Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet evet güzel olmuş bu hafta :KK50:

Hiç kilo almamışsın bu hafta

Teşekkür ederim.Tabi..Vücudun hamilelikte görevi yağ depolamak,kilo vermek değil.Ona rağmen 2 kilo civarı kaybetmiş oldum.Valla hiç pişman olmadım 50 liralık tartılara bakarken birdenbire alıverdim benle yaşlanır artık tartı :dondurma:

1 haftada 1.5 kilo civarı mı aldın canım ? Bir de 15.haftadasın değil mi?Bitirdiğimiz değil içinde bulunduğumuz haftayı yazıyorum
Şimdi söyle 52 yle başladım 51 düştüm tekrar bir 52 olup bugün 53 oldum 😨 açıkçası bende anlamadım 😂

Günaydın kızlar bugün 71.7ciktim ama vücudum sis ödem olduğunu düşünüyorum
Günaydın canım olabilir..Bazen gün gün değişiyor.Ben dün 83.4 tüm bugün 82.8 çıktım.Dikkate almıyorum çünkü ishalim.Dun özellikle bayagi su kaybettigimi düşünüyorum tuvaletten cikamadim Sürekli su içiyorum.Oyle dalgalanmalar oluyor.

Bu sabah 67 çıktım
Günaydın,1 haftada 1.5 kg almış görünüyorsunuz ama olsun.24.haftaya göre +2.5 çok güzel bir skor.Dusuk kiloda olduğunuz halde.Kilo azsa vücut depolamaya daha eğilimli oluyor ama sağlıklı besleniyorsunuz sanırım.Bir de profilinizin altinda gebelik takvimi olmadigi icin kiilo bildirimi yaparken haftayı da belirtirsek sevinirim,mutlu hafta sonları 😊

Günaydın,1 haftada 1.5 kg almış görünüyorsunuz ama olsun.24.haftaya göre +2.5 çok güzel bir skor.Dusuk kiloda olduğunuz halde.Kilo azsa vücut depolamaya daha eğilimli oluyor ama sağlıklı besleniyorsunuz sanırım.Bir de profilinizin altinda gebelik takvimi olmadigi icin kiilo bildirimi yaparken haftayı da belirtirsek sevinirim,mutlu hafta sonları 😊
Aslında pek sağlıklık beslenmiyorum galiba neden başta az kilo aldım bilmiyorum kusma falan da yaşamadım. Gebelik haftam 23artı6

Günaydın canım olabilir..Bazen gün gün değişiyor.Ben dün 83.4 tüm bugün 82.8 çıktım.Dikkate almıyorum çünkü ishalim.Dun özellikle bayagi su kaybettigimi düşünüyorum tuvaletten cikamadim Sürekli su içiyorum.Oyle dalgalanmalar oluyor.
Haklısın canım Allah şifa versin inşallah sanada

X