Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet oluyor ya bazen ne kadar lifli de beslensek yeşillik de yesek tıkanıklık oluyor benimde normal zamanda da çok olur du kabızlık şimdi gebelikde çok etkiliyor
Benim kilomu kabizlikta cok etkiliyor bazen rahat oluyorum ama bu hafta yine berbat durumdayim tam 9 gundur çıkamıyorum.onca lifli meyve su nereye gidiyor anlamıyorum
Evet oluyor ya bazen ne kadar lifli de beslensek yeşillik de yesek tıkanıklık oluyor benimde normal zamanda da çok olur du kabızlık şimdi gebelikde çok etkiliyor
Magnezyum kullanıyorum ben kabızlık hic olmuyor

her gün, olmazsa her iki günde bir yürüyüş yapıyorum. buna rağmen 10 kilo almışım. öyle şekerli veya yağlı da beslenmiyorum.
Bence 31.hafta için 10 kg çok fazla değil.Eğer başlangıç kilonuz fazla ise max.7-11 kg, normal kiloda iseniz 10-15 kg alabilirsiniz

Sağlık ocaginda yazdır istersen.Ya da eczaneden alabilirsin.Zarari yok sonuçta magnezyum
Ilaclarimi temin ettik.Yazmis tablet olandan ins faydasını gorurum.
Bu arada benim cok fazla vitaminim ilacim var.Aslinda kan degerlerimin hepsi cok normal hatta cokta begendi degerleri.
1 tanesi Demir ll sülfat folik asit var icinde
1 tanesi decavit ondada bir suru vitamin var
1 tane ozel olarak tavsiye ettigi kapsul var icinde tum vit.mineraller mevcut
Simdide magnezyum ce ayriyetten D3 ve calsiyum olan bir tablet yazmis iki farkli
Son olarakta C vitamini bunu kendim istedim kisa giriyoruz diye toplamda 6 farkli takviyem var yani fazla degilmi bilemedim ustelik tum degelerim cok normalken

Bunların hepsini ben de kullanıyorum merak etme canım.Fazlası zararlı değil.

Malesef hala ayni.2 gundur magnezyum tablette kullaniyorum üstelik..
Magnezyumun ise yaradigini cok duydum bende bir ümit hala bekliyorum kac gun icince tesir eder acaba
Magnezyumun yan etkisi karin bozar başka yan etkisi bir kerede olmaz ben günde 1 kere yazısını günde 4 kere okumuşum ve 4 tane magnezyumu gün içinde ara ara içmiştim tabi cırcır oldum basla bir zararı olmuyor sende çift içebilirsin

Farkli takviyelerimde var onlardada mg dusukte olsa magmezyum bulunanlar var bu seferde fazla gelmezmi.Tek umudum magnezyum artik

Farkli takviyelerimde var onlardada mg dusukte olsa magmezyum bulunanlar var bu seferde fazla gelmezmi.Tek umudum magnezyum artik
Yok yok gelmez ben 2 tane soda içiyorum üstüne birde magnezyum içmişim yanlışlıkla 4 paket toz olandan sende çift iç ertesi gün içmezsin hic mi çıkamıyorsun tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…