- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Canım yolculuk bir sıkıntı yaratmaz bence. Kaza beladan Allah korusun, Allaha emanet olun dua okuyun hiç bişey olmaz inşallah:)Güncel kilom:65.0 canım 15. Haftadayizkızlar burada gebeliği baya ilerlemiş kişiler var burada da danışmak istedim 15 haftalıkken 12 saatlik yolculuğa çıkmak 2 saat arayla dinlenip hatta 6-7 saat sonra sında bir yerde bı gece konaklayip ertesi gün yola da devam edebilecek şekilde 1 ay sonra da geri dönülecek herşeyi geçtik kaza felan yada ne bileyim ani fren olayları ile kafamızı kurcaladilar eşimin de hiç vicdanı rahat edemedi yola çıkmak için bu gidişle beni evde bırakıp kendi işini halledip gelecek birkaç günde beni de evde bırakmak istemiyor o kadar allak bullak olduk ki
21 haftalık hamileyken 12 saat yolculuk bende yaptım hemde hiç dinlenmedik biz gece gittik sadece lavabo gibi ihtiyaç için durduk ve gitrigimiz yerde de 1 gün boyunca yine hiç durmadım denize falan girdim gece tekrar dönüş yaptık aynı mesafeyi ve hiç problem olmadı ama ben arka koltuktaydım ön koltuk doluydu hiç bişey olmaz korkma ama sana tavsiye yanına yumuşak yastık al ben arabadayken yastıgın birini belime koymuştum birini de başıma almıştım ve çok iyi geldi yoksa otur otur çok bel agrısı oluyor özellikle hamilelikte zaten bel agrısı yaşıyoruz araba yolculuğunda daha da fena yani yastık alıp beline koyarsan çok rahat edersin eşin de dikkatli kullanır arabayı hiç bişey olmadan gidip gelirsinGüncel kilom:65.0 canım 15. Haftadayizkızlar burada gebeliği baya ilerlemiş kişiler var burada da danışmak istedim 15 haftalıkken 12 saatlik yolculuğa çıkmak 2 saat arayla dinlenip hatta 6-7 saat sonra sında bir yerde bı gece konaklayip ertesi gün yola da devam edebilecek şekilde 1 ay sonra da geri dönülecek herşeyi geçtik kaza felan yada ne bileyim ani fren olayları ile kafamızı kurcaladilar eşimin de hiç vicdanı rahat edemedi yola çıkmak için bu gidişle beni evde bırakıp kendi işini halledip gelecek birkaç günde beni de evde bırakmak istemiyor o kadar allak bullak olduk ki
Yolculuk yapabilirsin hiç sorun olmaz.Arabada rahat edeceğin pozisyonlarda ol yeterliGüncel kilom:65.0 canım 15. Haftadayizkızlar burada gebeliği baya ilerlemiş kişiler var burada da danışmak istedim 15 haftalıkken 12 saatlik yolculuğa çıkmak 2 saat arayla dinlenip hatta 6-7 saat sonra sında bir yerde bı gece konaklayip ertesi gün yola da devam edebilecek şekilde 1 ay sonra da geri dönülecek herşeyi geçtik kaza felan yada ne bileyim ani fren olayları ile kafamızı kurcaladilar eşimin de hiç vicdanı rahat edemedi yola çıkmak için bu gidişle beni evde bırakıp kendi işini halledip gelecek birkaç günde beni de evde bırakmak istemiyor o kadar allak bullak olduk ki
Aynen bu şekilde düşünüyordum bende iki yastık alıp biri belime diğeri başıma sağol canım çok iyi geldi yanitin21 haftalık hamileyken 12 saat yolculuk bende yaptım hemde hiç dinlenmedik biz gece gittik sadece lavabo gibi ihtiyaç için durduk ve gitrigimiz yerde de 1 gün boyunca yine hiç durmadım denize falan girdim gece tekrar dönüş yaptık aynı mesafeyi ve hiç problem olmadı ama ben arka koltuktaydım ön koltuk doluydu hiç bişey olmaz korkma ama sana tavsiye yanına yumuşak yastık al ben arabadayken yastıgın birini belime koymuştum birini de başıma almıştım ve çok iyi geldi yoksa otur otur çok bel agrısı oluyor özellikle hamilelikte zaten bel agrısı yaşıyoruz araba yolculuğunda daha da fena yani yastık alıp beline koyarsan çok rahat edersin eşin de dikkatli kullanır arabayı hiç bişey olmadan gidip gelirsin
Arka koltukta uzanarak gitmeyi düşünüyorum inşallah canım amin hayırlısıyla kazasız belasız gideriz inşallah son anda yine fikirler değişmezseYolculuk yapabilirsin hiç sorun olmaz.Arabada rahat edeceğin pozisyonlarda ol yeterli
Amin canım inşallahCanım yolculuk bir sıkıntı yaratmaz bence. Kaza beladan Allah korusun, Allaha emanet olun dua okuyun hiç bişey olmaz inşallah:)
Hemmen yapıyorum beybisi he yine kayboldum benNurov Bildirim yapacak mısın ? Takibi yine kaybettin sanırım