Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ben eşime ne zaman ya ben çok yemiyorum ki senle aynı yiyorum neden kilo alıyorum desem bana şu cevabı verir : sorduğun sorunun içinde cevabı da kendin veriyorsun. Benle aynı yiyorsun. Senin alman gerekn kalori ile benimki bir değil. Benim porsiyonumdan az tüketmen lazım diyor çok bilmiş :KK12: :KK45:
Iyi de benimkinin tatilde iştahı kapandı zayıfladı bile e bende otomatikman az yemiş oldum 😂Tesellime bakin hele 🤣

Kızlar kilo bildirimlerimiz azaldı.Motive olacaksak yediklerimizi de paylaşalım ne dersiniz?
Canım ben 3-4 gündür ev taşıyordum pazar günü tartı bile nerede bilmiyordum bugün aklıma geldi hemen tartıldım şuan ev taşıma durumundan elim ayağım şişti ödem 🙇‍♀️ şuan 9+3 üz ve kilom 64.0 geliyorum inşallah ödem dolayıdır yoksa ben yavaş yavaş + görmek istiyorum 🙇‍♀️
Bencede her gün etkileşim oluşturalım birbirimize fikir olur ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 5 kilo verdim ama 2-3 aya yayarak ve ben diyet değilde hayat tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi normal hayatımda da hamileyken de inşallah ❤️🤲👶

Yediklerimizi paylasabiliriz fakat doger arkadaslarin cani ceker diye düşünüyorum.Cogunluk paylasilmasinda sakinca gormuyorsa paylaşabiliriz ☺
Hamilelikte bir şeyin canı çekmesi algiymis biliyor musun? Esasında aserme diye birşey yokmuş.Istahimizin artması sebebiyle oluşan bir durum birşeyleri canımızın istemesi.😋

Hamilelikte bir şeyin canı çekmesi algiymis biliyor musun? Esasında aserme diye birşey yokmuş.Istahimizin artması sebebiyle oluşan bir durum birşeyleri canımızın istemesi.😋
Yine de canı istediğin de alamayacak durum da ve ya alamayacak yerde biri olabilir bence

Ben bugun su saate kadar saglikli beslenmeyi bozmadan ilerledim.fakat yetti canima🤣 transfer gunumden beri canimin istediği bir hamur isi vardi yaptim yedim bir porsiyon💃 bol kalorili birseydi ama napiyim🤷‍♀️ nisan ayindan beri tutuyorum kendimi dayanamadim artik

Ben bugun su saate kadar saglikli beslenmeyi bozmadan ilerledim.fakat yetti canima🤣 transfer gunumden beri canimin istediği bir hamur isi vardi yaptim yedim bir porsiyon💃 bol kalorili birseydi ama napiyim🤷‍♀️ nisan ayindan beri tutuyorum kendimi dayanamadim artik
Arada kaçamaklar lazım afiyet bal olsun 😊

Ben ilk 8 hafta cok iyiydim 3 kilo verdim hatta.Sonra borulcem geldi 1.5 ay kaldı.O gün bugün Allah ne verdiyse yiyorum.Sonuc +2 kg

X