağrım çıktı erken doğum olabilir dediler o telaşla pek gelemedim buralara.@Nurov , @Pelusyastik , @oxfordlu ,@Torvi ,@sumici ,@Mugolata ,@zezesu ,@diyetlikadn ,@Hufezaa ,@MelekBusran ,@Lakimgril ,akayy ,@KaRaKiZ3834 ,@iSsra , Sistematik- ,@Mervecyln ,@Bahar2930 ,@Asss aaa ,@kelebek1388 Kızlar nerelerdesiniz bildirimleri alalım
Merhaba,cok gecmis olsun.Şimdi herşey yolundadir umarım.Kacinci haftadasınız da sancı cıktı1 kilocuk almışım ama nstde ağrım çıktı erken doğum olabilir dediler o telaşla pek gelemedim buralara.
Kızlar merhaba ben de gebelikte kilo takibi ve sağlıklı beslenmek için paylaşımlarınızı takip edeceğim
Boy: 175
Başlangıç kg :73
6 haftalık gebeyim suanki kg 75
YaaaYaaasss sinirlerim bozuldu
Ay valla yaa nerden nereye
Bu arada kilomuz aynı şu an.Topigin en kilolusu değilim artıkAy valla yaa nerden nereyesağlıkla kucagimiza aldığımız zamanlarıda görürüz inşallah
Hahahaha merak etme ben herkese fark atarım bu gidişleBu arada kilomuz aynı şu an.Topigin en kilolusu değilim artıkSenle paylaşıyoruz.Tabi nerdeyse 15 cm boy farkıyla
Hamileliğini stresli geciriyorsun.Herşeyi unut özüne dön,yapabiliyorsan yuruyus cok iyi geliyor. Mutluluk hormonu da salgılandığı için.Boyun var kilo çok ta önemli değilHahahaha merak etme ben herkese fark atarım bu gidişle
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum canım . Insan zaten her şeye alışıyor basta yasadigin hayal kırıklığı ile şimdiki inan bir olmuyor . Ormanın içindeyim zaten her fırsatta yürüyorum.Hamileliğini stresli geciriyorsun.Herşeyi unut özüne dön,yapabiliyorsan yuruyus cok iyi geliyor. Mutluluk hormonu da salgılandığı için.Boyun var kilo çok ta önemli değil
Vaay benim yazinki halim.Yazin ben de ormandaydım.Bu arada boyun uzun olduğu için gayet fitsinElimden geldiğince takmamaya çalışıyorum canım . Insan zaten her şeye alışıyor basta yasadigin hayal kırıklığı ile şimdiki inan bir olmuyor . Ormanın içindeyim zaten her fırsatta yürüyorum.
Bkz;
Sağol canım benim aynen minnoslarimiz gelsin sağlıklaVaay benim yazinki halim.Yazin ben de ormandaydım.Bu arada boyun uzun olduğu için gayet fitsinHerşey çok güzel olur minnoş gelsin de