Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

ugurbocuuu devam mı spora kilo vermeye.? Nasıl motive oluyorsun iştahın yok mu?
Yürüyorum canım benim ama fazla yürüyemiyorum gunluk 20 dk artık çok yoruluyorum bugunlerde bnm iştahım cok kesildi bebek mideye baskı yaptığından midir nedir yer yok fazla yiyesim olmuyor yersem midem yanıyor kaburgalarım batıyor o yüzden birazda yiyemiyorum şimdi bi tartılayım bakalım kac geleceğim
Daha da vermişim canım 67.9 kg geldim

Merhabalar :)
Bu haftalarda sizinde karnınızda yamukluk oluyomuydu bi kaç dk sonra normale dönen bebek midir yoksa kasılma gibi bir şey mi acaba
O haftalarda benimde oluyordu gerçi hala değişmedi karnım sürekli değişkenlik halinde :) endişe edilecek bir şey değil bebeğin pozisyonuna bağlı

Son 3 gündür her sabah 30 dk yürüyüş yapıyorum havalar iyice soğumadan en azından 40 gün filan böyle yürüyebilmek hedefim
Hatta bu sabah yağmur yağıyordu şemsiye ile yürüdüm umarım devam ettirebilirim

Aslında doğru söylüyorsun bende halsiz oluyorum az yürüyorum bu günlerde ama bir kac hafta daha yürümek gerek yağmurlar iyice başlamadan benim zaten 5 6 haftam ancak var doğuma son haftalar hazırlıkla temizlikle geçer zaten şu bir kac hafta devam edeyim kansızlığım var o da halsizlik yapıyor

Benim kilomu kabizlikta cok etkiliyor bazen rahat oluyorum ama bu hafta yine berbat durumdayim tam 9 gundur çıkamıyorum.onca lifli meyve su nereye gidiyor anlamıyorum
Evet oluyor ya bazen ne kadar lifli de beslensek yeşillik de yesek tıkanıklık oluyor benimde normal zamanda da çok olur du kabızlık şimdi gebelikde çok etkiliyor

Ben öğleden sonra çok halsizleşiyorum normalde gündüz uyuyabilen birisi değilim ama bazen uyuyorum dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…