Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Selam kızlar aranıza yeni katılabildim. Benim hamilelik baya ilerlemiş sizinkileri okuduktan sonra 30 haftalık hamileyim 54 kilo ile başladım şu an 61 kiloyum. Bol su tüketiyorum ve doktorum iyi gttiğini sylüyor, gereksiz kilo almak istemeyenlerdenim.

Hoşgeldiniz.Boyunuzu da paylaşırsanız listeye de eklerim.Ne güzel, nerdeyse tamamlamak üzeresiniz.

Merhaba kızlar. Sizi takip ediyorum.
Kilolar 50 ler 60 lar da olunca yazmayayım dedim. Yine de her hafta tartilıyorum.
Sizin güncellemelerinize de bakıp kendimi değerlendiriyorum.
İnşAllah hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Ben 84 kiloyum

Aaa memnun oldum.🖐
Birden bi cesaret geldi niyeyse
24.hafta 82.6 yı gördüm.
Kilo takibimi yapıyorum bende.
Listeye ekleyebilirim.Acikcasi ben de cok iyi gidiyordum,son haftalar cozuttum.- 3 lerdeydim +5 lere gittim.Arkadaslarin az kilo alması motivasyon sağlıyor.Yalniz olsam7-8 kg alırdım ben

Yürüyüş yapıyo musunuz ben çok üşeniyorum ya nerdeyse hiç hareket etmiyorum

Listeye ekleyebilirim.Acikcasi ben de cok iyi gidiyordum,son haftalar cozuttum.- 3 lerdeydim +5 lere gittim.Arkadaslarin az kilo alması motivasyon sağlıyor.Yalniz olsam7-8 kg alırdım ben
Aslında listenizde de olmak isterim. Bende başlarda iyiydim. Sonradan kilo alımı arttı.
Maalesef hiç dışarıda çıkamıyorum bu virüsden dolayı. Evde ne kadar yürüyebilirsem. Genelde tansiyonum düşük oluyor.

Yürüyüş yapıyo musunuz ben çok üşeniyorum ya nerdeyse hiç hareket etmiyorum
Virüsden dolayı eşim dışarıda yürütmüyor.
Tansiyon düşüklüğü cok oluyor. Oyüzden evde duzrnli yürüyemiyorum. Arada iste.
Zaten kilo almaya çok müsait bi yapım var.

Virüsden dolayı eşim dışarıda yürütmüyor.
Tansiyon düşüklüğü cok oluyor. Oyüzden evde duzrnli yürüyemiyorum. Arada iste.
Zaten kilo almaya çok müsait bi yapım var.
Bende hemen kilo alabilirim ama zor veririm bende bundan korkuyorum iştahımda yerinde maşallah şimdiye kadar hergün istifra etmeseydim baya kilo alırdım

Kızlar ben de varım. Buraya da geleyim madem
170 boyum
55ile basladım 64kiloyum...

Bende hemen kilo alabilirim ama zor veririm bende bundan korkuyorum iştahımda yerinde maşallah şimdiye kadar hergün istifra etmeseydim baya kilo alırdım
Cidden aynı durumdayız. İlk 3 ay sürekli sonrasinda da ara ara çıkardım. Biraz fazla yesem midem rahatsız oluyor Allah dan.
Çalışmıyorum da evdeyim.
Eşimde olsun verirsin bebisim yesin diye gazlıyo

Cidden aynı durumdayız. İlk 3 ay sürekli sonrasinda da ara ara çıkardım. Biraz fazla yesem midem rahatsız oluyor Allah dan.
Çalışmıyorum da evdeyim.
Eşimde olsun verirsin bebisim yesin diye gazlıyo
Benimde yeni geçti aman şom ağzımı açmıyım 4 gündür iyiyim :) bende hep evde. benim ki frenlemeye calışıyo ama ben kendime benzettim oda kilo aldı

Benimde yeni geçti aman şom ağzımı açmıyım 4 gündür iyiyim :) bende hep evde. benim ki frenlemeye calışıyo ama ben kendime benzettim oda kilo aldı
Kusmak iyi değil yaa. Zaman sonra insanin moralini bozuyor.
Kalan dönemde ne kadar az kilo alsak iyi. Nerden baksan son 3 ay da en az 2 şerde 6 kilo yazıyorum kafadan.

Kusmak iyi değil yaa. Zaman sonra insanin moralini bozuyor.
Kalan dönemde ne kadar az kilo alsak iyi. Nerden baksan son 3 ay da en az 2 şerde 6 kilo yazıyorum kafadan.
Hiç iyi değil hemde en son zamanlar artık ağlarayak yalvarıyodum ne olur geçsin artık diye kan geliyodu artık iyice tahriş olmuştu gırtlağım. Evet bi 6sı var son 3ün inşallah 6 ile kalır

Hiç iyi değil hemde en son zamanlar artık ağlarayak yalvarıyodum ne olur geçsin artık diye kan geliyodu artık iyice tahriş olmuştu gırtlağım. Evet bi 6sı var son 3ün inşallah 6 ile kalır
Çok zorluk çekmişsin.
senin bebışin kaçıncı haftada.

Doğumdan sonra aldıklarımızı atmak dileğiyle
82 ile başladım 34. Hafta içinde şuan 86 kiloyum. Son iki aydır almadığım gibi verdim bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…