- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.061
Öyle oluyor..İlk çıkışta 4-5 kg civarı, 2-3 hafta içinde de toplam 10 kg gitmiş oluyor.Ben ilk gebeliğimde 16 kg almış, 40.gün hamile kaldığım kiloya dönmüştüm..Yani 16 kg gitmişti.Tabi emziriyordumDoğumdan eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmiştiama sonra 2 haftada 6 kilo daha gitti
Ben ilk gebeliğimden en çok kiloyu 20-25 haftaları arasında almıştım
Yok ben o kadar şanslı değildimÖyle oluyor..İlk çıkışta 4-5 kg civarı, 2-3 hafta içinde de toplam 10 kg gitmiş oluyor.Ben ilk gebeliğimde 16 kg almış, 40.gün hamile kaldığım kiloya dönmüştüm..Yani 16 kg gitmişti.Tabi emziriyordum
Hmm baya zaman almış.Ben yetinmedim,kilo vermeye devam ettim ileri aylarda hamile kaldığım kilonun da oldukça altına düşmüştüm. Görenler şaşkınlık içerisinde kalıyordu. Dikkatli beslenme ve emzirmenin gucu ..Zira gunde 500-600 kcal harcaniyor emzirme ileYok ben o kadar şanslı değildim
Annem gittikten sonra iyi beslenemedimOğlum sürekli ağlardı gün boyu. Hep ayakta ekmek arası yada paketli her ne bulduysam onu yerdim. Böyle olunca 3 kilosunu aldım o verdiğim 10 kilonun
Sonra baktım böyle olmuyor oğlum 6 aylık olunca diyet-spor başladım 14 aylıkken anca hamile kaldığım kiloya düşebildim yani kalan 9 kiloyu verdim
Yok canım ya nerde sıcakta.Coronadan ötürü pek çıkmıyorum benYürüyüş yapıyo musunuz ben çok üşeniyorum yanerdeyse hiç hareket etmiyorum
Çok iyi gidiyorsun 20.haftada 2 kilo bile almadınKızlar nasılsınız? 79.6 ile yola devam..
Canım, önceden bol bol alınca, o hakkımı yitirdim..Çok iyi gidiyorsun 20.haftada 2 kilo bile almadın
Eee ben ne yapayım olmuşum 83Canım, önceden bol bol alınca, o hakkımı yitirdim..
Sabah sınava girdim o yüzden gözüm tartiyi falan görmedi sabahKızlar kilo bildirimleri nerde acaba?
Yok canım benim lafım 2-3 haftadır bildirim yapmayanlaraSabah sınava girdim o yüzden gözüm tartiyi falan görmedi sabahyarın bildireceğim inşallah sakıncası yoksa
Arada bana da oluyor o. Bir önceki günün özellikle akşamında yediklerimin etkilediğini düşünüyorum. Ve tuvalet olayı tabi kiBen sabahları tartılıyorum. İki sabah arasında 500 - 700 g fark olabiliyor. Kilosu 8. ay civarında bu kadar dalgalanan var mı?