Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Günaydın hepinize.Güncel kilom 53.Ben verdiğim kiloları geri aldım bundan sonrası tam gaz ilerleme olmaz umarimBunun için tekrardan pilatese başladım.Ama pilatesle beraber en çok kaçak yaptığım hafta oldu.Koca üç dilim pastayı tek başıma yedim Gluten hassasiyetim de var.Çok dikkat etmem lazım ama bu hormonlar beni öldürüyorGözümde hep kremalı tatlılar dolaşıyor.Allah sonumu hayretsin

Günaydın kızlarr 🖐🖐 kilo bildirimi yapıyorum .. bu hafta kilom : 56,2 kg geçen haftaya göre 600 gr vermişimgeçen hafta aşıro bir yükseliş vardı zaten ödemdi bence o. Bu hafta dikkat edince gitti

Güncel kilom:65.0 canım 15. Haftadayiz kızlar burada gebeliği baya ilerlemiş kişiler var burada da danışmak istedim 15 haftalıkken 12 saatlik yolculuğa çıkmak 2 saat arayla dinlenip hatta 6-7 saat sonra sında bir yerde bı gece konaklayip ertesi gün yola da devam edebilecek şekilde 1 ay sonra da geri dönülecek herşeyi geçtik kaza felan yada ne bileyim ani fren olayları ile kafamızı kurcaladilar eşimin de hiç vicdanı rahat edemedi yola çıkmak için bu gidişle beni evde bırakıp kendi işini halledip gelecek birkaç günde beni de evde bırakmak istemiyor o kadar allak bullak olduk ki

Canım yolculuk bir sıkıntı yaratmaz bence. Kaza beladan Allah korusun, Allaha emanet olun dua okuyun hiç bişey olmaz inşallah:)

21 haftalık hamileyken 12 saat yolculuk bende yaptım hemde hiç dinlenmedik biz gece gittik sadece lavabo gibi ihtiyaç için durduk ve gitrigimiz yerde de 1 gün boyunca yine hiç durmadım denize falan girdim gece tekrar dönüş yaptık aynı mesafeyi ve hiç problem olmadı ama ben arka koltuktaydım ön koltuk doluydu hiç bişey olmaz korkma ama sana tavsiye yanına yumuşak yastık al ben arabadayken yastıgın birini belime koymuştum birini de başıma almıştım ve çok iyi geldi yoksa otur otur çok bel agrısı oluyor özellikle hamilelikte zaten bel agrısı yaşıyoruz araba yolculuğunda daha da fena yani yastık alıp beline koyarsan çok rahat edersin eşin de dikkatli kullanır arabayı hiç bişey olmadan gidip gelirsin

Yolculuk yapabilirsin hiç sorun olmaz.Arabada rahat edeceğin pozisyonlarda ol yeterli

Aynen bu şekilde düşünüyordum bende iki yastık alıp biri belime diğeri başıma sağol canım çok iyi geldi yanitin

Yolculuk yapabilirsin hiç sorun olmaz.Arabada rahat edeceğin pozisyonlarda ol yeterli
Arka koltukta uzanarak gitmeyi düşünüyorum inşallah canım amin hayırlısıyla kazasız belasız gideriz inşallah son anda yine fikirler değişmezse

66.7
İlginç olan haftalardır tartı düzenim değişmedi
Bir hafta 1 kilo alıyorum sonraki hafta almıyorum böylelikle yaklaşık olarak iki haftada 1 kilo almış oluyorum ama benim iki haftada beslenmemde bir farklılık yok
Bir de son 2-3 haftadır feci kabızım ne yapsam da düzeltemedim doktora soracağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…