- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.221
ivit hız sevenlerdenKorktuğum başıma geldi
81,1 güncel kilom.. 28. Hafta bitiyor.
Ben max 85 ile doğuma girmek istiyordum daha 12 haftam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivit hız sevenlerdenKorktuğum başıma geldi
Canım bende senin haftalardan sonra kilo almadım 27 den beri yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı inip çıkıyorum aynı kilodayım dikkat edersen geç değilKorktuğum başıma geldi
Bende kilo almamışım bu hafta. Cok dikkat ettim evde düzenli yürüyüş yaptım.Canım bende senin haftalardan sonra kilo almadım 27 den beri yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı inip çıkıyorum aynı kilodayım dikkat edersen geç değil
Aynen bebek çok güzel alıyor bizden alıyor o vitaminlere dikkat et ama birde ac kalma sakin kilo almayacak kadar az yeBende kilo almamışım bu hafta. Cok dikkat ettim evde düzenli yürüyüş yaptım.
Kendimi de cok hafif hissediyorum.
Biz kilo almasakta bebisler alacağı kiloyu alır değil mi yine?
Bunu duyduğum çok iyi olur saol canım. Omega3 dekavit demir hapı içiyorum zaten.Aynen bebek çok güzel alıyor bizden alıyor o vitaminlere dikkat et ama birde ac kalma sakin kilo almayacak kadar az ye
Yürüyüş çok iyi geliyor birazdan bende çıkacağımBunu duyduğum çok iyi olur saol canım. Omega3 dekavit demir hapı içiyorum zaten.
Yatmadan önce 1 bardak süt, gun için de ya yoğurt ya cacık, kararınca fındık ceviz, gün içinde mutlaka yeteri miktarda meyve yiyorum.
Öğünlerde az yiyorum zaten fazlası rahatsız ediyor. Ekmeği azalttım. Canım bişey çekince yiyorum ama az özellikle tatlıyi. Mesela sütü şekersiz içiyorum. Yürüyüşünde çok etkisi var.
Kilo almayayım derken bebeğim zarar görmesin diye sorayım dedim
Virüsden dolayı eşim dışarı cıkarmıyorda evde yapıyorum bendeYürüyüş çok iyi geliyor birazdan bende çıkacağım
Ben sakin yerlerde yürüyorum çok moral oluyor açık havaVirüsden dolayı eşim dışarı cıkarmıyorda evde yapıyorum bende
Ama başta hızlı mı aldın peki? Benim son 2 ayda falan hızlandı gidiyor gibi. Dikkat de etmiyorum kiCanım bende senin haftalardan sonra kilo almadım 27 den beri yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı inip çıkıyorum aynı kilodayım dikkat edersen geç değil
Canım ben kursa gidip geliyorum hem gidişte hem dönüşte yürüyorum yarim saat ve hala aynı kilomdayimBirde 8.haftanin içindeyimN Naksigul Sistematik- tildamilda chagiless Edifar akayy Nurov Kafasikarisikbirisi Z zezesu oxfordlu Torvi P Pelusyastik S sumici Kurabiyex A Anneyim20 GonulSenligim Mugolata Lakimgril E ebse26 MelekBusran bosbank Melodiam archimom S srplmtmtk
Kızlar nerelerdesiniz grubumuzu aktif edin güncellemelerinizi yazın koyvermeyelim kendimizi yuruyuslerimizi yapalim
Canim, ben hergün yürüyuşlerime devam ediyorum.. 79.5 im bu sabah. Yazmayı unutuyorum..N Naksigul Sistematik- tildamilda chagiless Edifar akayy Nurov Kafasikarisikbirisi Z zezesu oxfordlu Torvi P Pelusyastik S sumici Kurabiyex A Anneyim20 GonulSenligim Mugolata Lakimgril E ebse26 MelekBusran bosbank Melodiam archimom
S srplmtmtk
Kızlar nerelerdesiniz grubumuzu aktif edin güncellemelerinizi yazın koyvermeyelim kendimizi yuruyuslerimizi yapalim
Ay ihmal edermiyim hiç şuan da yürüyüş yapıyorum ben kilo bildirimi yapamadım bu ara tartılma fırsatım olmadı doktor kontrolü var 1 hafta sonra o zaman güncelleme yaparım ama bu defa çok aldım gibi göbegim baya büyüdüN Naksigul Sistematik- tildamilda chagiless Edifar akayy Nurov Kafasikarisikbirisi Z zezesu oxfordlu Torvi P Pelusyastik S sumici Kurabiyex A Anneyim20 GonulSenligim Mugolata Lakimgril E ebse26 MelekBusran bosbank Melodiam archimom S srplmtmtk
Ben kontrolden kontrole ayni tartida ölçüm yaptiriyorum.Hafta ici guncelleme yapacagimN Naksigul Sistematik- tildamilda chagiless Edifar akayy Nurov Kafasikarisikbirisi Z zezesu oxfordlu Torvi P Pelusyastik S sumici Kurabiyex A Anneyim20 GonulSenligim Mugolata Lakimgril E ebse26 MelekBusran bosbank Melodiam archimom S srplmtmtk
Ilk 3 ay almadım 2. 3 ay aldım 3. 3ay almıyorum inşallahAma başta hızlı mı aldın peki? Benim son 2 ayda falan hızlandı gidiyor gibi. Dikkat de etmiyorum ki