- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 32
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Kilo alımı olmasa bile genişleme oluyor hakikatenCanım benimmde öyle oldu. Tartıda kilo almamış gözükürken bölgesel genişlemeler oldu. Sonra tartıda da yükselmeye başladı yavaştan .
Ne kadar yukseldi pekiCanım benimmde öyle oldu. Tartıda kilo almamış gözükürken bölgesel genişlemeler oldu. Sonra tartıda da yükselmeye başladı yavaştan .
Iyi de benimkinin tatilde iştahı kapandı zayıfladı bile e bende otomatikman az yemiş oldumBen eşime ne zaman ya ben çok yemiyorum ki senle aynı yiyorum neden kilo alıyorum desem bana şu cevabı verir : sorduğun sorunun içinde cevabı da kendin veriyorsun. Benle aynı yiyorsun. Senin alman gerekn kalori ile benimki bir değil. Benim porsiyonumdan az tüketmen lazım diyor çok bilmiş
Aslında kaç kilo olduğunuz önemli bu noktada.Eğer ortalama boyda 50-60 kilo civarındaysanız toplam max.15 kg almanız normal .24+4 teyim hanımlar, 6 ay bitti toplam 10 kilo aldım çok mu sizce?
Canım ben 3-4 gündür ev taşıyordum pazar günü tartı bile nerede bilmiyordum bugün aklıma geldi hemen tartıldım şuan ev taşıma durumundan elim ayağım şişti ödemKızlar kilo bildirimlerimiz azaldı.Motive olacaksak yediklerimizi de paylaşalım ne dersiniz?
Yediklerimizi paylasabiliriz fakat doger arkadaslarin cani ceker diye düşünüyorum.Cogunluk paylasilmasinda sakinca gormuyorsa paylaşabiliriz ☺Kızlar kilo bildirimlerimiz azaldı.Motive olacaksak yediklerimizi de paylaşalım ne dersiniz?
Hamilelikte bir şeyin canı çekmesi algiymis biliyor musun? Esasında aserme diye birşey yokmuş.Istahimizin artması sebebiyle oluşan bir durum birşeyleri canımızın istemesi.Yediklerimizi paylasabiliriz fakat doger arkadaslarin cani ceker diye düşünüyorum.Cogunluk paylasilmasinda sakinca gormuyorsa paylaşabiliriz ☺
Yine de canı istediğin de alamayacak durum da ve ya alamayacak yerde biri olabilir benceHamilelikte bir şeyin canı çekmesi algiymis biliyor musun? Esasında aserme diye birşey yokmuş.Istahimizin artması sebebiyle oluşan bir durum birşeyleri canımızın istemesi.
Tamam o zamanYine de canı istediğin de alamayacak durum da ve ya alamayacak yerde biri olabilir bence
Buna katılıyorumTamam o zamanAma sohbet edelim,motivasyonumuzu arttiralim
Arada kaçamaklar lazım afiyet bal olsunBen bugun su saate kadar saglikli beslenmeyi bozmadan ilerledim.fakat yetti canimatransfer gunumden beri canimin istediği bir hamur isi vardi yaptim yedim bir porsiyon bol kalorili birseydi ama napiyim nisan ayindan beri tutuyorum kendimi dayanamadim artik
Ben ilk 8 hafta cok iyiydim 3 kilo verdim hatta.Sonra borulcem geldi 1.5 ay kaldı.O gün bugün Allah ne verdiyse yiyorum.Sonuc +2 kgBen bugun su saate kadar saglikli beslenmeyi bozmadan ilerledim.fakat yetti canimatransfer gunumden beri canimin istediği bir hamur isi vardi yaptim yedim bir porsiyon bol kalorili birseydi ama napiyim nisan ayindan beri tutuyorum kendimi dayanamadim artik