Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Iyi de benimkinin tatilde iştahı kapandı zayıfladı bile e bende otomatikman az yemiş oldum Tesellime bakin hele

Kızlar kilo bildirimlerimiz azaldı.Motive olacaksak yediklerimizi de paylaşalım ne dersiniz?

Kızlar kilo bildirimlerimiz azaldı.Motive olacaksak yediklerimizi de paylaşalım ne dersiniz?
Canım ben 3-4 gündür ev taşıyordum pazar günü tartı bile nerede bilmiyordum bugün aklıma geldi hemen tartıldım şuan ev taşıma durumundan elim ayağım şişti ödem şuan 9+3 üz ve kilom 64.0 geliyorum inşallah ödem dolayıdır yoksa ben yavaş yavaş + görmek istiyorum
Bencede her gün etkileşim oluşturalım birbirimize fikir olur ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 5 kilo verdim ama 2-3 aya yayarak ve ben diyet değilde hayat tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi normal hayatımda da hamileyken de inşallah

Yediklerimizi paylasabiliriz fakat doger arkadaslarin cani ceker diye düşünüyorum.Cogunluk paylasilmasinda sakinca gormuyorsa paylaşabiliriz ☺
Hamilelikte bir şeyin canı çekmesi algiymis biliyor musun? Esasında aserme diye birşey yokmuş.Istahimizin artması sebebiyle oluşan bir durum birşeyleri canımızın istemesi.

Hamilelikte bir şeyin canı çekmesi algiymis biliyor musun? Esasında aserme diye birşey yokmuş.Istahimizin artması sebebiyle oluşan bir durum birşeyleri canımızın istemesi.
Yine de canı istediğin de alamayacak durum da ve ya alamayacak yerde biri olabilir bence

Ben bugun su saate kadar saglikli beslenmeyi bozmadan ilerledim.fakat yetti canima transfer gunumden beri canimin istediği bir hamur isi vardi yaptim yedim bir porsiyon bol kalorili birseydi ama napiyim nisan ayindan beri tutuyorum kendimi dayanamadim artik

Arada kaçamaklar lazım afiyet bal olsun

Ben ilk 8 hafta cok iyiydim 3 kilo verdim hatta.Sonra borulcem geldi 1.5 ay kaldı.O gün bugün Allah ne verdiyse yiyorum.Sonuc +2 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…