Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Anladım canım aslında beslenme kişiye göre değişiyor suanlik bende daha artıya geçmedim aslında hamile kalmadan önceki düzenimle devam edersem inşallah yavaş yavaş alırım

Anladım canım aslında beslenme kişiye göre değişiyor suanlik bende daha artıya geçmedim aslında hamile kalmadan önceki düzenimle devam edersem inşallah yavaş yavaş alırım
İştahının arttığı bir dönem oluyor en azından bende öyle oldu. İşte o dönemi çok hamurisi ve tatlıya abanmadan atlatirsan diğer zamanlarda zaten dengeli giderek az alırsın

Ben şuan 68.4üm. 68.8den 68.4e geriledim. Ama benim kilom çok dengesiz gidiyor. Bir alıyorum bir veriyorum. O yüzden diyetisyen arkadaşım var ona danışmaya başladım. Bana dengeli beslenmem içim liste verdi ama benim akşamları bulantım tutuyor akşam yemeklerini uygulayamaz oldum

Günaydın.Benim kilo alma hızım inanılmaz.An itibariyle 51.75 kiloyum.Nasıl oldu da bir haftada bunu başardım bilmiyorumToplam 10 kilo ile doğa girmek bir hayal sanırım

Merhaba arkadaşlar herkese mutlu bayramlar. Çok et ve tatlı yemiyoruz değil mi Ben yayladayim bu nedenle internetim çekmiyor.Simdi alışveriş için yerleşim bölgesine indim.Internetim varken merhaba diyeyim dedim.Kilo bildirimlerinizi yapın,salı günü güncellerim.Sevgiler,mutlu bayramlar

Kızlar internet buldum Bildirimleri yapalım lütfen guncelleyip tabloyu görelim

77.5 kg güncel kilom. Benim iştahım kesildi stresten sıkıntıdan yiyemiyorum..Hayirlisi ..

Benim ki kilo değilmiş.KabizliktanmişKabızlık bitince net bir kilo verdim50.80miş kilom.Nasil mutluyum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…