- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.861
Şimdi söyle 52 yle başladım 51 düştüm tekrar bir 52 olup bugün 53 oldumEvet evet güzel olmuş bu hafta
Hiç kilo almamışsın bu hafta
Teşekkür ederim.Tabi..Vücudun hamilelikte görevi yağ depolamak,kilo vermek değil.Ona rağmen 2 kilo civarı kaybetmiş oldum.Valla hiç pişman olmadım 50 liralık tartılara bakarken birdenbire alıverdim benle yaşlanır artık tartı
1 haftada 1.5 kilo civarı mı aldın canım ? Bir de 15.haftadasın değil mi?Bitirdiğimiz değil içinde bulunduğumuz haftayı yazıyorum
Canım zaten 57.6 imişsin 200 gr almışsın cok normal değil mi?Merhaba kızlar, ben de bu sabah 57.8 i gördüm
Yok canim 33e yeni girdimCanim tam haftan ve günün nedir bugün itibariyle ?33 u doldurdun sanırım
İnsallah canimMerhaba herkese
Sistematik- olanlara çok üzüldüm inşallah bebeklerin biraz daha sabreder edemezlerse de sağlıkla gelirler
Bende 62.4 çıktım bu hafta
1 hafta daha sıkıntısız geçer umarım.34 hafta doldururlarsa çok daha iyi olur tabiYok canim 33e yeni girdim
Yerinde olmayı ne çok isterdim masaallah nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum benMerhaba kızlar, ben de bu sabah 57.8 i gördüm
Günaydın canım olabilir..Bazen gün gün değişiyor.Ben dün 83.4 tüm bugün 82.8 çıktım.Dikkate almıyorum çünkü ishalim.Dun özellikle bayagi su kaybettigimi düşünüyorum tuvaletten cikamadim Sürekli su içiyorum.Oyle dalgalanmalar oluyor.Günaydın kızlar bugün 71.7ciktim ama vücudum sis ödem olduğunu düşünüyorum
Gunaydin Vaaaaw kilo verilmiş.Ben de 82.8 çıktım ama birkaç gündür ishal olduğum için dikkate almıyorum.Tartim ilk çıktığımda doğru tartiyor sonra sapıtıyor zaten.Heyecanla yeni tartımı bekliyorum o da gelemediGünaydın 82.9
Aynen ben de sizin gibiyim.Ama ben neredeyse değil baya baya haftada bir kilo alıyorumYerinde olmayı ne çok isterdim masaallah nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum ben
Günaydın,1 haftada 1.5 kg almış görünüyorsunuz ama olsun.24.haftaya göre +2.5 çok güzel bir skor.Dusuk kiloda olduğunuz halde.Kilo azsa vücut depolamaya daha eğilimli oluyor ama sağlıklı besleniyorsunuz sanırım.Bir de profilinizin altinda gebelik takvimi olmadigi icin kiilo bildirimi yaparken haftayı da belirtirsek sevinirim,mutlu hafta sonlarıBu sabah 67 çıktım
Aslında pek sağlıklık beslenmiyorum galiba neden başta az kilo aldım bilmiyorum kusma falan da yaşamadım. Gebelik haftam 23artı6Günaydın,1 haftada 1.5 kg almış görünüyorsunuz ama olsun.24.haftaya göre +2.5 çok güzel bir skor.Dusuk kiloda olduğunuz halde.Kilo azsa vücut depolamaya daha eğilimli oluyor ama sağlıklı besleniyorsunuz sanırım.Bir de profilinizin altinda gebelik takvimi olmadigi icin kiilo bildirimi yaparken haftayı da belirtirsek sevinirim,mutlu hafta sonları
Haklısın canım Allah şifa versin inşallah sanadaGünaydın canım olabilir..Bazen gün gün değişiyor.Ben dün 83.4 tüm bugün 82.8 çıktım.Dikkate almıyorum çünkü ishalim.Dun özellikle bayagi su kaybettigimi düşünüyorum tuvaletten cikamadim Sürekli su içiyorum.Oyle dalgalanmalar oluyor.