- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.001
Hoşgeldiniz,ekledim listeye.Her hafta pazar-pazartesi günleri bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste kilo bildirimi yapılmaz ise 4.hafta takip etmediğinizi varsayarak liste dışı bırakıyoruzKızlar ben de varım. Buraya da geleyim madem
170 boyum
55ile basladım 64kiloyum...
Hoşgeldiniz,boyunuzu da alalımDoğumdan sonra aldıklarımızı atmak dileğiyle
82 ile başladım 34. Hafta içinde şuan 86 kiloyum. Son iki aydır almadığım gibi verdim bide.
34.haftada 4 kiloDoğumdan sonra aldıklarımızı atmak dileğiyle
82 ile başladım 34. Hafta içinde şuan 86 kiloyum. Son iki aydır almadığım gibi verdim bide.
Boy,başlangıç kilosu,gebelik haftası,güncel kilo bilgilerinizi alayımAslında listenizde de olmak isterim. Bende başlarda iyiydim. Sonradan kilo alımı arttı.
Maalesef hiç dışarıda çıkamıyorum bu virüsden dolayı. Evde ne kadar yürüyebilirsem. Genelde tansiyonum düşük oluyor.
Hayır 2.gebelikHoşgeldiniz,ekledim listeye.Her hafta pazar-pazartesi günleri bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste kilo bildirimi yapılmaz ise 4.hafta takip etmediğinizi varsayarak liste dışı bırakıyoruzİlk gebelik mi, ?
Doğum şekliniz belli mi? SC mi olacak doğal doğum mu ?Hayır 2.gebelik
Umarım unutmam ekletmeyi
Sezeryan olacak. Ben mecburi sezeryan ile doğum yapıyorum bazı sebeplerden dolayı.. İlk gebeliğimde o sekilde oldu bu gebeliğimde mecbur sezeryan olacak...Doğum şekliniz belli mi? SC mi olacak doğal doğum mu ?
Boy 1.62 canımHoşgeldiniz,boyunuzu da alalım
İlk aylar hiç almadım zaten ben. Doktor aylık iki kiloyu geçme dedi sadece ama alamadım yiyorum aslında. Kansızlık başladı bende son iki aydır ondan diye tahmin ediyoruz bu ay ekstra vitaminler alcam artık kesin kilo alırım34.haftada 4 kiloDoktorunuz ne diyor bu duruma? Gerçi ben de 80 li kilolardayım kilo verebilirsin sakıncası yok dedi ama ben alıyorum
Boy 1.52Boy,başlangıç kilosu,gebelik haftası,güncel kilo bilgilerinizi alayım
Ben 80 le başladım 76 ya indim.Ama çıkış kilomu 78 belirledim.Hamileliği öğrendiğimde 78 dim çünkü..76 ya indim ama devamında diyetimi uygulayamadım. Misafirim geldi 1,5 ay kaldı,hamilelik olunca sigarayı bıraktım tabi falan derken 83 lere geldim.Hızlı gidiyorum.Bizim gibi kilosu 80 lerde olanların kilo vermesinde sakınca yok.Maximum 7 kilo al demişti doktorum.Şimdiden 5 kilosunu aldım bile..20 + 4 teyim... Listeye de ekledim bu arada hoşgeldiniz.Konunun başlarında hamile diyet listeleri paylaştım diyetisyenden alınmışİlk aylar hiç almadım zaten ben. Doktor aylık iki kiloyu geçme dedi sadece ama alamadım yiyorum aslında. Kansızlık başladı bende son iki aydır ondan diye tahmin ediyoruz bu ay ekstra vitaminler alcam artık kesin kilo alırım
Ekledim hoşgeldiniz.Diyet listeleri paylaşmıştım.İlk sayfalarda ve biraz ilerilerde faydalanmak istersenizBoy 1.52
Baslangıç kilosu 76
24+0 da 82.6
Aynen kilolu kalınca daha titizleniyo doktorlar ama beklediğim gibi olmadı doktor da memnun şimdilik geçen ay ben bi kilo verdim bebek bi kilo aldı mesela o da iri gidiyo beni yiyo galiba anlamadımBen 80 le başladım 76 ya indim.Ama çıkış kilomu 78 belirledim.Hamileliği öğrendiğimde 78 dim çünkü..76 ya indim ama devamında diyetimi uygulayamadım. Misafirim geldi 1,5 ay kaldı,hamilelik olunca sigarayı bıraktım tabi falan derken 83 lere geldim.Hızlı gidiyorum.Bizim gibi kilosu 80 lerde olanların kilo vermesinde sakınca yok.Maximum 7 kilo al demişti doktorum.Şimdiden 5 kilosunu aldım bile..20 + 4 teyim... Listeye de ekledim bu arada hoşgeldiniz.Konunun başlarında hamile diyet listeleri paylaştım diyetisyenden alınmış
Tamam cok teşekkür ederimEkledim hoşgeldiniz.Diyet listeleri paylaşmıştım.İlk sayfalarda ve biraz ilerilerde faydalanmak isterseniz
Hoşgeldiniz,ben ilk gebeligimde 16,ikincide 22 kg aldım.Bu sürpriz 3.gebeliğim.Yuksek kilo ile hamile kaldığım için max.7-8 kg almak istiyorum.21.haftamdayım şimdiden 5 kg aldım bileMerhaba beni de ekler misiniz
Pazar tartı günü değil mi? Bende pazarları tartılmayı düşünüyordum.
Boyum 155
Gebelik başlangıç kilo 54.4
Güncel kilo 54.7
Şuan gebeliğin 7.haftasındayım
İlk gebeliğimde 16 kilo almıştım. Hiç dikkat etmedim. 36 haftalık doğum yaptım. 40ı beklese 20 kiloyla falan bitirir miydim kiBu sefer 10 kiloyu geçmemek için çabalayacağım sizinle.
Üçüncü gebelik maşallahHoşgeldiniz,ben ilk gebeligimde 16,ikincide 22 kg aldım.Bu sürpriz 3.gebeliğim.Yuksek kilo ile hamile kaldığım için max.7-8 kg almak istiyorum.21.haftamdayım şimdiden 5 kg aldım bileBirlikte başaracağız inşalla
Belli olmaz 50 ye düşebilirsiniz ilk haftalar kilo kaybı olabiliyorÜçüncü gebelik maşallah
Benimde almaya çok müsait bi yapım varİlk gebeliğimde dikkat etmedim hiç ama bu sefer dikkat etmeliyim
En azından ilkinde 60 kilo ile hamile kalmıştım bu sefer nisandan beri diyetteydim 54 ile hamile kaldım yine de 50 olmaktı hedefim yalan oldu
Inşallah canım ama zor oluyor ya değil mi bende ne yapsamda alacağımı alıyorum yine buna şükür diyorum bazende 10 kilo zor da 12 ile tamamlarsam iyi 7 8 hafta var daha doğuma 9 kilo ettik simdidenHoşgeldiniz,ben ilk gebeligimde 16,ikincide 22 kg aldım.Bu sürpriz 3.gebeliğim.Yuksek kilo ile hamile kaldığım için max.7-8 kg almak istiyorum.21.haftamdayım şimdiden 5 kg aldım bileBirlikte başaracağız inşalla