- 22 Ağustos 2020
- 165
- 357
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Hoşgeldiniz.Boyunuzu da paylaşırsanız listeye de eklerim.Ne güzel, nerdeyse tamamlamak üzeresiniz.Selam kızlar aranıza yeni katılabildim. Benim hamilelik baya ilerlemiş sizinkileri okuduktan sonra30 haftalık hamileyim 54 kilo ile başladım şu an 61 kiloyum. Bol su tüketiyorum ve doktorum iyi gttiğini sylüyor, gereksiz kilo almak istemeyenlerdenim.
HoşbuldumHoşgeldiniz.Boyunuzu da paylaşırsanız listeye de eklerim.Ne güzel, nerdeyse tamamlamak üzeresiniz.
Ben 84 kiloyumMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum.
Kilolar 50 ler 60 lar da olunca yazmayayım dedim.Yine de her hafta tartilıyorum.
Sizin güncellemelerinize de bakıp kendimi değerlendiriyorum.
İnşAllah hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Aaa memnun oldum.🖐Ben 84 kiloyum
Listeye ekleyebilirim.Acikcasi ben de cok iyi gidiyordum,son haftalar cozuttum.- 3 lerdeydim +5 lere gittim.Arkadaslarin az kilo alması motivasyon sağlıyor.Yalniz olsam7-8 kg alırdım benAaa memnun oldum.🖐
Birden bi cesaret geldi niyeyse
24.hafta 82.6 yı gördüm.
Kilo takibimi yapıyorum bende.
Aslında listenizde de olmak isterim. Bende başlarda iyiydim. Sonradan kilo alımı arttı.Listeye ekleyebilirim.Acikcasi ben de cok iyi gidiyordum,son haftalar cozuttum.- 3 lerdeydim +5 lere gittim.Arkadaslarin az kilo alması motivasyon sağlıyor.Yalniz olsam7-8 kg alırdım ben
Virüsden dolayı eşim dışarıda yürütmüyor.Yürüyüş yapıyo musunuz ben çok üşeniyorum yanerdeyse hiç hareket etmiyorum
Bende hemen kilo alabilirim ama zor veririm bende bundan korkuyorum iştahımda yerinde maşallah şimdiye kadar hergün istifra etmeseydim baya kilo alırdımVirüsden dolayı eşim dışarıda yürütmüyor.
Tansiyon düşüklüğü cok oluyor. Oyüzden evde duzrnli yürüyemiyorum. Arada iste.
Zaten kilo almaya çok müsait bi yapım var.
Cidden aynı durumdayız. İlk 3 ay sürekli sonrasinda da ara ara çıkardım. Biraz fazla yesem midem rahatsız oluyor Allah dan.Bende hemen kilo alabilirim ama zor veririm bende bundan korkuyorum iştahımda yerinde maşallah şimdiye kadar hergün istifra etmeseydim baya kilo alırdım
Benimde yeni geçti aman şom ağzımı açmıyım 4 gündür iyiyim :) bende hep evde. benim ki frenlemeye calışıyo ama ben kendime benzettim oda kilo aldıCidden aynı durumdayız. İlk 3 ay sürekli sonrasinda da ara ara çıkardım. Biraz fazla yesem midem rahatsız oluyor Allah dan.
Çalışmıyorum da evdeyim.
Eşimde olsun verirsin bebisim yesin diye gazlıyo
Kusmak iyi değil yaa. Zaman sonra insanin moralini bozuyor.
Benimde yeni geçti aman şom ağzımı açmıyım 4 gündür iyiyim :) bende hep evde. benim ki frenlemeye calışıyo ama ben kendime benzettim oda kilo aldı
Beraberde verirsiniz iste
Benimde yeni geçti aman şom ağzımı açmıyım 4 gündür iyiyim :) bende hep evde. benim ki frenlemeye calışıyo ama ben kendime benzettim oda kilo aldı
Hiç iyi değil hemde en son zamanlar artık ağlarayak yalvarıyodum ne olur geçsin artık diye kan geliyodu artık iyice tahriş olmuştu gırtlağım. Evet bi 6sı var son 3ün inşallah 6 ile kalırKusmak iyi değil yaa. Zaman sonra insanin moralini bozuyor.
Kalan dönemde ne kadar az kilo alsak iyi. Nerden baksan son 3 ay da en az 2 şerde 6 kilo yazıyorum kafadan.
Çok zorluk çekmişsin.Hiç iyi değil hemde en son zamanlar artık ağlarayak yalvarıyodum ne olur geçsin artık diye kan geliyodu artık iyice tahriş olmuştu gırtlağım. Evet bi 6sı var son 3ün inşallah 6 ile kalır
17 +lardayım sizinÇok zorluk çekmişsin.
senin bebışin kaçıncı haftada.