- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.081
Dalgalanma tuvalete çıkıp çıkamamakla bile oluyorBen sabahları tartılıyorum. İki sabah arasında 500 - 700 g fark olabiliyor. Kilosu 8. ay civarında bu kadar dalgalanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalgalanma tuvalete çıkıp çıkamamakla bile oluyorBen sabahları tartılıyorum. İki sabah arasında 500 - 700 g fark olabiliyor. Kilosu 8. ay civarında bu kadar dalgalanan var mı?
Benim oluyor canim ödem varislerdeki şişme ve bağırsak problemi bu aralar magnezyum içemiyorum demir hapı afedersin kabızlık yapıyor bazen tam rahatlama olmuyor ve tartiya yansıyor 31 haftadayımBen sabahları tartılıyorum. İki sabah arasında 500 - 700 g fark olabiliyor. Kilosu 8. ay civarında bu kadar dalgalanan var mı?
Toplamda 35 haftada kaç kilo almış oldun canım senBen sabahları tartılıyorum. İki sabah arasında 500 - 700 g fark olabiliyor. Kilosu 8. ay civarında bu kadar dalgalanan var mı?
Ben sabah sınava gidince unuttum yarın inşallah unutmamKızlar kilo bildirimleri nerde acaba?
InşallahBen sabah sınava gidince unuttum yarın inşallah unutmam
Arada bana da oluyor o. Bir önceki günün özellikle akşamında yediklerimin etkilediğini düşünüyorum. Ve tuvalet olayı tabi ki
Dalgalanma tuvalete çıkıp çıkamamakla bile oluyor
Bende tuvalet bi faktor degil. Tuvaletten sonra kahvaltidan once tartiliyorum. Bi 75.2 bi 75.9 sonraki gun 75.3 cikiyorum. Ama cogu kiside oluyor bu sanirim. Cevaplar icin tesekkurler.Benim oluyor canim ödem varislerdeki şişme ve bağırsak problemi bu aralar magnezyum içemiyorum demir hapı afedersin kabızlık yapıyor bazen tam rahatlama olmuyor ve tartiya yansıyor 31 haftadayım
Bu dalgalanma yuzunden tam bilemiyorum ama 10 veya 11 kilo aldim. Su an tam 35. haftanin basindayim.Toplamda 35 haftada kaç kilo almış oldun canım sen
Yok çok hızlı sayılmaz aslında kilona göre iyi bence.Bizim kilomuza göre hızlı 80 lere göre yaniBenim bu sabah 67.2 çok hızlı gidiyorum ya aslında çok aşırı yemiyorum ama sıcaklar beni bitirdi hiç dışarı çıkamıyorum
Untmadım bu sabah 61.1Inşallah
Kurabiye sen hala -5 lerdesin inanamıyorum Nasıl ya ,hayallerimin insanıarchimom canım bu hafta kilom 73.1
Herkes kilo almış olmalı ses soluk yok bu haftaHadi herkes dökülsün bakalım
Haklısınız yürüyüş yapmaya başladım umarım ise yararHareketsizlikten de olur bence 15 dk yürüyün yarim saat dinlenin ve 15 dk daha yürüyün yormadan kendinizi inanın o şişlikler için de çok iyi gelir yürümek
1.67Listeye eklememi istersen boy bilgisi de paylaş arkadaşım..Belki motivasyonunu arttırabilir
Daha hala bulantılar tamamen kesilmiş değil canım normal yemeye geçemedim bile 1 2 haftadır biraz daha iyiyim sağlıklı bir şekilde vermedim maalesef o kilolar çok hızlı yerine gelir diye düşünüyorumKurabiye sen hala -5 lerdesin inanamıyorum Nasıl ya ,hayallerimin insanı
Evet kilo almamaya calisicamDaha 25. Haftada 20 kilo biraz fazla
Doğum sonrası kilo verilmeye verilir de çok fazla çatlarsınız böyle devam ederse
Bence dr unuzda konuşun ve bir diyetisyen e başvurun yürüyüş yapın ama çok düzenli
Bebekler ikiz olduğu için en fazla galiba 35 haftaya kadar dururlar nerden baksaniz 2 buçuk ay bi zaman var ve en çok kilo alınan dönem son dönem zaten bu şekilde ilerlerse 10 kilo daha almanız kaçınılmaz olur
Bundan sonra hiç kilo almayarak durumu toparlayabilirsiniz
Bugün bende öyle yaptım 20 dk yürüdüm biraz dinlendim 20 dk daha yürüdüm iki gündür yeniden başladım inşallah devam ettirebilirimHaklısınız yürüyüş yapmaya başladım umarım ise yarar