Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Aslında bende iki haftadır saldım. Normalde beyaz ekmek tuketmiyordum ikihaftadir canIm istedikce yarim ekmek arasi yiyorum ustelik bol mayonez dondurmayida cok fazla tuketmeye bsladim demekki bunlari yapmasam tardida biraz daha eksilirdim bugun eski düzenenime donmeye karar verdim bakalim ne kadar devam ettirebilecegim

Ben 66,5 a geri döndüm aslında deliler gibi acıkıyorum ama çok ara öğün yapıyorum o da az yememe sebep oluyor ondan heralde
Ya ben de anlamadım 79.5 larda gidiyordum bugün 81.4 çıktım şaka gibi.Birdenbire 2 kg alınır mı bebisler daha 100 gr hadi 1 kg da suyudur kanıdır memedir.Evet çok yiyorum ama 1 haftada 2 kilo alacak kadar da değil.Belli olmuyor bu işler.Bu hafta çok dikkat edeceğim.
Olsun senin kilon iyi peluş.Gebelik nasıl gidiyor ne zaman gideceksin kontrole?Detaylı taramaya gireceğiz 20.haftada.Plesantan biraz daha yukarı çıkar diye düşünüyorum bu haftalarda

Evet ödem olabilir.Benim çok kontrollü gitmem lazım.Kilo artışı olmamalı ama yine de 3 kg koydum işte üstüne.Yemeyi seviyorum Bugün 15.hafta bitti

Melodiam Nasılsın canım döndün mu tatilden? Kilona bakabildin mi
Canim yarın dönüyoruz inşallah. Iyiyim sukur.umarim sende iyisindir.Bugün tartı buldum tartılayım dedim ahhhh ac karnına 78.1 geldim .. eşime diyorum yaaa ne yiyorum ben senle aynı yiyorum hatta o abur cubur daha çok tüketiyor. Valla anlamadım archimom su içsek yarıyor bizde galiba. Buarada 10 gün önce doktor kontrolünde bebek 111 gr di perşembe tekrar var bakalim soracağım . Bende de moraller bozuk 10 günde 1.5 kg almışım

78.1 mi Canim o tartı farkıdır ya.5 kilo almış olamazsın.Eminim evdeki tartında 76 civarı çıkacaksın.Ben suçumu biliyorum.Yiyoruz iste yiyoruz.Suyun altına yediklerimiz yüzünden su içince yarıyor

78.1 mi Canim o tartı farkıdır ya.5 kilo almış olamazsın.Eminim evdeki tartında 76 civarı çıkacaksın.Ben suçumu biliyorum.Yiyoruz iste yiyoruz.Suyun altına yediklerimiz yüzünden su içince yarıyor
Kız yok 5 kg değil 1.5 kg Vallahi atarım kendimi denizlere

Arkadaş 73 le hamiş kalmadin mi sen? Onu diom 5 kg diye hey heyy
Hahahaha evet yaa bende tatilde 10 günde mi aldigimi sandın diye yazdım çünkü bi arkadaşla konuştum 5 günde 3 kilo almış Ben şok eve geçince tartılacağım canım ama umudum yok

Hahahaha evet yaa bende tatilde 10 günde mi aldigimi sandın diye yazdım çünkü bi arkadaşla konuştum 5 günde 3 kilo almış Ben şok eve geçince tartılacağım canım ama umudum yok
Ya aslında hunharca yenilirse alınır ama arkadaşında muhtemelen ödem de olmuştur.Hamile değil mi

Merhaba dun kontrolum vardi.
Güncel kilim 57.
Hic kilo almamisim ben 2 kg almisimdir diye dusunuyordum cunku bolgesel olarak yaglanmalarim mevcut sok icerisimdeyim
Canım benimmde öyle oldu. Tartıda kilo almamış gözükürken bölgesel genişlemeler oldu. Sonra tartıda da yükselmeye başladı yavaştan .

Ben eşime ne zaman ya ben çok yemiyorum ki senle aynı yiyorum neden kilo alıyorum desem bana şu cevabı verir : sorduğun sorunun içinde cevabı da kendin veriyorsun. Benle aynı yiyorsun. Senin alman gerekn kalori ile benimki bir değil. Benim porsiyonumdan az tüketmen lazım diyor çok bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…