- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Of of 11 kg ödem de mi var acaba canım ben 25 de 7.8 kg aldım baya odemim var bacaklarım şiş22+6 yız..
kilo 74.40..
başlangıç 63 kg..
ne ara şiştim bu kadar anlamadim
O kadar da sikma kendini hamilesin neticede birazda olsa kaçamak olsunBen bugun su saate kadar saglikli beslenmeyi bozmadan ilerledim.fakat yetti canimatransfer gunumden beri canimin istediği bir hamur isi vardi yaptim yedim bir porsiyon bol kalorili birseydi ama napiyim nisan ayindan beri tutuyorum kendimi dayanamadim artik
Of of 11 kg ödem de mi var acaba canım ben 25 de 7.8 kg aldım baya odemim var bacaklarım şiş
Bunu yapabilir miyim acaba bundan sonrası için dikkat ederek ilk iki gebelikte hemen doğumdan sonraki 15 gün içinde tümünü vermiştim aldığım kiloların bunda da kalmasını istemiyorumBen listemi tam olarak uyguluyorum.Kahvalti tabağımi paylaşacaktım ama abartmayayım dedim.Benim hedefim ilk 3 ay 7 kilo vermek.Yani aslında gebeliğin 5.ayi oluyor.Sonrasında ise max.3 kg almak.Nasil olacak diyecekseniz.Bebek nerde suyu nerde?Oluyor arkadaşlar anne inceliyor bebek büyüyor.Yani anne aslında hiç kilo almamış olan zamanlarinda kendi vücudundan 6-7 kilo vermiş oluyor.Ama vücutta fazladan 6-7 kiloluk bebek bombası oluştugu için hiç kilo verilmemiş gibi oluyor.Hem fazla kilolu olup bebeği riske atmıyoruz hem de doğum çıkışı 40 gün içinde fit halimize geri dönüyoruz
Tam aynı günün benimle bende 24+4 deyim 7.8 kg almışım keşke yavaşlayabilsek biraz24+4 teyim hanımlar, 6 ay bitti toplam 10 kilo aldım çok mu sizce?
Boyunuz kaçtı22+6 yız..
kilo 74.40..
başlangıç 63 kg..
Hoşgeldiniz.Tabi ki ekleme yapıyoruz.Bence çok almamışsınız.Ama son haftalarda dikkat etmek lazım evet.Birkac liste paylasmistim.Bugun de kurban bayramı için özel liste verdi diyetisyenim onu paylaşacağım az sonra bol etli diyetKızlar ben bu konuyu hiç görmemişim bende ilk 4 ay hiç kilo almadım 2 aydır 8 kiloya yakın aldım
Ödem im var kilo da almadım değil tabi diğer gebelikleri 15 kilo alarak bitirmiştim bundada öyle olsun istiorum ama son 3 ay çok kilo almaktan korkuyorum beni de araniza alın kızlar
Sizin listeleri falan inceleyeyim bende sizinle dikkat edeyim bundan sonra en azindan kendi vücuduma yağ almayayım
Ekleme yapılıyorsa hala 25 haftalik başlangıç 60 kg şimdi 68 kg diyelim tam değil ama haftasonuna tam olur boy 160 cm
5. Aya girdikten sonra hizli bir kg.alimi oliyor diyorlar dogrumu acaba22+6 yız..
kilo 74.40..
başlangıç 63 kg..
Evet doğru malesef.5. Aya girdikten sonra hizli bir kg.alimi oliyor diyorlar dogrumu acaba
Ay hosbuldum teşekkür ederim yürüyüş egzersiz vs yapıyor musunuzHoşgeldiniz.Tabi ki ekleme yapıyoruz.Bence çok almamışsınız.Ama son haftalarda dikkat etmek lazım evet.Birkac liste paylasmistim.Bugun de kurban bayramı için özel liste verdi diyetisyenim onu paylaşacağım az sonra bol etli diyet
Ah evet 16 haftaya kadar başlangıç kilomla geldim ne olduysa son 2 ayda oldu 5 ve 6. Aylarda hızlı aldım5. Aya girdikten sonra hizli bir kg.alimi oliyor diyorlar dogrumu acaba
Canım gün içinde tartılma bosamoralini bozarsın çok yanıltır ben bazen yanıyorum 3 4 bardak su içiyorum direk 600 800 gr fazla gelir düşünsene birde toksa karnın rahat 1.5 kg fazla gelirsin en güzeli sabahleyin afedersin tuvaletten sonra üstün kiyafetin inceyken açken tartılmakarchimom kiz vallahi eskisi gibi ekmek tüketmiyorum tatlı ile zaten aram yok e hamur işi kim yapacak ta yiyecem üşeniyorum. Gün içersinde 79.9 görüyorum şoka girdim karnım gergin şiş gibi .Yürüyüş de yapıyorum . Sabah ama bi kalkıyorum sanki o şişlik yok göbek yok 1.5 kg a yakın gitmis oluyor anlam veremedim.
5. Aya girdikten sonra hizli bir kg.alimi oliyor diyorlar dogrumu acaba
Boyunuz kaçtı
Ben günde 1 saat yürüyüş yapıyordum ama Antalya çok sıcak son 15 gündür pek çıkamıyorum.Aksam ya da gece çıkmak lazım gündüz zaten imkansız.Cok nadir denize gidiyorumAy hosbuldum teşekkür ederim yürüyüş egzersiz vs yapıyor musunuz
Evet listeleri hemen aldım 1600 kal olanı uygulamaya koyacağım sabah kahvaltı dan itibaren
Biraz gaza gelirsem bayramda da fazla kaçırmam diye düşünüyorum
Hoşgeldiniz.Tabi ki ekleme yapıyoruz.Bence çok almamışsınız.Ama son haftalarda dikkat etmek lazım evet.Birkac liste paylasmistim.Bugun de kurban bayramı için özel liste verdi diyetisyenim onu paylaşacağım az sonra bol etli diyet
Gün içinde 1.5-2kg fazla olmak zaten normal canım.Yediklerin içtiğin sular,henüz harcamadigin kalori vb.Ben de akşamları 82 sabah ac karnına çıplak 80 imarchimom kiz vallahi eskisi gibi ekmek tüketmiyorum tatlı ile zaten aram yok e hamur işi kim yapacak ta yiyecem üşeniyorum. Gün içersinde 79.9 görüyorum şoka girdim karnım gergin şiş gibi .Yürüyüş de yapıyorum . Sabah ama bi kalkıyorum sanki o şişlik yok göbek yok 1.5 kg a yakın gitmis oluyor anlam veremedim.
Konuşmaların başlarında paylaşmıştım.2.sayfada ve biraz sonrasında mevcutlistelere nereden ulasabilirim.